Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VGeri

46 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavasszal már összejöttünk egy meetup-on, mi EPAM-os nők és egy egész teltháznyi érdeklődő. A sikeren felbuzdulva augusztus 30-án, a következő meetup-on ismét beszélgetünk a munkáról, szerepekről, lehetőségekről. Kedvcsinálóként a „Mi, EPAM-os nők - A munkában nem ismerünk nemet, avagy karrier és…..
Tavasszal már összejöttünk egy meetup-on, mi EPAM-os nők és egy egész teltháznyi érdeklődő. A sikeren felbuzdulva augusztus 30-án, a következő meetup-on ismét beszélgetünk a munkáról, szerepekről, lehetőségekről. Kedvcsinálóként a „Mi, EPAM-os nők - A munkában nem ismerünk nemet, avagy karrier és…..
Szabó Tamás egy éve dolgozik a szegedi EPAM-nál mint Junior Software Engineer. Középiskolás kora óta informatikával foglalkozik és az egyetemet is ezen a területen kezdte, de végül gépészmérnökként végzett. A 2017 februári EPAM Java Bootcamp-en vett részt.  Az EPAM Java Bootcamp egy ingyenes,…..
Tavasszal már összejöttünk egy meetup-on, mi EPAM-os nők és egy egész teltháznyi érdeklődő. A sikeren felbuzdulva augusztus 30-án, a következő meetup-on ismét beszélgetünk a munkáról, szerepekről, lehetőségekről. Kedvcsinálóként a „Mi, EPAM-os nők -  A munkában nem ismerünk nemet, avagy karrier és…..
Egy láda őszibarack, egy nagy tál alma az asztalon. „Vegyél belőle bátran, míg körbejárunk meg is eheted!” – biztat Anna, akit egészen véletlenszerűen választottam ki, hogy legyen a mai napon a vezetőm. Ő kalauzol körbe az EPAM budapesti irodájában, hogy bepillanthassak egy nagy szoftverfejlesztő…..
Programozó matematikusként végzett az ELTE-n, programozóként kezdte a karrierjét. Egykori főnöke azonban észrevette, hogy szeret másokat segíteni, ezért efelé terelte. Egészen addig, míg ő maga is rájött, hogy számára sokkal nagyobb öröm mások fejlődését támogatni, mint eredeti, szoftverfejlesztői…..
Pár mondatban mutasd be magad és a céget ahol dolgozol. Harmadik éve dolgozom az EPAM budapesti irodájában, a mentoráltakhoz hasonlóan egy több hónapos training programmal kezdtem. Azóta több projekten vehettem részt, ahol izgalmas kihívások mellett temérdek új tapasztalatot szereztem. Folyamatosan…..
Bevallom, azokban az utolsó iskolai napokban, amikor felkerülnek a vakáció betűi a kisfiam iskolájában a táblára, mindig gombóc nő a torkomban és mire felkerül a felkiáltójel a táblára, én bőgve bújok a zsebkendőmbe, annyira eleven bennem ennek a szónak a felszabadultsága. Szülőként ez aztán mára a…..
“Gépi tanulás és mesterséges intelligencia a Microsoft felhőszolgáltatásán, az Azuron” címmel tartott előadást a GPU Day-en Rajz Vivien, az EPAM  senior szoftverfejlesztője  Vivien arról beszélt, hogy az Azure szolgáltatásai hogyan segíthetnek vállalati környezetben, illetve, hogyan tudják a diákok…..
Ha megveszed a kedvenc nyári fesztiválodra a hetijegyet, elsőre biztos nem arra gondolsz, hogy jegyet váltottál egy jó kis állás interjúra. Valószínűleg másodikra sem, pedig van esélye annak, hogy bulizás közben, két koncert között olyan emberekkel beszélgess, akik állást is ajánlhatnak és a…..
Az idei GPU Day már a nyolcadik a sorban, a rendezvény a kezdetek óta kétnapossá duzzadt és mind a fejlesztők, mind a kutatók egyik jelentős fóruma lett az évek alatt.  A rendezvény tapasztalatairól és az idei előadásokról beszélgettünk Harangozó Szilveszterrel, az egykori szervezővel, aki ma már az…..
A júniusi Budapest Data Fórum jelentős, ám kifejezetten szűk szakmai réteget vonzó konferencia, amelyen a kollégáink minden évben előadóként és hallgatóságként is képviseltetik magukat. Salló László, az EPAM Delivery Managere rutinos mindkét szerepben, ám ezúttal arról beszélt miből profitált az…..
Az EPAM Bootcamp egy ingyenes szakmai képzési program, méghozzá online formában. Olyan hallgatók, illetve fejlesztők számára készítettük, akik már ismerik a Java programozási nyelv alapjait. A kurzus során a Java-alapú webalkalmazások fejlesztéséhez szükséges technológiákat mutatjuk be. Témáink…..
  Mik a karrier céljaid? Mivel szeretnél foglalkozni? Java tudással már rendelkeztem és foglalkoztam front end technológiákkal is ezt megelőzően. A végső célom, hogy full stack fejlesztőként dolgozzak. Mit gondolsz miben és milyen mértékben segít, segített az egyetemi képzés a karrier céljaid…..
Horváth Viktor 2015 év elején csatlakozott a budapesti EPAM-hoz, mint Front-end fejlesztő, és ma már seniorként erősíti az egyik pénzügyi applikációt fejlesztő csapatot. Cégen belül úgy ismerik, mint az airsoft események szervezőjét, úgyhogy most arról is kérdeztük, hogy hogyan lett ő a főszervező,…..
  Mik a karrier céljaid? Mivel szeretnél foglalkozni? Az eddigi munkáim során több területet is volt szerencsém kipróbálni, de a programozásban találtam rá arra, amit igazán szívesen csinálok. Ez változatos, folyamatos fejlődést és kreativitást igényel. Elsősorban Java-val szeretnék foglalkozni…..
Időről időre bemutatunk egy-egy EPAMos kollégát, hogy az ő szemükön keresztül is megismerhessétek az EPAM-ot. Egy-két sztori, hétköznapi EPAMos jelenet  és máris színesedik a kép, hogy kik is vagyunk és mit is csinálunk. Ezúttal Seprűs Péter ‘senior software engineer’ kollégánkkal beszélgettünk,…..
Idén indult el az EPAM-os “céges jóga” oktatás. Reggel, délben, este, tehát munka előtt/után, vagy akár ebédszünetben, kezdő vagy haladó jógásként  bárkinek lehetősége van arra, hogy kicsit felfrissítse a testét/lelkét. Budapesten már több, mint 100 EPAMos élt eddig a lehetőséggel –maga ez a magas…..
Több száz kollégánk él és dolgozik Szegeden, azonban kevesen tudják, hogy egy olyan városban dolgoznak napról napra, amelynek nevéhez egy különleges sportág kötődik. Ma már igen kevesen ismerik, pedig a turuljáték több mint 100 éves történelemre tekint vissza. A turuljátékról egyik EPAMerünkkel,…..
Már megszokhattátok, hogy nálunk nem lehet unatkozni, mert mindig kitalálunk valamit. Ilyen az EPAM Garázs is, amit néhány kollégánk álmodott meg. EPAM-osok, jövőbeli kollégáink, ez most kivételesen Nektek szól! Szeretettel várunk minden jelenlegi és jövőbeli kollégát a budapesti irodában,  az EPAM…..
There’s no escaping it – we exist in a world where digital dominates so many aspects of our lives, and people undeniably expect multiple, easy-to-use touchpoints when connecting with a brand. In fact, 90% of users will move between devices to accomplish a single goal. If organizations fail to…..
A jelenlegi és az elmúlt szülő generációk számára is természetes volt, hogy már mielőtt a gyerekük megszületett körbevették magukat könyvekből szerezhető tudással, csecsemőgondozásról, gyereknevelésről. Ezek ma is elérhetők, de közben nem egészülnek ki az altatásról és a dackorszakról szóló…..
Most két olyan kollégánkat ismerhetitek meg, akik különösen szívükön viselik a felnövekvő generáció „mentorálását”, az informatikai képzések és a szakma szépségének népszerűsítését. Fenekes Erik 2006-ban csatlakozott az EPAM-hoz, mint tesztelési csoportvezető. 2016-óta Software Engineering…..
“Közel 23 éve lehetett, hogy a kezembe akadt életem első számítógépe, az akkoriban egyedülálló Commodore 64-es. Mint minden gyerek, az első ami eszembe jutott ekkor, hogy „videójáték”. Ekkoriban igen közel álltam ahhoz, hogy hívő legyek, ugyanis igazi lutri volt, hogy a szalagos meghajtóról betölt-e…..
Az Innopolis Open egy, középiskolás diákok számára kiírt, évente megrendezett programozási verseny. A verseny olyan algoritmikus programozási feladatokból áll, amelyek számos programozási technikát és több nehézségi szintet ölelnek fel.  A verseny egy online fordulóból és - az előbbin sikeresen…..