Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papokmármegint

92 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez már a második alkalom idén, hogy egy pap áldozatát ítéli el a világi bíróság.   bővebben:https://444.hu/2022/07/11/millios-serelemdijat-kellene-fizetnie-az-aldozatnak-mert-jelentette-a-zaklatasat-az-egyhaznak..
Az első egy hónapban 214-en számoltak be egyházon belüli szexuális visszaélésről a Portugál Katolikus Egyház által január elsején alapított bizottságnak, írja az…..
Könyveket égetett egy Tennessee állambeli lelkész, aki szerint egyes kötetek démoni befolyással bírnak az emberre. A lelkész a könyvégetést Facebookon közvetítette, de élőben is sokan csatlakoztak hozzá, hogy máglyára vessék az ártónak hitt…..
251 pap, valamint több egyházi intézmény vezetője szexuális visszaéléseket követett el gyermekek ellen. Legalább 1237 áldozatról tud az El País, de ez szerintük a további nyomozások során akár több ezerre is emelkedhet.   Az egyházon belüli szexuális zaklatások kezelése Magyarországon is…..
Az egyház szóvivője azt mondta a Chronicle-nek, hogy betartanak minden bibliai, állami, szövetségi, megyei és helyi törvényt, szabványt és előírást. :D bővebben:https://telex.hu/kulfold/2021/12/17/usa-vallas-egyhaz-lelkesz-kenneth-copeland-adocsalas..
Meghalt az oltásellenességéről is ismert Marcus Lamb televíziós prédikátor. Tévéműsoraiban Marcus Lamb gyakran kikelt a vakcinák ellen. Azt vallotta, hogy egy veszélyes kísérlet alanyai vagyunk, és sokan az oltás következtében fellépő neurológiai rendellenességekben halnak meg. 1 hülyével megint…..
Idióták! Pár hülyével megint kevesebb lesz. :D bővebben:https://telex.hu/kulfold/2021/11/23/romania-ortodox-papok-beoltott-hivek-maszkviseles..
"a tisztelendő atya hivatásával nehezen összeegyeztethető módon igen aktív és hangos nemi életet élt" "a kislányuk aludni sem tudott" "az éjszakai zajok elvették a fiuk kedvét a bérmálkozástól, és a történtek miatt már templomi esküvőt sem szeretne" Nézzük a jó oldalát. A gyerekeket nem kúrta…..
"Egyszerre két szerzetest is eltiltottak „a kiskorúakkal való minden fajta kapcsolattartástól” - írtuk meg augusztusban Erdő Péter belső körlevele alapján. Akkor egy piarista atya történetét mutattuk be, de a cikk utalt rá, hogy a másik, ferences szerzetesről is szeretnénk írni, csak éppen semmilyen…..
Árpád atya az elmúlt években visszavonultan él, miután két volt diákja is bejelentést tett ellene. Az egyházi vizsgálat szerint a vádak „kimerítik a hatodik parancs ellen kiskorúval elkövetett bűncselekmény…..
"Ókori ajándék Pétertől, Jézus elárulójától, aki jutalmul Rómában alapíthatott egyházat.A kereszténység az Antikrisztus Péter egyháza, a halál és az elnyomás, a legsötétebb praktikák és hatalmi machinációk, a pedofília és a képmutatás aranyba öltöztetett gyilkos vallása.Krisztus testét eszik és a…..
Sokáig Lengyelországban is az volt a közvélekedés, mint Magyarországon, hogy szemben a nyugati papság által elkövetett sok ezer visszaéléssel, náluk legfeljebb néhány botlásról lehet szó. De miután az áldozatok és a média nyomás alá helyezte a lengyel püspököket, azok vizsgálatot indítottak,…..
papokmármegint 2021.10.03 16:21:16
@Rodney_2: Olyan száz évvel ezelőttig a nők nem szavazhattak, lassan meg már azt is kiharcolják, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak. Szerinted nekik mi lesz a következő lépésük, ha már azt is elérik? Állva akarnak majd ők is pisilni, vagy mi? A tudjukkik azok kik? Mert én nem tudom.
papokmármegint 2021.10.06 18:56:04
@Rodney_2: Te tényleg ostoba vagy.
papokmármegint 2021.11.05 20:53:23
@Rodney_2: Persze, mert ostobaságokat írsz. Tudjukkizel, meg egyéb marhaságokat irogatsz. Nincs türelmem a hozzád hasonló ostoba barmokhoz. Mész a birka mellé.
A szexuális visszaélésekről szóló 2500 oldalas jelentés megállapította: a francia katolikus egyházon belül az elmúlt hetven évben 2900 és 3200 között lehetett a pedofil bűnöket elkövetők…..
Háromezer gyerekmolesztáló elkövetőt találtak a francia katolikus egyházban   bővebben:https://444.hu/2021/10/03/haromezer-gyerekmolesztalo-elkovetot-talaltak-a-francia-katolikus-egyhazban..
:-D bővebben:https://444.hu/2021/08/16/lelegeztetogepre-kerult-az-oltasellenes-biboros-miutan-elkapta-a-koronavirust..
"Az egyház Kazantsev halála után arra figyelmeztette az embereket, hogy a démonok kiűzésére csak „lelkileg erős” és képzett papok vezetésével szabad kísérletet tenni." Vak vezet világtalant!   HAGYJÁK BÉKÉN A…..
A cím mindent elmond. bővebben:https://444.hu/2021/03/17/a-lengyel-katolikus-egyhaz-negy-befolyasos-szereploje-is-tudott-rola-hogy-egy-pap-szexualisan-zaklatott-egy-kiskorut-megsem-tettek-semmit..
Pető Attila volt az, akit vezetőszáron vittek el Erdő Péter miséje alatt. A Partizánban egykori zaklatóját is megnevezi. bővebben:https://444.hu/2021/02/23/eloszor-all-ki-arccal-es-nevvel-egy-pap-aldozata Videó: HAGYJÁK BÉKÉN A GYEREKEINKET!  ..
Az amerikai Buffalo egyházmegye neve több mint két éve forrt össze a szexuális zaklatásokkal. A botrány azután robbant ki, hogy az akkori püspök, a 2012 óta az egyházmegye élén álló Richard Malone asszisztense 2018-ban püspöki dokumentumokat, titkos felvételeket szivárogtatott ki a sajtónak. Az…..
Hiába lett egyre fontosabb téma az egész világon, és hiába kerültek napvilágra magyar esetek, a katolikus egyház konokul hallgatott az itthoni áldozatokról. Az elmúlt években egyházi oldalon is egyre többen szólaltak meg a kiskorúak elleni szexuális visszaélésekről, de sem a vallási vezetők, sem a…..
A homoszexuálisok is Isten gyermekei, nekik is joguk van a családhoz, senkit nem kellene ettől megfosztani vagy emiatt megkeseríteni az életét - ezt mondja Ferenc pápa egy róla megjelent dokumentumfilmben, amelybenkiáll amellett, hogy a melegek köthessenek élettársi…..
papokmármegint 2021.01.31 13:53:07
@De nagyot tud lökni az úr az ajtón: Folyamatosan csacsiságokat irogatott. Elfogyott a türelmem. Olvasd vissza a kommentjeit. Mint valami hisztis gyerek, úgy vergődött itt állandóan. :D
papokmármegint 2021.02.02 19:53:09
@Rodney_2: Aspergeres egy nagy lófaszt. Egyszerű idióta.
papokmármegint 2021.02.04 19:44:39
@Rodney_2: Elég elolvasni a kommentjeit. Egy ostoba birka.
A pap egyik kezével tartja a gyerek tarkóját, a másikkal védi a száját és orrát, hogy ne nyeljen vizet, miközben háromszor alámeríti. Az alámerítésnek közvetlenül a lélegzetvétel után kell történnie, de szükség esetén vagy ha a gyerek állapota megköveteli, lehetőség van rá, hogy az alámerítés…..
papokmármegint 2021.02.03 17:09:54
@midnight coder: "a keresztelés nem szokott semmilyen károsodást sem okozni" Most belehalt egy gyerek.
Leállt a szíve és a légzése, úgy víz alá nyomta a csecsemőt a román pap   Újra kellett éleszteni egy csecsemőt a romániai Suceava városában, ahol az ortodox keresztelőn a pap majdnem végzett vele. A pópa ugyanis teljesen víz alá nyomta a gyereket, aki ezután még sírt, de kicsivel később már nem…..
papokmármegint 2021.02.03 17:08:11
@ez is egy vélemény: Látom nem sikerült felfogni a bejegyzés lényegét.
    Vezetőszáron vitték el egy pap áldozatát, az ünnepi mise végéig nem engedték ki bővebben:https://tldr.444.hu/2021/01/31/vezetoszaron-vittek-el-egy-pap-aldozatat-az-unnepi-mise-vegeig-nem-engedtek-ki   A lap egy olyan fiatal férfi, A. történetének legutóbbi fejleményeit mutatja be, akit 20…..
papokmármegint 2021.02.02 19:54:47
@Rodney_2: Egyetlen cikket sem írtam te szerencsétlen! Te is kezded a vergődést? :D
papokmármegint 2021.02.02 19:57:25
@ez is egy vélemény: Szerinted mikor fogja végre a rendőrség rájuk rúgni az ajtót a sok szexuális zaklatás miatt? Mert azt már ők is elismerték, hogy rengeteg ilyen eset volt! Meg rengeteg olyan eset, amikor gyerekeket zaklattak szexuálisan! Szóval bebizonytani semmit nem kell, csak kiváncsi lennék, hogy mikor vonják felelősségre őket? Ugye te is nagyon várod már?
papokmármegint 2021.02.03 17:07:19
@Rodney_2: "mániákusan fikázol bizonyos embercsoportot"
Tévedsz. Csak összegyűjtöm egy helyre ezeket a híreket, amikbe belefutok.

"nem ilyen baromságokkal foglalkoznál"
Neked baromság, másnak pedig megnyomorított élet. (Amúgy kb. hírenkét 2 perc.)

"eszik a fáradságot, hogy hozzászóljanak"
Leszarom.

"A pedofil papokat meg szerintem is felelősségre kellene vonni "
Nagyszerű! Ez itt csak egy összegző blog a káros és idióta cselekedeteikről