Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Use Less

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
Tessék, egy kis szombati vidámság:"Dr. Tábi Tibor gyulai rendőrkapitány elmondta, Sarkadról egy Ladában érkezett a fürdővárosba a későbbi nyolc (!) elkövető, akik többek között dezodorokat, spray-ket, tusfürdőket, testápolókat, valamint konyakot, Unicumot, Jagermeistert,…..
Ugyan az eset már márciusban lefutott, de érdemes vele foglalkozni, mert egy nagyon érdekes témát feszeget, nevezetesen: jogom van-e megszabni ki igyon a kocsmámban? Kíváncsi vagyok a Ti álláspontotokra is, úgyhogy összeollóztam ezt-azt lentre...„Azt engedünk be, akit…..
Vastagbőr Visszatekintő: június 2008.12.30 08:01:00
Az év végi nagy semmittevésben visszatekintünk a magunk mögött hagyott évre, górcső alá vegyük és az új olvasóinknak bemutassuk a legolvasottabb posztokat és a legnagyobb pofátlanságokat. És minden hónapnak eldöntjük (mi szerkesztők), hogy ki volt épp a legnagyobb…..
A  Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) időzítése valami tökéletesre sikerült! Az államcsőd árnyékában, az elbocsátási hullám kezdetén, az 5500 milliárd hitel felvétele közben, 600 milliárd átpumpálása a magyar bankoknak friss híre mellett, a közszféra és a…..
Nem volt véletlen az elmúlt napokban tapasztalható túlzott aktivitás az Opera körül: a pár napja megjelent RC előzetes után rekordsebességgel kiadták a böngésző vadonatúj végleges verzióját, az Opera 9.5-öt, amely méltatlanul csak egy fél verziószámot növekedett, pedig jó…..