Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dukeekud

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogadó Szabadságtalan szabadság 2018.10.10 20:34:16
Ugyan sajnos nem pontosan, de pár nappal ezelőtt volt egy szomorú évforduló. Két évvel ezelőtt húzta le a rolót a Népszabadság, Magyarország egyik legnagyobb múltú napilapja. N.Kósa Judit,a Népszava egyik rovatvezetője egy remek cikkben fejezte ki véleményét. A cikkben azt taglalta, ami vele történt…..
dukeekud 2018.10.11 23:49:18
@Weißkopf: " ja, Antall, Boross & Orbán (1.) kormánya liberális diktatúra volt, mi? Hol éltél? "

Az átverés volt. Felülröl irányitott hatalom átmentés volt. Nem volt forradalom, az emberek tudta nélkül, a fejük fölött le volt minden szervezve. A diktaturát fenntarto kommunisták, hogy ne rájuk döljön a 40 évnyi szar, ideglenesen átadtak, a mindenre felkészületlen, törvényekkel és az államcsöddel guzsba kötött Antal kormánynak a hatalmat, mert pontosan tudták, hogy 94-ben ugyis vissza válasszak öket az emberek. És akkor már legálisan demokratikusan ujra övék lehet a hatalom. A VALODI RENDSZERVÁLTÁS 2010-ben TÖRTÉNT. Az 1989-ben elmaradt forradalom, 2006-ban történt meg, és az hozta el a 2010-es igazi rendszerváltást. A kommunista, majd liberális diktatura után, 8 éve van valodi demokrácia, amikor az ország erős, szuverén, és az embereknek esélyük van dönteni, nem csak tudomásul venni azt, ami a fejük felett történik.
A Sztárok és párok című műsort jobb híján azt hiszem vetélkedőnek kell hívni. A lexikális tudásra építő műsorok egy ideje kimentek a divatból, bár a TV2 pont most készül visszahozni a Legyen Ön is Milliomost (Úgy, hogy közben a Tényekben azt a Vágó Istvánt kutyázzák, aki a formátum mellett elég nagy…..
dukeekud 2018.10.11 21:12:21
@Thomas Dantes: "Nem értem az embereket, az lehet a baj, mert mégis csak jó ötlet ez és van nézettsége, különben nem csinálnák, tehát ez kell ? "

Ez az átlag tömegek szinvonala és nekik gyártják a müsorokat. És kb a utcán szorakozásbol lincselö cigányok szinvonalát lövik be a kereskedelmi tv-k. Azoknak készitenek müsorokat, akik eldöntik, hogy most kimennek és agyonvernek egy autost, vagy egy járokelöt szorakozásbol az utcán (Encsi lincselés), vagy tévét néznek.

Igen a lincselö cigányoknak és hozzájuk hasonlo ÁLLATOKNAK akarnak megfelelni ezek a csatornák. Hiszen ezek nézik az ilyen csatornákat.
Ma a vízcsapból is az folyik, hogy egyre növekvő számú informatikus hiányzik Magyarországon. Nem csak informatikusok, hanem jószerivel minden szakmában hiányoznak a jól képzett szakemberek.   A valóban jól képzett informatikusok hiányára utaló nagy port felvert ide illő hír, hogy évek óta nem…..
dukeekud 2018.10.03 22:11:49
@úgyiselfelejtem: "Olyan diákoknak, akiknek egy egyenlet átrendezése gondot okoz (x-6=2, akkor mennyi az x?), elég macerás programozást oktatni."

Persze egyertelmu hogy kell egy minimum szint, de nem is az 1 ismeretlenes egyenlet a gond. Nalunk brutalis statisztikai es valoszinuseg szamitas kepletekkel eljarasokkal gyilkoltak az embereket. Ezekhez kepest a sima integralas, differencialas az semmiseg.
Szoval tulzas, mindenki tobbre menne, ha ezek helyett inkabb meg pluszban programozast tanitananak.
Pár éven belül lesz egy nagyon komoly gond a magyar gazdasággal. Túlzott mértékben építünk a nagy német autógyárakra. Ezek mind benzines autókat gyártanak nálunk. A benzines autók eladása 3-4 éven belül durván elkezd majd hanyatlani. A két nálunk már termelő gyár és a beszállítói hálózatuk kb…..