Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorosbegy71

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milánnal az élet bölcsistop 2009.09.15 22:02:00
Láztalanul, különösebb nyűglődés nélkül telt a nap, persze itthonról dolgoznom kell, hiába, hiszen táppénzen nem vagyok. Nehéz, 5 percekre iderohanok a géphez, körmölök valamit, aztán vissza játszani, főzni stb..Viszont voltunk orvosnál, és elég aggasztó a helyzet. Súlyos…..
vorosbegy71 2009.09.25 21:13:15
szia...bocsi off leszek, de küldenél nekem egy mail-t a vorosbegy@freemail.hu címre? küldenék meghívót a zárt blogunkhoz!
puszi

remélem már jobban van Milán, szörnyű ez a kórság ekkora gyerekeknél... :(((
BányásznapA mostani hétvége jelenti számomra a nyár végét és az ősz kezdetét. Ehhez biztosan nagyban hozzájárul az iskolakezdés is, de számomra ehhez kapcsolódik a Bányász Nap is.Idén immáron 59. alkalommal kerül megrendezésre a Bányász-napi ünnepség, mely ebben az évben…..
Bővült a család Továbbiakban... 2009.08.15 11:10:54
...a varazsmandula.freeblog.hu-n leszünk. A blog zárt, ha valaki szeretne velünk tartani és még nincs meghívója, itt jelezheti az igényét. ..
Milánnal az élet 2009.09.04 22:15:00
Hát igen, azért vannak a bölinek pozitív tulajdonságai is :) Jó, ezt eddig is tudtuk, de amúgy döbbenet, hogy négy nap alatt mennyit fejlődött Milán, mennyi mindent ellesett pajtásaitól. Egyre ügyesebben eszik, a motorral - jó, ez kis semmiség - száguld, kanyarodik, átmegy a…..
Hunor&Minka&Zsigu Hasznos mozdony 2009.09.08 20:18:00
Az elmúlt egy-másfél hónapban Huncmester belészerelmesedett az autókba, mozdonyokba, motorokba. Azzal sem árulok el óriási titkot, hogy ezzel párhuzamosan vált szembetűnővé az a tulajdonsága is, mely szerint csak és kizárólag olyan ruhát hajlandó elviselni magán, amin szerepel…..
Meske blogja Zárás 2009.08.17 11:02:00
A költözés megtörtént, ezennel itt bezárom a virtuális ajtót.Ha valaki kopogtat, szívesen beengedem az új "találkahelyemre", persze pár mondatot szívesen fogadok... :)..
vorosbegy71 2009.09.08 11:27:06
Milánnal az élet Rossz 2009.08.19 12:53:00
Ennyire pokoli napunk még sosem volt. Milán olyan rossz mint egy ördög, szánt szándékkal tapos a paradicsomon, széttöri az üveget, rátapos a kajára, összetépi a papírokat, és még sorolhatnám. Nem állok messzire attól, hogy nyugtatót vegyek be. Komolyan.....
Már nem tudok csak egy síkban gondolkodni, azzal, ha azt mondom, mindjárt kétéves, rögtön az is eszembe jut, hogy a születésnapja környékén érkezik a Kishúga.Fut, szalad, extragyorsra kapcsol a lábbal hajtható mociján a közös sétáink alatt, így (szívemre téve a kezem!),…..
Hunor&Minka&Zsigu 19 2009.07.02 09:42:00
Mától már 19-es karikásak leszünk. Betöltött és kitaposott 19 hónap áll mögöttünk. Fejlődéséről, apróbb mérföldköveiről folyamatosan beszámolok, így azt most nem teszem meg. (cikk itt arról, hogy mit kellene már tudnia éppen)Kiegészítésképpen: hossza 80 akárhány…..
Hunor&Minka&Zsigu Dackorszak? 2009.06.24 21:25:00
Az én édes tündérbogyó, füligmosoly Bogaranytú Bélám az utóbbi napokban, -szülői megfigyelés szerint- általában fáradtságával egyenesen arányban növekvő agressziót fejt ki. Sokszor csak egyszerűen kézzel csíp, karmol, püföl, máskor segédeszközöket is bevet (felmosó…..
Amikor Hunorra vártam, biztosak voltunk benne mindketten, hogy kislányt hordok a szívem alatt... egészen a 12. heti ultrahangig. (még talán egy leheletnyi csalódottságot is éreztünk a tényfeltáró esemény után... no, nem azért, mert fiú lett, inkább csak a saját érzékeink…..
Az első hajvágásán felbúzdulva (ami ezév jaunár 9.-én esett meg), lelkesen jelentkeztem be kedvenc fodrász-barátnőmhöz tegnap délelőttre. Pár hónapja még mosolyogva integetett a tükörképének, és türelmesen ücsörgött a fodrászköppeny alatt az ölemben, végig figyelve mit…..
tollpihe zár az égbolt 2009.05.27 08:16:00
nagyon sok szép emléket öriznek e lapok, nehéz lenne tőlük megválni; nem is teszem. mégis úgy döntöttem, hogy ideje visszavonulni. ez nem olyan egyszerű a blogponthunál, időt (haha, ilyenem nincs is ;)) vesz igénybe rendesen, hogy minden egyes bejegyzést védetté tegyek. hamarosan,…..
Tegnap délután újabb mérföldkövekkel gazdagodtunk. A jó időre való tekintettel újabb restanciámat pipáltam ki: visszavittük a könyvtárba a nálam lévő könyveket, de a babakocsi tárolóban egy hirtelen ötlettől vezérelve, nem ültettem be Huncost a verdájába, hanem gyalogosan…..
GazPömpöllér & co Fáradt 2009.05.12 15:12:38
az vagyok én, nyúznak a gyerekek keményen, Gergő épp hogy kijött a zöldtaknyos-köhögősből, átmenet nélkül belement a hatfogegyszerrekibújós-fosós-seggkicsípősbe, ami értelemszerűen rengeteg üvöltéssel jár, Lujzi hisztis és féltékeny, folyton bántja a kicsit,…..
Piroska és Farkas Hajnaliboldog 2009.05.07 19:30:00
Mütyürke az éjszakai pótvacsora elfogyasztása után jóllakottan nyújtózkodott az ágyunkban,  s vártunk az apjára, aki egyszer csak eltűnt mellőlem, pedig ilyenkor Ő az, aki a vállára veszi a megtelt gyereket, majd együtt ingáznak a sötét folyosón, büfizési…..
A gyermekágy végére egy gyermekleválasztós fagyizással (daibetikus, de azért így sem volt rossz) tettem pontot. Hetek óta sóhajtozom egy jó kis tölcséres, cukrászdás kilengés után, így aztán Pöti öcsém megfogott, Anyikával együtt bepakoltak a kocsiba,…..
Hunor&Minka&Zsigu Életünk 2009.04.21 10:09:00
Hunor suttyomban kinövesztette a 9. fogát, ami oly problémamentesen érkezett, hogy észre sem vettük, pedig jobb oldali fölső rágó. Kilövésre kész a jobb alsó is, csak még valami égi jelre vár a bucira dagadt dudor. Hunc viszont nagyon kiokosodott, amikor szerinte fáj a foga,…..
Egy ideje már kezdte érvényét veszteni a blogom címe, hiszen a gömbölyödős hónapok már rég elmúltak és már jó ideje nem számítok kezdő kismamának sem, hiszen egy 16 hónapos örökmozgó, rutinróka anyukája vagyok. Amikor naplóírásra adtam a fejem, igyekeztem úgy…..
Piroska és Farkas Kifárasztás 2009.03.26 11:39:00
Fárasztom, mint a nagy halakat szokás, mikor a horgászbot végére harapnak. Remélem, beválik a taktikám, hogy ha napközben aktívabb, éjszaka talán tudunk mi is nyerni néhány kósza órácskát, s nem csak azt a szokásos kettőt tudjuk átaludni, amivel gazdálkodunk az elmúlt pár…..