Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pattantyúk

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gretta 2019 legexkluzívabb jachtja 2019.12.02 13:17:46
Még az álmaidnál is szebb - talán így lehetne jellemezni a világ egyik legexkluzívabb jachtját, az Aurora Borealist. Tény, hogy nem ez a legnagyobb és legpazarabb hajóbelső, amit el tudsz képzelni, de meg fogsz lepődni, mennyire tökéletesen néz ki! A laikusok számára első ránézésre nem tűnik túl…..
Idén már hetedik alkalommal tették közzé azt az éves jelentést, amely hazánk lakhatási szegénységéről szól. A statisztika szerint Magyarországon egyre nagyobb a lakhatási válság, és szinte minden kutatás egytől-egyig ezt igazolja. Régiós összehasonlításban is nagyon rosszul állunk. ..
Kevesen engedhetik meg maguknak a világon azt a luxust, hogy milliárdokat költsenek a saját hobbijukra. Orbán Viktor azonban úgy döntött 2010-ben, nem sajnálja az ország idejét, pénzét és energiáját arra, hogy az általa annyira kedvelt labdarúgást szinte minden közügy elé helyezze. A gombamód…..
Olvasónk kifogásolja, hogy egy webáruház mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül a csomag átvételekor fel akarta írnia a személyi igazolványa számát. A személyes adatok kezelése nem vicc, érdemes róla beszélni. A legtisztább az, ha előre tudjuk, milyen adatokra lesz szükség és az alapján döntjük el,…..
pattantyúk 2019.11.19 21:25:10
@juhaszvik1: Szerintem azért, hogy tudják, hova kell betörni a cuccért. Főleg, ha elég értékes.
Nem, nem a gyerekeknek szóló fenyegetés ez, hogy "nincs TV, ha...", ez egy teljesen hétköznapi ténymegállapítás, ami immár 6 éve kísér minket.  Egyszerűen így alakult és ez lett a mi nagy szerencsénk is. Egy költözés során nem vittük tovább a TV-t, aztán a családi házban már nem is lett volna jó a…..
Ahogy várható volt, beindultak az iratmegsemmisítők azoknál az önkormányzatoknál, ahol az ellenzék veheti át a település irányítását. A nagy balhék azonban így sem tűnnek elkerülhetőnek, hiszen a párton belül is nagy a tanácstalanság, mit is kezdjenek a számukra szokatlan helyzettel. A Fidesz…..
"Azért, hogy mások ne járhassanak úgy, mint mi"- ajánlotta figyelmünk József félresikeredett családi nyaralásuk történetét, mely egy tunéziai all inclusive hetet jelentett az észak-afrikai országokba kifejezetten rutinos utaztatónak számító Kartago Tours szervezésében. A fotókkal gazdagon…..
„Döbbenet telepedett november 6-án, vasárnap este a rádióhallgatókra, televíziónézőkre – az ország egészére –, amikor elhangzott a hír: szombaton a késő éjszakai órákban ismeretlen tettesek betörtek a budapesti Szépművészeti Múzeumba, s hét, ott kiállított nagy értékű festményt tulajdonítottak…..
  Alig, hogy beköszöntött az ősz, néhány esős, hűvös nap máris emlékeztetett minket arra, hogy nyakunkon a fűtési szezon. És  a szeptember azért még jócskán tartogathat szép időjárást, a legjobb, ha még az „éles bevetés” előtt megvizsgáltatjuk, minden rendben van-e a gázzal üzemelő…..
      Az esküvői fotózás most már szinte alap minden igen kimondása előtt. Szebbnél szebb képeket is lát az ember. És hát érdekeseket. Hoztam is egy igazán különlegeset a sorból. A menyasszony természetet, szép, natúr fényeket szeretett volna. Morgan és Luke megkapta. És hát valaki…..
pattantyúk 2019.09.12 12:37:52
@TűzRóka: Lehet, hogy a férfiasságát szimbolizálja.
Ősanya, a férfinép által kikiáltott ellenség, spirituális női energiák hordozója vagy csak egyszerűen egy Valódi Nő? Lehet szeretni vagy gyűlölni, egy biztos: ha nő vagy, a dalai nem hagynak hidegen. (Kép forrása: Wikipédia)  Bevallom őszintén, noha tudtam ki ő, az én lelkemmel eddig még nem jött…..
Képzeljük el, hogy egy este lefekszünk és amikor reggel felkelünk, ismét 17 évesek vagyunk, csak éppen a jelenlegi élettapasztalatunkkal és tudásunkkal. Jól hangzik? Elsőre persze. És másodikra? Nos, másodikra talán már inkább ijesztő belegondolni. A példát nem én hoztam fel, hanem Celia Arroyo…..
pattantyúk 2019.08.23 21:29:44
@Látens Inszinuáció:
Lehet, hogy "a kutyát nem érdekli, ha a Nő magasabb kicsit a pasinál", de az emberek simán kiröhögik az ilyen párt, mert hülyén néznek ki egymás mellett.
      Az utóbbi hetekben a Vogue magazin kapcsán Meghan Markle szerkesztőségéről volt leginkább szó világszerte. A szeptemberi lapszámot ugye társszerkesztette, elég jó címlapot kitalálva hozzá és Michelle Obamával is készített interjút. De mindezt ugye egy másik Vogue-ban, nem az olaszban.…..
A betont, mint anyagot elsősorban a városi ember környezetének jellemzésével kapcsolatban szokták szóba hozni. Pedig a beton a vidéki ember egyik legközelebbi barátja is (talán még a google is csak utána következik). A betonozás igénye előbb utóbb minden kertes házban élő embert elér. Egy-egy ház…..
Hajókat formázó játszótéri játékok válogatása közben bukkantam egy játékerőd fotójára. A fantáziadús képzelet és tervezői  jó szándék követendő példái ezek. Korosztályom gyermekkorának ukrán lakótelepi játszótér stílusú, azaz teljesen lebetonozott és kékre…..
Épp most vetted észre, hogy mennyire elhasználódtak és megkoptak az autód gumijai és azon gondolkodsz, hogy ideje lenne kidobni őket a szemétre? Ne hozz elhamarkodott döntést! Inkább tarts velem és nézd meg mi mindenre jó a lakásban és a ház körül egy leszelektált autógumi!..
Hiába a jókora árcsökkenés, a mai napig nem kelt el Michael Jackson neverlandi birtoka, pedig már alig 31 millió dollárért árulják a tíz évvel ezelőtt elhunyt sztár egykori otthonát...
pattantyúk 2019.06.27 20:52:18
A határátkelők körében az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a hazai ízek pótlása. Különösen az olyan élelmiszerek esetében, melyek a legtöbb országban nem kaphatók. Mert hát lássuk be, a cottage cheese azért nem ugyanaz, mint a magyar túró. Ma feloldjuk ezt a nagy…..
A nyári kerti tartózkodás általában kellemes dolog, főleg délután és estefelé, mikor már enyhül a kánikula, és tényleg kellemes a szabad ég alatt tenni-venni, grillezni, vagy csak láblógatva bámulni az eget, a csillagokat. Nincsen azonban rózsa tövis nélkül, utóbbit ez esetben egy ádáz rovar…..
A Bulinegyed működése fokozott zaj- és szemétterheléssel jár. Az utóbbi probléma láthatóbb, úgyhogy érhető, hogy az önkormányzat elsődlegesen erre fókuszált. A kerület tavaly 130 466 000 Ft-ot költött takarítógépek és haszongépjárművek beszerzésére, és 449 866 000 Ft-ot az utcák és terek…..
Egyik Orczy-kerti sétám alatt határoztam el, hogy megírom ezt a bejegyzést, mert még mindig akad, aki a 1952-ben felállított, bronzból készült Kossuth-szoborcsoportot keresi az évekkel ezelőtt átalakított Kossuth téren. Pedig az az alkotás ma – a szintén felújított és…..
Ma minden, ami mentes eladható. De valóban mi lennék a 10 millió ételallergiás és -intoleranciával élők országa? Nálunk tényleg minden második ember laktóz- vagy gluténérzékeny? Vagy ez csak üzlet? Divat, ahol sokan félnek attól, nehogy lemaradjanak? Az ideális alak, szép test őrült hajkurászásában…..