Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meggyespiskotamagnelkul

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar munkamorál, a szaktudás sokat segít a beilleszkedésben – legalábbis Istvánnak ez a tapasztalata Franciaországban, ahol úgy érzi, befogadták és képes egyedül eltartani a családját. Nem nagy csoda, hogy eszükbe sem jut a visszaköltözés Magyarországra...
meggyespiskotamagnelkul 2019.02.09 12:19:10
@Yagoka: írtad, hogy korábban Finnországban éltél. Mi volt a baj, miért váltottatok a franciákra? Én elképzelni sem tudom, hogy bármelyik skandináv államot lecseréljem. Nem kötözködni szeretnék, őszintén érdekel. :)
meggyespiskotamagnelkul 2019.02.09 20:13:08
@cattaneo: hatalmas pacsi a kommentért! tűpontos és objektív összefoglalása annak, miért is vándorolnak ki annyian.
Nappalinak pont megfelelne 33 négyzetméter, itt viszont ez a lakás teljes területe. Egy-két embernek mégis abszolút élhető, legalábbis első lakásnak és természetesen sok kompromisszummal együtt. Nézzük meg, mi kell ehhez? Előnyök Teljes mértékben a lakás javára írható, hogy az előszobában elfér…..
Manapság, amikor egy fogyasztói sérelem akár órák alatt is körbefuthat a facebookon, az ügyfélszolgálatok szerepe alaposan megnőtt. A legnagyobb gondossággal üzemeltetett cégeknél is előfordulhatnak ugyanis hibás áruk, technikai gebaszok vagy nehéz időszakban lévő pincérek, de…..
Filmnéző 2018 sorozatai szerintem 2018.12.23 16:04:24
Véget ért egy újabb év és csomó új évaddal lettünk gazdagabbak. Az előző évhez hasonlóan nem egy toplistát csinálnék, hanem egy ilyen kis összegzőként megemlékeznék az említésre méltó sorozatokról. American Vandal 2. évad A zseniális első évada után visszatér a Vandal még egy körre, ám ezúttal a…..
Nincsenek tömegek az utcán. Inkább készül mindenki a karácsonyi céges bulira. Egymást törik ugyan az ellenzéki pártok és a szakszevezetek, hogy megmutassák: ők aztán most kiállnak a munkavállalók érdekeiért — szemben azzal a kormánnyal, amelyik az utolsó bőrt is lehúzná róluk a — hangzatos ellenzéki…..
Ha Norvégia, akkor fjordok, sarki fény és leginkább hideg (na jó, hűvös) idő jut a legtöbb ember eszébe, és míg ebben van is némi igazság, azért az északi ország ennél sokkal több. Például nagyon jókat lehet nyáron strandolni fantasztikusnál fantasztikusabb helyeken. Tamás…..