Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pekár Szabi

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, drágáim, belecsapunk, innentől kezdve lehet hörögni, ki nyerje a vévéötöt, este nyolctól élőzünk a Velveten, de igényünk van az akolmelegre, meg azt is tudjuk, ahol meleg van, ott büdös is, és hát az anyai öl ringatása, ugye. Az este nagy kérdése, a Lelketlen Gonosz…..
    *legyint..
Pekár Szabi 2010.04.30 21:48:35
Egy kvízműsorban a leggondosabb szerkesztés mellett is előfordulhatnak hibás feladványok, és ilyenkor a készítők csak abban reménykedhetnek, hogy a problémás kérdések minimálisan befolyásolják a játékosok szereplését. A héten utoljára látható Párbajból egyelőre 36 rész…..
Pekár Szabi 2009.10.21 14:07:25
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Pekár Szabi 2009.07.25 21:40:36
@HAWOCK: sztem nálad az igazság. A rugó nem fecskemódra szállt, a légörvény begyrsíthatta, de a legnagyobb erő az autó sebességéből ered
"Az időmérő után a többi pilótával azon tanakodtunk, ki volt a leggyorsabb" - mondta a spanyol a Hungaroringen, miután megszerezte a legjobb rajthelyet a vasárnapi futamra.Felipe Massa balesete miatt 20 percet csúszott az időmérő, a végeredményre még többet kellett várni:…..
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
Life of Szabi Pekár A kezdetek 2008.06.13 17:23:00
Nem egyszerű NEKEM elkezdeni ezt a blogot. Elsősorban el kell mondanom hogy csipálom az asszonyt. Sokminden történt már az életemben, olyan sok és olyan jó, hogy ma nincs is időm mindent leírni. Gondolkodom a hétvégén és utána elkezdem....ígérem, mert amit ÉN ígérek az úgy is…..