Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neménvagyok

0 bejegyzést írt és 726 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a rés a fenti képen ugyan remek macskabejáró vagy drogrejtekhely lenne, de ilyenekre az átlagember nem szokta használni a vadiúj mosógépét, hanem azt egyszerű, hétköznapi módon csak szeretné bekötni és a ruháit tisztítani vele. Szegény Ádám ezzel már nem fogja. Története pedig szolgáljon…..
neménvagyok 2019.01.08 14:26:48
@borso: Nem, nincs igaza. Ez a sztori így pont olyan, mintha vennél egy autót, hazavinnéd, és 3 hét múlva visszavinnéd, hogy most vetted észre, hogy a jobb hátsó sárvédő be van horpadva, csak átvételkor azt nem nézted meg, mert nem a te dolgod megnézni. :)
neménvagyok 2019.01.08 14:46:09
@LKerekes: Viszont a hungarocell élvédő benyúlik elé mindkét irányba, és összetartja, amíg ki nem bontják. Ne legyünk már nevetségesek légyszi.
neménvagyok 2019.01.08 14:56:00
@juhaszvik1: Hát, akkor azok így járhatnak, és nincs reklamáció. :)
A csomagküldési malőrök aranyfokozatú eleme a sérült csomagok esete. Az, hogy egy küldemény épségben érkezik-e meg, sok mindenen múlik. Ezek egy részére nincs ráhatásunk, amire viszont feladóként van, az a csomagolás. A pakkban lapuló holmi épségét és a címzett…..
neménvagyok 2018.12.13 14:17:25
@hulk: Hiába írsz nekik, nincs, aki elolvasná. Az ügyfélszolgálatosok is csomagot szortíroznak a központi depóban. Nem viccelek.
A saját magát piacvezető csatornacsoportként aposztrofáló TV2 a RAM Colosseumban jelentette be, hogy mi az, amivel az _eredeti_ őszt beindítják, mert ugye volt nekik egy _fake_ őszindításuk is, a szeptemberi, az emojikampányos, amivel sikerült elérniük, hogy a szeptemberi hétköznapokra tényleg csak…..
A TV2 MasterChef VIp című műsorának forgatása alatt megsérült Tilla, a műsor egyik szereplője - aki egyébként most éppen Máltán forgat egy másik műsort, ezt már műsorvezetőként, és eskü, nem írom le a műsor szót ebben a posztban többször - írja a Bors. A főzős produkcióban ugye főzni kell, ahhoz…..
Most menten. Az RTL a Nyerő párost indítja héttől. A Masterchefet még nem jelentették be a tévében, de gondoltam, van akit érdekelhet...
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
Krisztián rendelt egy Gillette pengecsomagot, és levele szerint kapott egy wannabe Gillette-et.  Nem örült. Nem győzzük elégszer mondani, hogy a neten mindenfélét árulnak mindenféle helyeken. Ami a webshopok szerencséje, az a mienk is: könnyedén szerezhetünk információkat boltokról, termékekről,…..
Mint oázis a sivatagban, olyan a Homárhoz egy-egy tudatos és öntudatos fogyasztótól néha beeső levél, amiben ideális esetben frappáns panaszlevél is található, hogy kecses mankóul szolgáljon a kevésbé eltökélt vagy ügyesen fogalmazó sorstársak számára. Gabriella levele pont ilyen, ráadásul a…..
neménvagyok 2017.12.18 13:50:29
@Darth Revan: ... és amikor eléred, hogy megkérdezd, hogy vajon miért nem vette át, akkor annyit válaszol, hogy : "Csak! És akkor mi van? Ne zaklasson, jogom van hozzá."
neménvagyok 2017.12.19 10:48:40
@Toxic Waste: Éppenséggel kiemelheted, de újra elmondom: a visszahozott csomagok 98%-át a vevő nem vette át ilyen-olyan okokból. Nem fogok felvenni plusz két embert, hogy 98 embert hívogasson feleslegesen, a valóban megszopatott kettő úgyis szólni fog, akkor majd megoldjuk. Evvan.
neménvagyok 2017.12.19 14:40:53
Futárszolgálat témakörben a legáltalánosabb panasz az, hogy a futár ígéri, hogy jön, de soha nem érkezik meg. Ennek komplementeresete, amikor jön a futár, csak épp nem szól róla, így a végeredmény pont ugyanaz: csomag és gazdája nem találkozik. Attila esete meglepő módon egy harmadik verzió a…..
Pált az teljesen hidegen hagyta, hogy a Kikában karácsonyi művirágnak tituláltak egy 180 centis műfenyőt, a dobozról nem túl diszkréten arcába vigyorgó 10,96 eurós VS. 9900 forintos ár viszont írásra ösztökélte. De vajon ez tényleg gáz? Megkérdeztük. Kedves Homár! A…..
neménvagyok 2017.10.31 09:35:02
@ancsams: Ráadásul az adóra is kell plusz áfát fizetni. :)
A Weinstein-botrány hullámai elérték Magyarországot is, Sárosdi Lilla színésznő vallott nemrég arról, hogy a Vígszínház korábbi igazgatója, Marton László szexuálisan zaklatta, amit a férfi később rágalomnak nevezett. Az ügynek még lesznek fejleményei, mindenesetre az ATV-nél ez a téma lett A nap…..
neménvagyok 2017.10.20 10:20:25
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Ha most tanuló színiiskolásokat zaklatott, akkor friss esetekről van szó" ...

Ebben az esetben irigylésre méltó állapotban van még most is, 74 évesen... :)
"Az állampolgároknak az államról alkotott képét, véleményét alapvetően meghatározza az, amikor ügyeik intézése során kapcsolatba kerülnek az állammal, és ezáltal képet alkotnak annak működéséről, társadalmi kapcsolatairól." - így kezdődik a kormányablak credoja, amire egy örömteli Minden szavaddal,…..
neménvagyok 2017.10.11 13:48:47
@onlajnok: És a Nemzeti Konzultációk? Ez fontos!
Az alelnök című sorozat többszörös Emmy-díjas főszereplője egy rövid közleményben tudatta a világgal, hogy ő a nyolc nőből a statisztikailag egy, akinek mellrákja van: Just when you thought... pic.twitter.com/SbtYChwiEj — Julia Louis-Dreyfus (@OfficialJLD) September 28, 2017 Dreyfusnál egy…..
neménvagyok 2017.10.02 14:28:41
@neménvagyok: Mégsem egészen így volt. Volt egy korai stádiumú rákja, múthető és kezelhető, de ő inkább levetette mindkettőt. Bocsánat. edition.cnn.com/2008/LIVING/10/14/o.christina.applegate.double.mastectomy/
via GIPHY Költői kérdésre futtatja ki Kriszta a levelét, ami egy tök hétköznapi, fixlifaxli eseményből indult: egy étteremben fura izéket tartalmazó Radlert szolgáltak fel neki, ami miatt szólt a pincérnek, de vállvonogatást meg kioktatást kapott egy "bocs, mindjárt hozok egy másikat" helyett.…..
neménvagyok 2017.09.13 16:33:51
@Terézágyú: Erre mondjuk azt, hogy éKtelenkedik.
A TV2 kissé megkésve ugyan, de rádöbbent, hogy a pumpedgenerációban van potenciál, és Csajok, pasik, Balaton címmel csinált magának egy Éjjel-nappal Budapestet. Olyannyira az RTL formátuma ihlette a saját sorozatukat, hogy ugyanaz a cég fejlesztette ki az eredetijét, mint az RTL sorozatáét. Szóval…..
Joe lendületes stílusa alapján elég cifrák lehetettek azok a mondatok, amik előtörtek belőle, amikor kiderült, hogy a szállítási díjon túl is egy csomó mást is kell fizetnie a DHL-nek, mert "elveszik azt a pénzt, ami a NAV-nak jár PLUSZ kérnek még annál is többet, hogy…..
Az akciók szuperek - főleg, hogy lassan az új kollekciók darabjait is simán meg tudjuk venni leárazva, ha elég hosszúra nyújtjuk az ebédet -, de ilyenkor sokszor találkozunk a cserére vonatkozó megkötésekkel. Nem árt képben lenni: mi jár ilyenkor a vásárlónak, és mi…..
Senkit ne tévesszen meg a patrióta felirat, Sándor igazi multikulti terméket kapott az anyukájától. Isten, a hatóságok és az egyszerű, mezei magyar se könnyen jön rá, hogy akkor most honnan is származik ez a gigapohár. Aminek mellesleg nem csak a feneke érdekes, hanem a csudálatos képzavarral…..
Fogadnál arra, hogy senki nem  hajlandó fizetni egy olyan csomag átvételéért, amit nem ő rendelt meg? Akkor jól el is buknád! Mert az élet tényleg nagyobb sztorigyártó, mint  Tolkien és George R. R. Martin együttvéve.  Kedves Hilda, Az alábbi történet van folyamatban, nem tudom, hogy mi a teendő…..
neménvagyok 2017.07.07 09:46:22
@Darth Revan: Na ez az!
neménvagyok 2017.07.07 09:50:23
@ProsTata: És még hány ilyen van, mint te. Odarendeli a szarját, ahol TUDJA!, hogy nem fogja megtalálni a futár, aztán még őt hibáztatja, hogy nem keresi meg széles e hazában, hogy épp hol van. Ja, és utána a webshopnál veri ki a balhét.
A webshopos szabályokról sokat volt szó nálunk. Azt láthatóan egyre több olvasónk tudja, hogy az online vásárlásra más szabályok vonatkoznak, hogy létezik olyan, hogy 14 napos elállási jog, és talán azt is, hogy a rendelés leadását követő automatikus üzenet még nem azt…..
neménvagyok 2017.06.27 14:38:22
@Muad\\\'Dib: És így képzelem, mekkora forgalmat tud csinálni. Kötelező előre fizetés? :)
neménvagyok 2017.06.27 14:46:43
@Muad\\\'Dib: Na, maradjunk annyiban, hogy téves készlet megjelenítés korrekt cégeknél is előfordulhat, természetesen csak elenyésző %-ban, de ettől még kár lekutyázni, meg lecsalózni a céget. Büntetni meg pláne vicces lenne, ahhoz be kéne bizonyítani a szándékosságot. Jót dumcsiztunk.
neménvagyok 2017.06.27 14:59:17
@Muad\\\'Dib: Simán mondhatja, hogy a beszállítójánál van belőle készlet. Sajnos a saját profilomból mondhatom neked, hogy vannak olyan webáruházak, amit egy informatikus csóka dobott össze, még csak raktára sincs, nemhogy áruja. Továbbpasszolja a megrendelést egy nagykernek, aki mindent elvégez, és havonta elszámolnak. Tilos? Nem, a legkevésbé sem. Ettől persze még jogos, amit mondtál, de ez sem bizonyíték a rosszindulatú alapálláshoz.
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Április 19-én tér vissza a Fargo, az egyik legjobb sorozat a jelenlegi tévés kínálatból. Most itt a trailer a harmadik évadhoz, amiben Ewan McGregor rögtön két szerepet is játszik, egy testvérpár két tagját. Egyiküknek bejött az élet, a másikuk viszont egy kövér, erősen kopaszodó felügyelőtiszt…..
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
neménvagyok 2017.03.07 13:52:02