Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budapest legelnyomottabb embere

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi asszem belefér pénteken. A balos tévé egyik darlingja, Kálmán Olga, aki az ATV után egy elég határozottat fordulva a HírTV-n folytatta, annál a Simicskánál, akit az atv-n még nem szeretett annyira (itt egy interjú, erről is beszélt); szóval miután Kálmán Olga a Visszarendeződés Napján megkapta…..
Egy újabb pedofil botrány robbant, ami szerint két sztársportoló egy 11 éves (most 13 éves) kislány ellen követett el szexuális erőszakot. Fájdalmas volt szembesülnöm azzal, hogy a magyar újságírók és hírszerkesztők jelentős rész a mai napig sem tud különbséget tenni szexuális erőszak és szexuális…..
Korábbi írásomban foglalkoztam a prostitúcióval, ahol azt próbáltam hangsúlyozni és bizonyítani, hogy valójában az erőszakon, a nők elleni gyűlöleten és a kizsákmányoláson alapul, illetve azok fenntartója. Semmi esetre sem "szexmunka", de még ha el is fogadjuk munkának van-e olyan tényező, ami azt…..
Az utóbbi években az európai országok konzervatív, fundamentalista közegében a „genderideológia” vált a kultúrharc fő témájává. Ez a konzervatív körök válságtünetét jelzi, vagy inkább küzdelmet a liberális demokrácia újradefiniálásáért, meghaladásáért? Kováts Eszter a Friedrich Ebert Stiftung…..
Az ellenzék „baloldali” véleményvezéreinek Facebook-oldala gyakran szánalmas, csüggesztő terület: felsőbbrendűsködés, online lincselések, színpadias felháborodás helyszínei. Kirohanásaik kiváltója Orbán és 2/3-a felett érzett dühük és frusztrációjuk.  Ez az áthiszterizált közeg nem visz előre.…..
Magyarországon a rendszerváltozás után lett legalizált a prostitúció, azonban az erről szóló diskurzusban dominánsan jelen levő két szemlélet totális harcban áll egymással, és a mai napig is hiányzik az alapvető konszenzus a prostitúció megítéléséről szóló párbeszédben. Persze naiv várakozás azt…..
A 2014-ben elhunyt argentin politikafilozófus Ernesto Laclau a populizmus korát a globalizáció időszakában kialakuló népi identitások rendszerével kapcsolja össze. De mi is a populizmus? Eredendően rossz? Hogyan és miért alakul ki, mint politikai logika?  A 2000-es évek artikulációs…..
Veiszer ALinda a Hírtv-től való távozása óta először adott televíziós interjút, amelyben hangsúlyozta ma már senkinek nem ajánlaná, hogy újságíró legyen, ha ma lenne fiatal valószínűleg  más pályára lépne. Az Egyenes beszéd vendégeként beszélt szakmáról, kultúráról, új lehetőségekről. Veiszer…..
Az ATV Egyenes beszéd műsorának kedd esti vendége az MSZP-s Újhelyi Istvánnal tanácsadói kapcsolatban álló Mester Barnabás volt, akit három újságíró faggatott: Balogh Judit, Rónai Egon és Murányi András. A morális felsőbbrendűségbe torkolló beszélgetés tanulságos képet fest az MSZP politikai út…..