Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajnal.ferenc

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autóipar, az autó-motorsport és általában az autózás kényelme sokat köszönhet azoknak a zseniális női pioníreknek, akik kulcsszerepet játszottak abban, hogy ma már igazi élmény legyen autót vezetni. A 20. század és az autóipar hajnala óta számos női feltaláló és autóversenyző bizonyítja be, hogy…..
A pride napján egyre több ember érzi úgy, hogy itt az idő. Tömegek kámingautolnak ilyenkor. Van, aki hirtelen előáll a farbával, és sok-sok év szorongató hallgatása után beleüvölti a mit sem sejtő családja, baráti köre és kollégái fülébe: "Meleg vagyok!" Ők a kisebbség. Ám a többség sem marad…..
hajnal.ferenc 2019.07.07 13:46:32
@Leylandi: Bizony így van. Ők otthon vannak, dolgoznak, kirándulnak, vásárolnak, pihennek. Pont ugyanúgy, mint bárki más. Nem is mondja nekik senki nekik, hogy csúnya melegek. Legalábbis nem többen, mint akik azt mondják, hogy csúnya szakállasok, kövérek, soványok, vörösek, stb. Szóval, az otthon maradók pont ugyanúgy élnek, mint bárki más, esetleg néha egy kicsit fogják a fejüket, hogy a sok vonuló páva mennyit ront az egyébként már teljesen elfogadó hangulaton a melegekkel szemben...
Kilenc versenyt kellett várni az idei első nem Mercedes elsőségre, mégis további három óra múlva derült ki, hogyan végződött az új generáció első összecsapása. Max Verstappen megtarthatta a kétes előzéssel megszerzett győzelmét...
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
hajnal.ferenc 2019.06.25 00:09:27
@Pár dollárral többért: Én nagyjából ugyanezt írtam.
hajnal.ferenc 2019.06.28 20:51:46
@kasu: Még mindig egyet értünk abban, hogy mit kell leszűrni a cikkből, hogy a tanácsok jók.
Abban viszont nem, és ezt most egy kicsit el is csúsztatod, hogy a magyar vásárlókat úgy en bloc, kollektíve, általánosan lehülyézzük. A hülyék lennének egyesek helytálló, még annál is többen. De nem mind, és nem hülyézzük le a komplett potenciális vevőkört. És már csak azt kérdezem, hogy mennél-e abba az étterembe újra, ahol a főpincér vagy tulajdonos a komplett vendégsereget lehülyézi, csak mert aznap már a harmadik tényleg hülye és pofátlan vendéggel van dolga? A kérdés adott, abban viszont nem vagyok biztos, hogy a Becsületensepper ezzel a cikksorozattal növelte a vevői körét...
hajnal.ferenc 2019.06.28 21:50:24
@Pár dollárral többért: Olvastam a belinkelt cikket, pont ezért néztem ide vissza, hogy itt merre fejlődött a történet. Pont a gőgösség és a személyeskedés tűnt fel nekem is. A levélíró stílusa sokkal szimpatikusabb, és hát a szakállas közhely, a stílus maga az ember. Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy a levélírónak van igaza, de valahogy a cikksorozat olvasása utáni érzés, hogy a neppernek azért igaza van a legtöbb állításában, mostanra átfordult erős kételkedésbe.
A technológiai innovációkkal járó társadalmi változások és a minden eddiginél erőteljesebben érezhető generációs szakadék meghozta a hatását úgy globálisan, mint Magyarországon. Gyakori tapasztalat, hogy az internet és a különféle influencerek által informálódó tinik szülei képtelenek felvenni a…..
A Microsoft tavaly elhunyt társalapítója, Paul Allen álmodta meg az ikertörzsű repülőgépet, amelyre azt a feladatot bíznák, hogy műholdakat és űrhajókat juttasson a sztratoszférába és állítson pályára. Az egységek innen saját hajtóművekkel startolhatnának tovább, ami…..
(Kép: nepszava.hu) A múlt hét híre kétségkívül a Budapest-Belgrád vasút kivitelezéséről szóló döntés volt, amiről 24 óra leforgása alatt kiderült, hogy a változatosság kedvéért Mészáros Lőrincnek fog milliárdokat fialni. A Fidesz szerint szakmai döntés született. Ha azonban megkapirgáljuk az…..
hajnal.ferenc 2019.04.29 23:13:36
@morph on deer: Kínai áru, tengeri selyemút, Pireusz. Itt kell keresni a választ. A 2400 éves megtérülés emlegetése pedig teljesen komolytalanná tesz minden ilyen írást. Lenne ok feszegetni néhány kérdést ezzel kapcsolatban, csak így ez olyan, mint az óvoda. "Akkora autónk van, mint egy kamion. Nem is, mint egy emeletes ház!" Persze Pistike, ügyes vagy.
Ma a világon nem ismert még egy olyan energiaforrás, ami hasonló mértékben környezetileg felelőtlen, az adófizetők számára drágább és működésileg veszélyesebb lenne az atomerőműveknél. Az atomipar elkeseredetten próbálja zöldnek beállítani a nukleáris energiát, ami nem…..
Tim Cook kijelentette, hogy gazdasági szempontból rossz ötlet volt akcióssá tenni az akkumulátor cserét, merthogy emiatt kevesebben akartak váltani az újabb készülékekre és részben ennek tudhatók be az alacsonyabb számok. Csakhogy senki sem tudja garantálni azt, hogy a csere egy…..
A német Energiewende kapcsán jellemzően két vélemény szokott egymással ütközni: az egyik szerint a német energetikai forradalom megkerülhetetlen és szükséges volt, a másik szerint pedig a nagy német zöldülés csupán egy politikai humbug és igazából mindenki csak szív vele. Mint minden sarkos…..
hajnal.ferenc 2019.01.20 00:37:38
@humorpalanta: Látom megjöttek a libsitrollok, akik csak fidesztrollozni tudnak, ha vitát és érveket látnak, nem pedig bólogatást és 100% egyetértést a saját véleményükkel. Kár, mert meglepően tartalmas és érdekes írások voltak. Eddig.
A legjobb elemzések is általában úgy beszélnek rólunk, mintha országunk a Holdon lenne, ami nálunk történik az mind csakis ránk jellemző és nem lennének más, hasonló problémákkal küzdő országok. A magyarok mentalitásáról gyakran beszélünk jó vagy rossz értelemben egyaránt, tapasztalataink alapján…..
Ausztrália több szempontból is a világ egyik legsokszínűbb országa. Lenyűgöző természete és állatvilága, hatalmas mérete mellett rengeteg érdekesség is kapcsolódik hozzá, amit talán eddig nem tudtál. Az országban 1991 óta nem volt gazdasági visszaesés, még a 2008-as világválság idején sem…..
hajnal.ferenc 2018.12.11 17:37:15
A Nyugati-pályaudvar közvetlen közelében található az Új-Házi vendéglő, mely az all you can eat üzleti modellt viszi. Ez itt a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vendég befizet 1350 forintot, és 60 percen keresztül annyit eszik, amennyi csak belefér.   Nem tisztünk megítélni, mennyire etikus eljárás…..
Ania Boniecka and Tyler Stalman abból élnek, hogy bejárják a világot. Az év kétharmadában úton vannak, hogy megkapó fotókat készítsenek az ügyfeleiknek, de azt is tudják, hogyan érezzék jól magukat ez idő alatt. Tyler Stalman..