Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy Fecsike

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap kézilabdameccsen voltam, és meglepve láttam tizenéves srácok hátára írva, hogy KÉZILABDA AKADÉMIA. Vagyis annyira nem meglepve a rengeteg futballakadémia után. Az akadémia szó jelentései: 1. A tudomány, az irodalom fejlesztését, ápolását szolgáló intézmény, kiváló tudósok és írók…..
A Pril üzenete az volt (ami lássuk be, nem túl extra), hogy egyetlen csepp is elég belőle a tökéletes tisztasághoz. Az viszont már elég extra, hogy végül felismerték: bizony mintha más is mondta volna már ezt, sőt, tulajdonképpen más selling point-ot sem hallani a mosogatószer…..
Egy Fecsike 2016.05.21 11:55:11
"Mélységesen megrendítette és felháborította a mai állatkínzásos eset az Etyeki Állatvédők Egyesületének önkénteseit. Bicskén egy apró kiskutyát szorosan zsákba kötve hagytak a tűző napon, hogy szerencsétlen ott haljon meg. A bezsákolt apróságtól egy nagyon veszélyes, forgalmas helyen, a Bicske és…..
Azért beszarok... szóval én szeretem az állatokat. Aki megkínoz csak úgy egy állatot, azt nagyon szívesen bántalmazom. De soha nem fogom elfogadni, hogy egy állat egyenrangú lehet az emberekkel. Az adó 1%-ának felajánlása kapcsán mindig haragos leszek, amikor látom a rengeteg…..
Hamarosan élesedik Már élesítettük legújabb fejlesztésünket, aminek segítségével blogotokhoz csatolhattok egy indanetes közösséget, így olvasóitokkal már nem csak a kommenteken keresztül tudtok kapcsolatot teremteni, hanem egy valódi közösségi felületen.Ahhoz, hogy blogotokhoz…..
Rájöttem! Gondolkodás 2008.11.17 15:57:00
A gondolkodás az ember legjellemzőbb tulajdonsága, számos nagy gondolkodó segítette előre az emberiséget Szókratészen keresztül Descartes-on át, napjainkig. Másrészről viszont, nézve a mai közélet csip-csup ügyein rágódó, kicsinyes és szűklátókörű szereplőit, bizony,…..