Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem Máté

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Czunyiné a digitális területet viszi tovább miniszterelnöki biztosként, míg Deutsch Tamás közoktatásért felelős államtitkár lesz...
Miközben Kövér Ákos nőellenes kijelentéseiről vitatkoztunk a nyilvánosság fórumain, Tölgyessy Péter az Orbán-rendszert vesézte ki a Figyelő hasábjain. Legfontosabb mondatának ezt vélem: „Orbán a menekültekkel telibe talált valamit.” Az alkotmányjogász megemlíti a…..
Már hozzászoktunk, ahhoz, hogy Boross Péter, egykori miniszterelnök hajmeresztő kijelentésekre ragadtatja magát, de amit a Heti Válasznak adott mostani interjújában mondott, már túl van a fejszőrzet borzolásán. Boross természetesen a kormány mostani slágertémájára, a…..
Olyan kis naiv voltam lánykoromban a házasságot illetően. Nem, azt azért nem hittem, hogy az oltártól aztán tényleg mindenki holtomidlagholtomiglan, de valahogy úgy gondoltam, hogy akinek ez nem jön be, az elválik. Ehhez az is hozzájárult, hogy a mi jó kis konzervatív köreinkben,…..
Nem Máté 2013.04.27 01:14:41
@BlogElla: Szerintem azért van ekkora közönséged épp, mert mindenki baromi kiváncsi már, hogy ha a férfiaktól úgy általában, az anális és az orális szextől (legalábbis eddigi ismereteink szerint annak adásától), illetve a homoszexualitástól hányingered van (és a hányást is nagyon utálod), akkor mi lehet végre az a szélsőséges perverziód, amire utaltál. Mert vehemencia az van benned, tagadhatatlan. Most már úgyis mindenkiről tudunk mindent, ki vele titkok őrzője!
El Visco Stello képén mutatja meg a nagyközönség számára eddig ismeretlen oldalát a köztiszteletnek örvendő politikusnő. Agatha Christie  ..
sorok között Az IMF alkonya 2012.04.22 12:58:00
Az IMF führer Christine Lagarde elégedetten nyugtázta, hogy összejött a nagy feltőkésítési akció, sikerült összetarhálni azt a 430 milliárd dollárt amit Európa megmentéséhez tartanak szükségesnek. Gyűlnek az ígéretek, és a felajánlások a páncélszekrényben. Európát nem…..
Camilla Luddington angol színésznő már volt hercegnő a William & Kate című Lifetime-filmben, és rezidens pucérnő a Kaliforgiában (ő Lizzie, Charlie Runkle csaja és egyetlen gyermeke nevelőnője), nyáron pedig tündér lesz a True Blood új évadában. Szerepe szerint Claude (Giles…..
Újabb szupersztárral bővült a blogger társadalom, most maga Fodor Gábor kezdte el csapatni véleményét, ami úgy kellett nekünk, mint egy falat kenyér. Bődöcs Tibor mondta a szinte már klasszikusnak mondható monológjában, hogy Torgyán doktor alakját időről-időre fel kell…..
Nem Máté 2012.03.14 18:40:12
@vladys73: Nem, a baj még korábban kezdődik, hogy ez nem a pártok retorikája, hanem az itt élő emberek ilyen korlátolt skatulyákban gondolkoznak. Arról nem beszélve, hogy az összes jelző egy valamire vezet vissza: ki mekkora nagy magyar. Tehát egy született tulajdonság, az ember nemzetisége a fő mérce. Ebből vezethető le az összes többi tulajdonság. A nagyon magyar az náci, a nagyon nemmagyar az kommunista zsidó, sőt balliberális. Anélkül, hogy bármelyik fogalommal bárki tisztában lenne. A pártok csak ügyes cégek, amelyek ezekből az indulatokból jól megélnek. Ha elég sokan máshogy gondolkoznának, mások lennének a pártok is.
Nem Máté 2012.03.14 19:08:52
@feketehun: Dehát miért érzi bárki is vádnak azt, hogy "a rasszizmus nagy méreteket ölt" vagy valami hasonló megjegyzést? Akkor a gyerekmolesztálásos példától rugaszkodjunk el, legyen mondjuk a kommunistázás. Fáj neked, ha valaki azt mondja, hogy "jaj de sok a kommunista Magyarországon!". Kit vádol, aki ezt mondja? Téged? Miért fájna? Vagy tényleg sok van, vagy kevés, és akkor butaságot mondott az illető.

A probléma gyökere az, hogy nagyon sokan nem tudnak mit kezdeni a zsigeri érzelmeikkel, bár érzik az igényt erre. Mindenki tudja, hogy nem illik valakit a nemzetisége vagy bőrszíne alapján megítélni, mert hát arról ugyan nem tehet. De mivel sok cigány bűnöző, és sok bűnöző cigány, kurvára adja magát, hogy márpedig akkor ez összefügg. A hollywoodi filmek stáblistájában meg sok a zsidó, ez is gyanús. És fáj az agya az embernek, ha nem építhet skatulyát ezekből az összefüggésekből. Tehát hogy a cigányok tolvajok, a zsidók meg rendezők. Vagy valami ilyesmi. Kurva bonyolult lenne minden embert a saját tettei alapján megítélni, kinek van rá ideje? Szerintem ez nem fantomkérdés, de nem is a politika szintjén kezelendő, hanem mondjuk gyerekkorban, mikor még van esély rá. FG meg biztos beszél néha más témáról is, nem csak ezzel "zaklatja a közvéleményt":)

Én se vádolok senkit rasszizmussal, ez nem valami bűncselekmény, ez csak simán gondolkodásmód. Hogy mennyire vagy képes máshogy kinéző és gondolkodó embereket elviselni. Szerintem a legtöbb ember látóköre szélesíthető, ez nem valami született tulajdonság.
Nem Máté 2012.03.14 19:31:10
@vladys73: "Lehet gyerek voltam a 90'-es években, de nekem ilyenek nemrémlenek." Mármint milyenek? Hogy a MIÉP-nek nem volt sok pénze médiára? Mit mondtam még a 90-es évekről?:)

@Akosb1: egyezzünk ki egy oda-vissza folyamatban. A szappanopera is nevel, de azért tudják készíteni, mert van sok néző, aki nem utasítja el. Ha mindenki vetélkedőt akarna nézni, azt készítenének helyette.

A szélsőjobbot ignorálni az pedig egy stratégia. Arra épít, hogy a szélsőjobb csak erősödik attól, ha támadjuk, vagy tiltjuk, mert ettől menővé válik, valamint ha van ellenség, jól össze tudnak zárni és megerősödni. Hisztiző gyerek effektus: addig csinálja, amíg látja, hogy hatással van a szülőkre. Ha leszarod, abbahagyja. Nincs gyerekem, nem próbáltam. Persze ezt a stratégiát nem fogja játszani senki, ha épp már gyújtják fel a fővárosát, vagy a karácsonyfát (a hasonlatban a gyerek). Szóval ez nem mindig működik, de nem felétlenül rossz attól még. Az ignorálás. Én például most ignorálni fogom ezt az egészet lassan, mert jönnek hozzám, és az jobb lesz ennél!
Tetszik, nem tetszik, szavazati jogot adni a határontúliaknak ehhez képest smafu. A többség sajnos nem képes továbblátni azon a pontot, hogy a FIDESZ túlerőben van, hogy nem úgy politizál ahogyan a világ elvárja. Ez viszont ha akarom az EU és a hazai ellenzék politikai harca az…..
Ez most nem annyira vicces állítja Bálint, de szerintem de.A népszerű uralkodócsalád tagjai, köztük Kim Ir Aikkönen elégedetten szemlélik, hogy a technikai sportokért mindig is rajongó Kimi Rszen egész jó köridőket megy a pártkongresszus utáni…..
Dopeman Bazmeg-száma miatt büntetőeljárás folyik a rapper ellen, mert a dal szövegében a himnusz sorait idézte. És most jöhet a sorban a nemzeti színű lobogó. Lelkes Dopeman-rajongók a Hírcsárda olvasói kedvéért elegyítették a nemzeti színű zászlót is a bazmegolással,…..
Cool List 2011 35. Karsay Dorottya 2011.12.06 15:00:00
Még hogy a politikai aktivizmus nem lehet kúl? Jó reggelt kívánunk, hol élnek, kedves kommentelők, Medgyessy Péter miniszterelnökségének idején? Vagy talán nem tetszenek olyan bátornak lenni, mint Dorottya, aki az év legkúlabb slágerében egyenesen a középső ujját mutatta fel az…..
Napi Borzasztó Szóvicc Kipattant 2011.12.03 12:05:00
Sziasztok! Az pattant ki. Megoldás: Urbi et orbi Szép napot! Stefun..
Nem Máté 2011.12.03 16:57:09
Napi Borzasztó Szóvicc iPede 2011.11.17 06:53:00
 Zoli képét is át kellett szabni, hogy ide beférjen, de megérte...
Nem Máté 2011.11.17 18:29:57
@El Visco Stello: Tudtam, hogy bele leszek kötve! Jómagam is a wikipedia.org lapján tájékozódom, ha lenne száz forintom, át is utalnám a fejlécben szomorkodó alapítóbácsinak.

De akkor is kiakasztó, hogy ilyen módszerrel kell megfejtenem egy rejtvényt, hogy addig pötyögöm a hasonló hangzású külföldi betűket a gúgliba, míg valami ki nem jön! Remélem az új IMF hiteltől beindul a szóviccipar is végre, mert ez most kiábrándító!

Ha szóviccekből tudok keresni valaha 100 Ft-ot, átutalom a szomorú bácsinak. De rögtön a második százast úgy megtartom, hogy lába nem éri a földet!
Nem Máté 2011.11.17 19:22:35
@El Visco Stello: Nem nézem meg, már annak idején is elhatároztam ezt, mikor reklámozták, hogy dejó, van már emberösszevarró horror. Találok én elég undorító dolgot a mozin kívüli világban is, úgyhogy erre sose vágytam.

A te profilképed is szomorú!
Pedig az nem is idő mértékegység! Akkor tartsunk Star Wars hetet, úgyis most volt 20 éves a Quimby. Ne erőlködjetek, én sem látok különösebb összefüggést a kettő között. Mindenesetre örülünk, hogy Té Ronaldinho távollétében is elláttok minket jobbnál jobb…..
Nem Máté 2011.11.15 11:28:56
Mai beküldőnknek sajnos nem sikerült leírni Ybl Miklós nevét, de valószínűleg nem is akarta annyira. El Visco Stello képe azt sugallja, hogy a híres építész titokban sith-lovag lehetett. A rejtvény megfejtése: A Jedi visszatér..
Nem Máté 2011.11.14 14:08:37
@Fogalmi trend változás: ne keverd bele a réti jetit, ami i.sz. 433-ban pusztult ki valahol Kazahsztánban, a lovasíjászat feltalálásakor. Túl hamar kiszúrták a réten.