Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉliásPéter

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma megmutatom neked, hogy hogyan építhetsz könnyen zászlót, amivel a városodat, váradat, vitorlásodat díszítheted! A szükséges alkatrészek:  Magyar zászló az alap, de építhetsz más színekből is! A megépítés pofon egyszerű, alig pár lépés. Az első az zászlórúd: két…..
Két hete mutattam meg, hogyan tudtok gyorsan és egyszerűen kisebb fákat építeni, hogy városotokat tarkítsátok. Most is hasonlót építünk csak egy számmal nagyobban. Íme a szükséges alkatrészek: Akkor vágjunk bele! Fekete laposra helyezz öt hengert! A négyágú lapos hengerre…..
A parkodba, strandra, városod főterére egyaránt illik egy kis mozgó büfé! Ezt már nem lesz olyan könnyű összerakni, mint amiket korábban mutattam, de azért nem kell kétségbe esni. Lássuk, mi kel hozzá: ..
KOCKAFESZT blog Szörfös kocsi 2018.11.06 07:00:00
A Kreatív Kedd rovatban már több autómat is bemutattam, most egy újabbat hoztam - és egy ideig az utolsót. Szerintem ez az autóm emésztette fel a legtöbb kockát, de az eredmény igen ütős lett! Indulhat a szörfszezon! Ez az autó kész arra, hogy beparkoljon a homokos tengerpartra a…..
Van kedved tovább csinosítani LEGO városotokat? Korábban megmutattam, hogyan építs egyszerűen padot és kukát, illetve szökőkutat, most megmutatom, hogy hogyan csinálj szép fákat a városod parkjába! A szükséges elemek:..
KOCKAFESZT blog Halottaskocsi 2018.10.30 07:00:00
Sok autót bemutattam már nektek a Kreatív Kedd rovatban. Ez most egy halottaskocsi. Talán nem a legfelemelőbb járműosztály, de hát ez is kellhet a városba. Hogy honnan jött az ötlet? Hát, van egy templomunk temetővel és az egyik kiállításon egy fekete, nyitott limuzin állt…..
KOCKAFESZT blog Texas-i kocsi 2018.10.23 07:00:00
Sorozatom ötödik részében egy igen különleges autót mutatok meg. Texasról az embereknek vagy a bizonyos láncfűrészes, vagy a szarvakkal dekorált autók jutnak először az eszébe. Nos, én az utóbbiakhoz tartozom...
KOCKAFESZT blog Személyautó 2018.10.16 17:00:00
Ismét jelentkezem a sorozatom negyedik részében egy újabb autóval, mellesleg a kedvencemmel. Ez a nyitott tetejű személyautó stílusában tökéletesen passzolna a moduláris épületekhez kiadott autókhoz...
KOCKAFESZT blog Régi versenyautó 2018.10.09 07:00:00
Sziasztok! Az autó építményeimet bemutató sorozatom harmadik részében egy régi versenyautót hoztam. Ez a legkisebb méretű az összes közül, de remekül példázza, hogy kevés alkatrészből is nagyon szépeket lehet kihozni!..
KOCKAFESZT blog Szökőkút 2018.10.07 07:00:00
A városod parkjába, egy villa, vagy egy kastély kertjébe nincs jobb díszítőelem a szökőkútnál. Ebben a részben megmutatom, hogy hogyan tudsz összehozni mindössze huszonkét alkatrészből egy kis szökőkutat, amit később átépíthetsz egyre nagyobb és nagyobbra. ..
KOCKAFESZT blog Sportautó 2018.10.02 07:00:00
Múlt héten furgon, most sportverda. Kissé kecses, kissé masszív - ti mit gondoltok róla? Nézzük közelebből, mit építettem...
Ha Te is építesz LEGO várost, biztosan sokszor töröd a fejedet azon, hogy hogyan teheted színesebbé a parkodat, az utcákat, vagy a vonatállomásodat. Az utcabútorok nagyon fontosak e tekintetben. Jó hírem van: a feladat nagyon egyszerű, a pad 10, a kuka 6 darabból áll. ..
KOCKAFESZT blog Zöld furgon 2018.09.25 07:00:00
Sziasztok! Ez itt az autó sorozatom első része. Ezt a kis furgont én "parkőrnek" hívom, de éppenséggel akármilyen célnak megfelelne!..