Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagirra

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legszürkébb napok vitathatatlanul januárban és februárban várnak ránk. Igazi napsütést ritkán élvezhetünk ezeken a hideg téli napokon, azonban a Budai Várban egy igazán üdítő tárlaton a Szinyei Merse Pál kiállításon szívhatjuk magunkba a napfényt. Azoknak is érdemes ellátogatni a Kép és Kultusz…..
Évek óta járunk nyaranta túrázni a hegyekbe Ausztriába. Ez amolyan digitális detox nekünk, ami kitisztítja az agyunkat a melótól. Tavaly - 2020-ben a covid miatt kimaradt és nagyon megéreztük a hiányát, annak ellenére, hogy itthon is rengeteget túrázunk. Egyszerűen kell a hosszabb idejű teljes…..
Bagirra 2021.08.26 12:06:41
@gigabursch: Sajnos a gyerekekre vonatkozóan nincs tapasztalati infónk, mert velünk nem volt gyerkőc. Azonban a www.austria.info/hu/jo-tudni/koronavirus/beutazas-ausztriaba oldalon azt írják, hogy 12 év felett a 3G szabály a gyermekekre is érvényes Ausztriában.
Az adó 1% felajánlása a mai jótett!   Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem mindig feldog, ha valami jót sikerül összehozni a napomon. Ne gondolj túl nagy dolgokra, egészen apró tettek is jó érzéssel tudnak eltölteni, legalábbis engem. Olyan felszabadító, hogy megtettem, tudom sokan…..
Talán erőltetetnek hangzik, de sokszor tapasztalom, hogy amikor feszültebben állok neki a takarítási feladatoknak, akkor bizony gyorsabban megy és végére teljesen lehiggadok. Ilyenkor általában a halogatott kevésbé kedvelt feladatokat veszem elő és mondjuk ki, dühből lezavarom. Leginkább valami…..
Egy év bezártság után muszáj volt olyan elfoglaltságot keresnünk, ami túllendít a nehezebb napokon, ami oldja a feszültséget. Az igazat megvallva, sosem voltam egy nagy sportember, de a covid ezt is megváltoztatta. Egyszerűen felfokozta a mozgás iránti vágyat. A téli hónapokban a kinti futás vagy…..
Az elmúlt években nagy népszerűségre tettek szert a különböző kifestők. Kaphatók már úton útfélen mindenféle témában. Nemrég még egy trágár szövegezésű karantés kifestő is a kezembe került, amin jókat nevettünk. Az ilyen színezők titka abban van, hogy pár színescerúzával vagy filctollal egyszerű de…..