Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Bronze

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élőben közvetíti a média, ahogy elpusztítjuk a saját élőhelyünket. De nem lenne egyszerűbb változtatni, mint az egész bolygó kihalását (beleértve az emberiséget is) kockáztatjuk?..
The Bronze 2018.11.28 02:19:44
@Alick: igen, de en nem szeretnek tengerben elo rakfele lenni. A kambriumban nem volt ertelmezheto elet a szarazfoldon, de jo lenne, ha te visszamehetnel es kiprobalnad.
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
The Bronze 2018.11.05 01:16:25
@Coccotti: :)
A mai nap folyamán, sajtóközleményben jelentette be Washingtonban a világ legnagyobb Bibliamúzeuma, hogy a tulajdonukban lévő 16 Holt-tengeri tekercsből öt hamisítvány. Ezeket a tekercseket azóta el is távolították a kiállításról...
The Bronze 2018.10.24 19:35:59
@Csizér Márton: Az megvan, hogy az USZ-i iratok sem maradtak fent eredeti formaban, hanem orrba-szajba masolva, forditva es ferditve, hozzatoldva? Es ennel lenyegesen tobb evangelium volt, mint a 4, amit kanonizaltak, mert a kialakulo katolikus (egyetemes) egyhazpolitika ez fert bele?
Raadasul a ket legfontosabb ember, aki miatt a keresztenyseg vegul is elterjedt, mondhatni Jezus legjobb PR-osai soha nem is talalkoztak Jezussal? Pal apostol es Nagy Konstantin. Nelkuluk egy tortemelmi szeljegyzet lenne az egesz keresztenyseg.
  A TV2 első, "rendes" fikciós sorozatának indulásakor azt írtam, hogy Sablonos, de szórakoztató romkom lett a Korhatáros szerelem (...) nem fogja megváltani a televíziózást és nemigen generál majd késhegyre menő vitákat sem, de szórakoztató, kifejezetten nézhető tartalom, amivel a tévé -…..
Kemény kritikát fogalmazott meg a modern punkról a legendás Sex Pistols egykori frontembere, Johnny Rotten. A zenész szerint a Green Day és társai csak karikatúrák, és nincs közük a valódi punk zenéhez...
Éljen Eduárd! Latint is tanult 2018.08.13 10:46:52
Miközben a kormányzat illetékeseinek szemmel láthatóan derogál közvetlen „nemzeti konzultációt” folytatni a diákokkal, a pedagógusokkal, a szülőkkel, de Orbán János Dénes előtéri boszorkánykonyhájából újabb odakozmált fogás került az ország billegő lábú közasztalára: a latinoktatás kötelezővé…..
The Bronze 2018.08.15 05:07:44
@Tangooo: szerintem komoly szovegertelmezesi problemad van. Nem azt irta, hogy a latin giccs-halmaz lenne, hanem a nyomorult parvenu barma (Orban Janos D) "odaalazza" azaz odaveti a giccshalmazba es azza tenne.
The Bronze 2018.08.15 16:41:38
@Tangooo: trollkodastol meg nem lesz jobb a magyar szovegertelmezesed. Ebbol is latszik, hogy a latinoktatasnak nem sok haszna van.
The Bronze 2018.08.15 17:06:56
@Tangooo: gondoltam segitek, hatha meg tudsz ugrani (=megerted a szoveg lenyeget) egy nem tul bonyolult blog bejegyzest, de te megragadtal a kispalyas szemelyeskedesnel, innentol nincs kedvem veled foglalkozni. Gtfo.