Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boss88

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 11points.com nevű vicces oldal gyűjtötte össze azt a 11 dolgot, amit a huszonegy éve műsoron levő Simpsons-család egyik, 1995-ös epizódja sikeresen jósolt meg a jövőre vonatkozóan (jövő héten meg azt a 11-ret ismerjük meg, amikben tévedtek). Az epizód Lisa esküvőjére ugrott…..
Tegnap arról volt szó, mekkora bunkóság belerúgni abba az autóba, amelyik nem adja meg kanyarodáskor az elsőbbséget a gyalogosnak. A kommentek számát nézve a téma alaposan megmozgatta a blog olvasótáborát, úgyhogy következzen egy alapjaiban hasonló, de sokkal vitathatóbb…..
Boss88 2010.08.07 12:12:06
@BKV reszelő:

kedves bkvreszelő. A probléma ott van hogy én értek a szép szóból, velem sok mindent meg lehet beszélni. de ha valaki a tulajdonomat rongálja, bármilyen szinten, arra harapok. szerintem ezzel te is így lehetsz.

ugyan azon a járdán rendszeresen parkolnak mások is, meg tovább azon az úton ugyan azon a padkán is állnak autók, még kevesebb helyet hagyva mint én. ezért nem értem a kedves firkáló(talán a te) problémádat. és nem azért parkolok/tam ott ahol mert kényelmesebb, pont ellenkezőleg, azért mert így ráláttam az autóra, olyan szempontból hogy megvan e még:)

lehet hogy nem volt túlzottan szabályos a kresz betűje szerint, de szerintem ez ilyen szokásjog féleség erre felé, ennyi erővel szerintem 100as nagyságrendben lehetne csak ezen a telepen firkálgatni.
Boss88 2010.08.07 12:42:09
@Charlie Brown: @Parmezanidész:

pont ezzel kezdtem, hogy ügyelek arra hogy ne parkoljak paraszt módon, de ezek szerint valakinek mégis szúrta a szemét. átparkoltam mert jobb a békesség.

Azért még mindíg úgy érzem lett volna ennek civilizáltabb megoldása is, mivel abba a kategóriába tartozom akivel meg lehet beszélni ha valami zavar valakit.

igen így le tudtam szedni, és örülök hogy csak filccel csinálták, de még mindíg nem gondolom úgy hogy igaza lett volna a firkálónak.
Nem tudom, hogy milyen tapasztalt sofőrökkel beszélt Mr Góré a lentebb vázolt, balesethez vezető közlekedési helyzetről, szerintem bizony egyértelműen ő hibázott. Azért persze érdekelne az is, hogy mivel menthetné a menthetőt. Nagyjából két hete történt a következő eset a…..
Boss88 2010.02.23 16:49:49
@theutat villám: de válaszolok.
Értem amit mondasz és óvatosan közelítem meg az olyan kereszteződést ami épp nem ismerős.

És lehet hogy meglep a dolog de tényleg tudták határozottan megmondani hogy én voltam a fasz, jópáran mondták h nem teljesen egyértelmű és lehet h beszopták volna.

És nem kezdő vezetők, meg boyracerek, hanem 15-20-25 éve max pici koccal vezető sokat autózó emberek.

Érted már miért nem volt egyértelmű a dolog elsőre? Ritkán járok ilyen kereszteződésben, csak hasonlóban és ezért indultam el magabiztosan. jobbra nem néztem hogy mit csinálnak abban a sávban, ez lehet hogy hiba volt.

Benéztem a dolgot, megesik. De úgy éreztem meg kell még rágni ezt a dolgot, hogy máskor ne legyen ilyen.
Boss88 2010.02.23 16:52:12
@Mr Góré: tényleg NEM tudták
Boss88 2010.02.23 20:17:36
@Ottopappa: kösz, én is így érzem, és ha az ember nem biztos valamiben akkor kérdezzen én azt vallom.
Aki fél kérdezni az szégyell tanulni. Ez az összes nagyokosonak szól aki kurvára nem érti miért írtam meg az esetet. a Legjobbakat neked is
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
Mégsem lesz kétkerék-meghajtású a holland Track T-800CDI dízel-motorkerékpár. A 2x2 hajtáskép már sok lett volna az extravaganciából – éppen elég a Smartból származó 800 köbcentis, 45 lóerős dízelblokk és a CVT váltó. A gyorsulás négy másodperc százra, a…..
Boss88 2009.03.17 20:46:11
gyááááá
miért kell ezt nyomni? nem bírom felfogni hogy a kocsiknál is miért nyomják ezt...
Nyomaték, okés, de akkor is...meg van hülyülve a világ.
ma már nem is olcsóbb.
megveszi az ember plusz több százezerért, az üzemanyag is drágább.
Az rendben van hogy abban a bizonyos tartományban igen jót tol, de előtte meg utánna... folyton váltogatni...már azt sem értem hogy az újautó tesztekre mi a halál
f@száért nem tudnak normális benzines járgányt adni szerencsétlen újságíróknak, miért a kerregőket kapják.
Az insigniát is ki akartuk próbálni benzinmotorral, de csak traktormotorral volt tesztautó...
nem értem ezt...
A5ös audi dízellel? meg ilyenek? meg diesel R8...
Kicsit OFF voltam, bocs, de akkor is hihetetlen
És tényleg. Terrybenedictnek igaza van, ne hasonlítsunk már szívó benzinest turbódízelhez, mert egy turbós benzines simán odaver egy ugyanolyan hengerürtartalmu turbódízelt... csak azokból kevesebb fut.
Na most megint nem találok szavakat. A közéleti véna, a primitív grafika, az agyrohasztó koncepció és az ízléstelen seggmutogatás ügyes vegyítése a borzalmas képiccek trónjára emelték Gerit. Az Ismeretlen Művész annyira félénk, világtól elzárkózó típus, hogy mailt sem…..
Az Insignia bejött. Tetszik vagy sem, de bejött. Mark Adams és fiai kitűnő munkát végeztek. Ideát, Európában. Tetszett nekünk, tetszett a briteknek, sőt (és ezt a pontot jegyezzék meg) tetszett az amerikaiaknak. Az edmunds.com rajongott érte („Mind a beltér, mind a külső…..
Kivételesen nem beküldött levelet kaptok ezúttal, mert képbe került egy nagyon aktuális téma. Ugyanis mai napon először, délelőtt 11 órától elrendelték a korlátozásokkal járó szmogriadót Budapesten, mivel igen szar a levegő, beszorult a mocsok, száll a por.további részletek:…..
 Hetek óta halogatom, hogy megírjam ezt a posztot. Itt ez a videó, egy belső kamerás felvétel 2001-ből, a rali világbajnokság brit futamáról. Nincs benne semmi különös, de még ma, a kettőszázhatvannyolcadik lejátszás közben is kiráz tőle a hideg. A pilóta: Colin McRae. A…..
Belsőség Kiszorítás 2008.12.28 00:43:57
  Egységes egészségügyi határérték megállapítása igen bonyolult, mert sok aeroszolképző anyag már egészen kis mennyiségben is nagyon káros lehet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Boss88 2008.12.28 23:34:02
@balintdamh:
ott a pont.
1.
a magyar autós befizetendő költségei baromi magasak, akkor is ha még egy kilométert nem ment az autóval, ergo nem tankolt.
2
németországban meg általában nyugaton meg van az alternatíva, hogy letegye az ember az autót, de magyarországon szerintem inkább megfizeti még a dugóadot vagy bármit is, trükközik a két rendszámmal, de nem ül bkvra, annyi szent.
demszky gabi bácsi meg gondolkozzon el.
azt mondja hogy nem lát más megoldást.
én látok. fejleszteni kéne a tömegközlekedést, a metróépitésröl nem is beszélve.
amit müvelnek, nevetséges.
amikor kínába az olimpia miatt megépitettek 3 metrovonalat 2 év alatt, nálunk meg 90 ótaa választási kampány része h megépitjük a 4es metrót.
el kéne gondolkozni ezen, és amikor egy menedzser is ugy gondolhatja hogy megéri metróval mennie, mert bár nem annyira olcsó, de nem szopik a parkolással, a dugóval, és a napi autózás költségeivel, akkor lehet ilyenen gondolkodni.
dugóadó ötlet monnyon le:P
ui.a kinára vonatkozó adatok nem biztos h pontosak, de valami ilyesmit hallottam.
autózz! autózz!kocsma - off topic 2008.10.19 23:27:00
[UPDATE: 2009. 07. 24.]A kocsma renoválás idejére bezár, a felújítás befejeztéig várunk mindenkit a sörsátorban!Jó kis társaság alakult ki itt a blogon, aminek kifejezetten örülünk, ám ezzel együtt sokszor az egyes témák elkanyarodnak nem pont oda illő témába. Létrehoztuk…..
Boss88 2008.12.26 22:04:49
Boss88 2008.12.27 22:06:40
@Don Blasius:nem csak az opel orája csal, de azt mondták hogy jellemzöen sokat csal.
pl német pályán mentünk B zafirával 195 körül ora szerint, a GPS mutatott ilyen 175 öt.
szal a franc tudja. az igazi kérdés az lett volna h szerintetek megbizhato e a belinkelt forrás, bizhatok e benne h nem sebességkijelzös foto volt, hanem mondjuk valami ázsiai kattingatott és igazábol a mátyás templom van a képen nem én:D
autózz! Ez a mentalitás öl 2008.05.12 12:01:00
Általában, amikor képbe kerülnek a sebességkorlátozó táblák, erős többségben vannak azok, akik azonnal arra gondolnak, hogy biztos csak kintfelejtették, akár véletlenül, akár szándékosan, hogy az autósoktól újabb rakás pénzt szedjenek be. TheElf kicsit másképp áll hozzá a…..
Boss88 2008.12.27 22:00:10
@Rendet!:
a te anyukádat, azt.
én meg azt mondom hogy ésszerűsítés
eleve ott kezdödik, hogy vasuti átjároba lassitsak le? tehát jo lassan menjek, hátha odaér a vonat?
ha körülnéztem, nem jön, ráhajtok akkor nem jobb az ilyen veszélyhely(zetet) mihamarabb elhagyni?
aki ezt kitalálta azzal elbeszélgetnék...
ha valaki sokszor kiált farkast, az utánna ne csodálkozzon ha tényleg jön a farkas, űvöltözik, de mindenki szarik a fejére.
erröl van szó a táblák esetében is.
városban meg pl rakparton kéne kiegészités, hogy 50 a megengedett mondjuk reggel 6 és este 10 között
egyébként mondjuk 70.
egyenes út, néhány kisebb kanyarral, meg bekötöúttal, de általában belátható, sok helyen jó minöségü az utburkolat is.
arra jó a hely h lehessen szopatni a jónépet.
érdekes, ha németországban jár az ember, akkor (nem csak mert magasak a büntetések)hajlamos komolyan venni pl autopályán, ha kirakják a 100as-90es- 70es stb táblákat, meg városban is hasonloan.
mert egy két ilyen után meglátja h igen, oka van a 100nak a pályán, mert erös kanyar jön pl, vagy utépítés.
csak az aprobléma hogy nálunk az esetek többségében úgy tervezik meg a sebességkorlátozásokat, hogy lehessen büntetni, mert az átlag autós ott simán megy mondjuk 50 helyett 60-70 et és nem azért mert gyorshajtó, meg gyilkos meg hasonlók, hanem mert azt még bőven biztonságosnak ítéli.
ennyi ember nem lehet száguldozó "gyilkos" tuti hogy a táblát kihelyező szerv volt a jobbik esetben hülye, rosszabb esetben rosszindulatú, szemét, stb
Írtam egy haveromnak a publival kapcsolatban. Sokfelé hallja az ember, hogy Svédországban mennyire rendesek, megállnak a zebra előtt, sosem hajtanak gyorsan meg ilyesmi. Az én barátom már 2 éve kint dolgozik, gondoltam megkérem, mondja el pár szóban, mi az igazság. Annyira…..
autózz! Merci ül a fűben... 2008.07.24 06:15:00
Csak nagyon-nagyon ritkán merünk parkolós sztorit, fotókat kitenni, mert imádott látogatóink egyből vérszemet kapnak és jól megtömik a postaládánkat szabálytalanul parkírozó autók fényképeivel elképesztő mennyiségben. De most összeszedtük a bátorságunkat és elétek…..
Belsőség És ezt így hogy? 2008.10.11 08:20:00
Megérkezett az új Renault Thalia sajtóanyaga. Az egy dolog, hogy az anyagban bekerültek ilyen mondatok mint pl: (...)az MP3- és Ipod-lejátszók teljesen biztonságos használatához szükséges Audio Csatlakozó Doboz. Ez konkrétan a kesztyűtartóba rejtett USB és AUX csatlakozókat…..
A következő posztra a megfordított mondás a legtalálóbb: Minden jóban van valami rossz. Legalábbis az ország lakóinak nagy többsége így gondolja, ami a közlekedést illeti. Lehet, hogy mi vagyunk túlságosan pesszimista nép, vagy csak elszenvedjük a szervezetlenségből fakadó…..
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..