Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HANO

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     A Kossuth Rádió (Lajoskám, én kérek elnézést) Vasárnapi Újság című műsorában tett hitet Orbán Viktor mellett Kevin Bossuet francia történészprofesszor.    A Google öt oldalnyi linket ad Bossuet-ról, amiből annyi derül ki, hogy a Sud Radio nevű andorrai/piré(n)z csatornán szokott főleg…..
      A kormányzat elveszi a kulturális szférában foglalkoztatottak közalkalmazotti státuszát. Kivéve a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár munkatársai, mert csak. Annyira egy elegáns megoldás, és milyen humánus.      A kormányzat beletol egymilliárd dollárt Habony hitelezőjének…..
      Bevallom, nem figyeltem oda Orbán Viktor végtelenül fontos évértékelőjére. Hallom, hogy beszélt a klímasemlegességről, amiről Mária asszony azt mondta kínosan röhögcsélve Herr Bayernek, hogy nem érti. Szerintem most meg fogja érteni, különben Jones gazda nem lesz happy.    A lényeg az, hogy…..
        Hét éve írtam egy posztot Térey János Magyar közöny című verséről. Ezt a verset válaszul írta Kemény István Búcsúlevelére.  Valamit hiányolt Kemény verséből, valami fontosat.         "Az én teám közben elforr,nem vagyok az már, ki voltam egykor,az életem nagy happy end nélkül isvéget…..
HANO 2020.01.26 05:48:39
@Mister Gumpy:
Ez nehéz kérdés.Sőt,tartok tőle, hogy megválaszolhatatlan...
Az "elfogadás" kétségtelenül segíti a NER legitimációját...
Hogy milyen mértékben, illetve, hogy VALÓJÁBAN ki és MIÉRTadta? Na ez lehet az igazi kérdés...
A "tudományos közösségtől kapott díj" ebben a szűk körben jelent valamit.
Ugyanezek a nevek a "Kossuth rádió" hallgatói számára mást mondanak.
Beleilleszkednek a sorba, mint pl. a kamu intézmények a rengeteg Dr.,prof, egyetemi tanár kamu "szakértői"...
       Íme. ..
HANO 2020.01.25 13:06:55
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ha Orbánt a simlis “bölcsek” simliskedése ellenére (mert arra kérték fel őket, hogy elsimítsák a visszautat Orbánnak) kivágják a Néppártból, a “jobbközépből”, neki európai és nemzetközi szinten vége. Bár így lenne, a pezsgő még a hűtőben van. Sajnos, ez még mindig nem dőlt el véglegesen, de egy biztos: az “Orbán-mítosznak” vége."(B.L. 2019.május 12.)
     Bencsik Gábor hivatásos pöllencs magyarázta el, hogy tulajdonképpen teljesen megérdemelten nyugdíjazták 2011-ben TGM-et, hiszen még doktorija sincs.  Korábban Megadja Gábor, még Nemdoktor Megadja Gábor formában tette meg ugyanezt. (TGM-et büdösrománozzák Bencsik facebook oldalán a rezsim…..
HANO 2019.12.29 10:01:37
@OoOoOo: "jó dolgokon át..." ???
     Egyetlen magyarországi kutatóhely kapott idén ERC consolidator grantet, a CEU (egy örmény kutató). Nem hiszem, hogy ennek nincs köze ahhoz a rémes bizonytalansághoz, ami ma a tudományos szférában van.     A kormányzat teljesen nyíltan fordult a tehetségek ellen, művészek és tudósok ellen, és…..
HANO 2019.12.20 21:57:13
@Érvsebész:
Revans pedig KELL!
Mert a revans JÓ!
(Ha nem lesznek tényleges életfogytok a legnagyobb gazemberekre kimérve, nagyobb esélyt hagyunk, hogy az újak is elinduljanak 5-10 év múlva a mocskos gazemberség útján...)
         Tizenötödik éve járok a Katonába. Meg az Örkénybe, meg a Radnótiba, még a Nemzetibe is, oda már ritkábban, de azért még mindig többször, mint egy átlagos fideszes közíró vagy helyettes-államtitkár. Valahogy főleg a Katonába járunk, szerintem már ismernek bennünket, mi vagyunk azok, akik…..
HANO 2019.12.08 11:30:11
@whale:
A MANYUP eset kapcsán:
Matolcsy potom 3,1 millió(!!!) embert megzsarolt anno[MANYUP tagnak nem lesz állami nyugdíj], majd néhány hónap múlva kiderült, csak átverés volt az egész.
Erre IS válaszként ez a 3,1 millió min. 2014.tavaszán oda tehette volna magát(x).
De (a többség) már sz@rt az egészre...
Ezek után itt holmi CEU,MTA, színházak (és könyvkiadás ?) központosítására érdemi választ várni...?
A 7-es cikkely miatt. ..
HANO 2019.12.06 11:34:39
@Talasz: Mi a f@sz az a Qwestore ?
       Az egykori szocialista manöken Szőnyi Kinga, fidesznőszervezeti főnő és szélsőjobber műsorvezető követeli, hogy vegyék le Gothár Péter összes rendezését a színházak műsoráról. Gondolom a Megáll az idő is be lesz tiltva.      Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a Pál utcai fiúkat…..
       Dehogy mondtam meg. Egy szót sem értek az egészből, de azért ez nagyon vicces.        ..
HANO 2019.10.15 20:25:18
@OoOoOo: "reménytelen ország ez"
A kipcsak hal meg utoljára... :)
hu.euronews.com/2019/10/15/ezt-latta-orban-viktor-a-kipcsakokrol-beszel-azerbajdzsanban
     A Mandiner az amerikai szélsőjobboldali portálokhoz hasonló modorban írt arról, hogy Alexandria Ocasio-Cortez "hallgatóságából" valaki azt kiabálta, hogy "egyék meg a csecsemőket" (klasszikus sor Swift szerény javaslatából, valamiért ezt nem említették).  A rezsimblog úgy adta elő, hogy AOC…..
HANO 2019.10.07 17:45:26
         Bizonyosemberlegó elmagyarázta, hogy az a baj, hogy Magyarországon csak 250000 cikket termelnek évente, miközben Csehországban 360000-t.        Nem tudom, hogy mikor osztott utoljára Bizonyosemberlegó... Tegyük fel, hogy egy kutató évente két cikket ír. Akkor ahhoz a 250000-hez 125000…..
        1.    – Jó, később. A szabadegyetem gondolata tehát azon az úton pattant ki valaki fejéből? – Majdnem. 27-én már hárman, egy angol barátommal, a közben Budapestre befutott David Campanale-val mentünk újra Erdélybe. A BBC újságírója volt, ma is az egyébként. Ellenzéki magyar ifjúsági…..
HANO 2019.07.28 06:50:17
Üdv!
És ha már Posványos, megosztanám B. L. sorait fb. oldaláról:
"Szerencsétlen tusványosi hülye

Szabadságon vagyok, és Magyarországon egészen más dolgokkal foglalkozom, de elolvastam, miket beszélt ez az elmebeteg idióta Tusványoson.
Szerinte liberalizmus ott jött létre, ahol korábban volt keresztény állam, és a keresztény kultúra adta a liberális demokrácia alapját. Hülye ez az ember, éppen csak nem táncol. A liberális demokrácia azért jött létre, hogy véget vessen a "keresztény" Európa szörnyűségeinek, az inkvizíciónak, antiszemitizmusnak, pogromoknak, a középkori sötétségnek, jogfosztásnak. Ez a bunkó pedig ezt hozza vissza az illiberális fasizmussal. Mert illiberális "demokrácia" nem létezik, csak illiberális fasizmus.
Ez az ostoba, szerencsétlen hülye felszámolja a MTA-t, és az országnak egy ekkora idiótát kell hallgatnia, aki alapfogalmakkal nincs tisztában. A felvilágosodás a "keresztény Európa" sötétségét szüntette meg, a liberalizmus a felvilágosodás gyümölcse. Ha felszámolja a liberalizmust, akkor felszámolja a felvilágosodást, és visszatér a sötétség. Az a "keresztény szabadság", amit egy állam hoz el, nem létezik. Az se nem keresztény, se nem szabadság, hanem fasizmus. Keresztény szabadságot csak Jézus Krisztus adhat annak, aki hisz Őbenne, de ennek semmi köze az államhoz. Ez az egyén szabadsága, ami a szívben van. Mellesleg magánügy, ahogy azt a liberalizmus mondja.
Orbánnak sikerült megint Jézus Krisztus helyébe helyeznie magát. Így nemcsak hazug, tolvaj bűnöző, hanem egy antikrisztusi pokolfajzat is. Ideje lenne, hogy a keresztény egyházak és gyülekezetek visszautasítsák, hogy Orbán a kereszténységet meghamisítja és egy diktatúra, egy gyűlöletpropagandára épülő zsarnokság leplezésére használja fel. Ennek semmi köze sem a kereszténységhez, sem a szabadsághoz.
Egyedül egy elmebeteg önkényuralmához van köze."
HANO 2019.07.28 21:04:24
@balmoral:
Köszi!
(Legközelebb leírom a teljes nevet.Bár Te megtaláltad...)
      A fasiszta magyar miniszterelnök Finnországon nevetgél. Hogy ott nincs Alkotmánybíróság (az Egyesült Királyságban klasszikus írott alkotmány sincs, Svájcban sincs joga a Legfelső Bíróságnak, hogy megsemmisítse a szövetségi törvényeket, az alkotmánybíráskodás a demokrácia egy liberális…..
HANO 2019.07.27 20:23:44
@ijontichy: Szívemből szóltál.Kösz!
       A HVG szerint Maróth Miklós lesz az Akadémiától elrabolt intézethálózat irányítótestületének vezetője.     Maróth Miklós tudományos munkásságáról jogi képviselőnk kifejezett kérésére nem nyilatkozhatok.  Gondolom Tatár és Bodnár professzor urak recenziójának linkeléséért nem járunk még úgy,…..
      Wass Albert: Harmonia caelestis (székelybicskásváltozat)         (részlet)     Édesapám, Takaró Mihály, fent élt a hegyben, ahun az Isten is csak csutorázni járt. Amíg fent ült a Nap az égen, az én édesapám vadkosra vadászott a nagy húzott rezedás puskájával, aztán ha lűtt egyet, akkor volt…..
     (Palkovics interjú a Zeitben június végén, a német kutatóintézetek leveléről) Palkovics: .... Megjegyzem, Reimund Neugebauer a Fraunhofer Intézet vezetője nem írta alá a levelet.  ZEIT: A Fraunhofer Intézetnek közös projektjei vannak Önökkel. Palkovics:   Neugebauer úr ismeri a magyar…..
HANO 2019.07.05 09:46:00
@vizilófia: 2019.március 8.:
"Azok után, ami eddig történt, ezekkel gazemberekkel szóba sem lett volna szabad állni. Egy nép gerincét, tartását az adja, hogy a legkiválóbbjai nem adják meg magukat. Ebből merítenek példát és erőt. Ma az MTA áll ellen, holnap mi, holnapután mások, és le lehet bennünket győzni, el lehet tiporni, meg lehet semmisíteni, de ehhez nem adtuk soha a hozzájárulásunkat, nem kompromittáltuk magunkat, nem törtünk be, nem alkudtunk meg, nem lettünk aljas bűnsegédek."
nepszava.us/dobbenetes-arulas-tortent-behodolt-a-magyar-tudomanyos-akademia-elnoke/
          Egyszerűen nem megy...
HANO 2019.07.03 06:12:09
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Vagy Bartus Lászlónak....(2011 !!!)

"Csupán egy kevés Mussolinit kell olvasni ahhoz, hogy megtudjuk, mi zajlik Magyarországon. Mindebből könnyen megjósolható az is, hogy a folyamatok milyen irányban haladnak tovább. Orbán Viktor Nemzeti Együttműködés Rendszere egy kialakulóban levő fasiszta állam elnevezése. Ha egymáshoz illesztjük az egyes elemeket, felismerhető a szisztéma. A „fasiszta” elnevezést nem abban az értelemben használjuk ezúttal, ahogyan Magyarországon a jobb- és baloldal „kommunistának” és „fasisztának” bélyegzi egymást. E szó egzakt, tudományos értelmében használjuk a kifejezést. Az a rendszer, amely Magyarországon épül, ideológiáját, szellemiségét tekintve, fasiszta állam."

Az Unió első fasiszta állama (2011. május 18.)
www.nepszava.com/2011/05/uncategorized/bartus-laszlo-az-unio-elso-fasiszta-allama.html
Most már hivatalos: Magyarország rendszerváltás utáni történelmének öt legkártékonyabb figurája: 1. Orbán 2. Simicska 3. Sólyom 4. Tölgyessy 5. Schiffer Miután véget ért a küldetése az ellenzéki egység szabotálására, amire ráment az LMP, Schiffer még mindig nem vonulhat vissza. Most épp a…..
      Orbán beszéde az Akadémián 2016-ban.     "Mi magyar emberek büszkék vagyunk önökre, tudósainkra és a Magyar Tudományos Akadémiára."         Egyszer büszke Orbán az Akadémiára, egyszer elpusztítja, ez így természetes, az ország fel sem néz a tüdőspacalból a tévé előtt. A fideszes papa…..