Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rekcsek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
Bár a magyaros vendégszeretet legendás, azért a Kis Valentino, Zimmer Feri és az Üvegtigris országában generációk szoktak hozzá, hogy megalázkodva kell a pulthoz járulni az ott dolgozók jóindulatában bízva. A lemosott virsliknek és a hozzájuk tartozó vendéglátós morálnak az elmúlt évtizedekben…..
Rekcsek 2018.08.10 10:50:03
@ebella: Miért megalázkodás a futás? Szerintem az a megalázó, ha egy családapa elkezd hadakozni egy bunkó tahó heggyel. Sokkal kellemetlenebb.
Rekcsek 2018.08.10 11:02:50
@ebella: Nem dicsekszem vele. Nem szokásom dicsekedni. Elmondtam. Mikor fogják fel az ilyen bunyófanok, hogy az, hogy elmész onnét, rá hagyod, az nem beszarás. Ezt mondtam, hogy ha nem tudod elkerülni a bajt, akkor muszáj belemenned. De örülök, hogy te valszeg szarrá verted volna a két részeget, meg a drogost. Hát van ilyen is, mint mondtad mások vagyunk. Neked ez orgazmust okoz, bosszú, jól megmutatom, nekem nem. Ez nem jelenti azt, hogy ha valaki elkezdené taperolni a feleségemet, nem törném szét a kezét és dugnám fel a seggébe, de van az a határ ameddig elmehet valaki. Valakinél ez már egy rossz nézésnél is bunyót indikál, valakinél nem.