Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dornita92

71 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szól a híres ballagó dal, mely most nekem szól. Csak én nem iskolába megyek, hanem egy teljesen más pályára. Igen eljött az a pont az életemben, amire valljuk be pár éve még esélyt sem láttam, de most itt van előttem. 5 éve diplomáztam, 5 éve vagyok óvónő és most pénteken kijövök az oviból és…..
Dornita Már vártalak… 2020.01.01 20:50:02
Téged, akit megismerhetlek akit újra láthatlak akibe beleszerethetek aki fogja a kezem aki vigyáz rám akit megnevettetek akit támogathatok aki engem támogat akiben megbízhatok akiben elveszek akiben hiszek aki hisz bennem akivel boldog vagyok akivel nevethetek, sírhatok aki mellettem…..
Dornita Nem tudok nő lenni… 2019.11.20 15:54:37
Egyre több nőtől kapom ezeket a visszajelzéseket. „Nem tudok kapcsolódni önmagamhoz, a nőiességemhez. Haragban vagyok a testemmel és teljesen elzárkózom attól a ténytől, hogy milyen csodálatos NŐ vagyok!!! Félek az érzéseimtől, megéléseimtől, szexualitásomtól. Olyan nagy feszültség van a testemben,…..
Dornita Itt önmagam lehetek :) 2019.11.13 09:08:38
A hétvégém egyik legjobb pillanata a szombat estém volt. :) Már meséltem nektek a Fórum Színházi Közösségről és hogy milyen zseniálisan jót játszottam náluk. (ITT el is olvashatod a cikket). Szombaton egy bulit tartottak a Rácskertben, ahova bárki benézhetett. :) Hihetetlen élmény volt számomra ez…..
Dornita Megváltoztam :) 2019.10.30 00:10:00
Ránézek erre a képre és három dolog jut eszembe. A változás, a mérhetetlen hála és szeretet. :) Egy éve eldöntöttem, hogy szeretnék változtatni önmagamon testileg és lelkileg is. :) Az első pillanatban el sem hittem, hogy képes vagyok rá. Mindig ámulva néztem mások siker sztoriját, de nem tudtam…..
Dornita Bárcsak... 2019.10.23 23:36:44
Bárcsak, könnyebb lenne… Bárcsak, működne… Bárcsak, elmondhatnám… Bárcsak, tudnám, hogy mi a jó út… Van, hogy elfárad a lelkem és én nem fogadom el. Küzdök ellene, megyek tovább és nem engedem meg magamnak, hogy egy kicsit leálljak. Azt hittem, könnyebb lesz, azt hittem sokkal gyorsabban működni…..
Dornita Csak szex és más semmi :) 2019.10.16 12:04:06
Nagyon sokszor elmondtam már a barátaimnak, hogy én bizony egyszer írni fogok erről a témáról. Aztán mindig az volt a következő mondatom, hogy majd akkor, ha már nem leszek óvónő. Nos erősen óvónő vagyok még, de úgy érzem jó nagy hülyeség lenne emiatt nem beszélni a szexről. Mindenki életében jelen…..
Dornita Felnőttként játszani? ;) 2019.10.09 15:46:27
Mint óvónőtől kicsit sem áll tőlem távol a játék fogalma, sőőőt a mindennapjaim része. A környezetemben viszont sokszor azt veszem észre, hogy az az igazi gyermeki érdeklődés és játszani tudás eltűnt. Nem szánnak időt arra, hogy egy kicsit jól érezzék magukat. A színjátszás szó hallatán pedig…..
Annyira sokszor foglalkoztatott már ez a kérdés és még annál is többször néztem magam elé, hogy most mi is történik körülöttem. :) Mindig is sok fiú barátom volt és imádom, hogy ez így van, de az elmúlt időszakban többször jutottam el addig a pontig, hogy nem tudom mit is szeretnék. :) Valahogy…..
Egy kérdés, mely szerintem egész életemben a legjobban foglalkoztatott. Annyi időt és energiát vett már el tőlem, hogy abba belegondolni is fáj. Aztán tavaly ilyenkor nekiálltam helyretenni ezt a kérdést magamban. :) Szerettem volna átformálni önmagam, a gondolataimat és a viszonyomat a testemmel.…..
Vannak időszakok az életemben, amikor nem vágyom sok mindenre csak, hogy valakivel tudjak beszélgetni. Lehet ez férfi vagy nő csak képes legyen kimondani, ami benne van. Elmondja ő, hogyan látja a dolgokat. De ez sokszor nem működik és az igazság az, hogy néha nekem sem. Pedig vágyom rá… Ki érti…..
Dornita Az "Én-időm" 2019.09.04 00:10:00
Szeptember 16-án valami egészen új kezdődik, mely számomra a legcsodálatosabb „Én-idő” és szeretném, hogy lásd neked is az lehet. ;) Dorn Eszter vagyok tánctréner és Self-Love Coach, aki támogatást ad a nők számára, hogy megtanuljanak felszabadultan nevetni, nagykanállal habzsolni az életet és…..
Dornita Soha nem vagy egyedül 2019.08.28 00:10:00
Ma hazafelé sétálva elindítottam egy chilles lejátszási listát, hogy mire haza érek, majd biztosan körvonalazódik bennem, hogy miről is szeretnék írni, mert több téma is kavargott a fejemben. :) De ma kizárólag olyan számok jöttek elő, melyek arról szólnak, hogy „szeress engem, és hogy mennyire…..
Olyan varázslatos élményben volt részem a héten, hogy mindenképp szerettem volna megosztani veled. :) Gyermekkorom óta imádok sminkelni, melyhez a latintáncos múlt erősen hozzájárult. :) Eleinte mindig csak magamon próbálkoztam, majd szép lassan elkezdtem a barátnőim sminkjét is elkészíteni. :) Soha…..
Dornita Mikor mész már férjhez? 2019.08.14 00:10:00
Az örök kedvenc kérdésem… ja, nem… :D Pár hete otthon voltam egy hetet Baján, míg a szüleim nyaralni voltak. Szeretem a nyárnak ezt a szakaszát, szeretek otthon lenni kicsit egyedül, töltődni, pihenni. Tavaly ilyenkor született meg bennem a gondolat, hogy itt az ideje változtatni. Elkezdtem rendet…..
Dornita Már egy éve :) 2019.08.08 10:04:49
Bizony-bizony ma vagyunk egy évesek. :) Hihetetlen mennyi minden történt ez az egy év alatt. Nagyon sok mindent megváltoztattam magamban és magam körül. Még nekem is nehéz elhinni és feldolgozni mennyi minden történt ebben az egy évben, de egy biztos. Az eddigi legnehezebb és legcsodásabb évem volt.…..
Dornita Változás? NEEEE…. 2019.07.31 00:10:00
Valahogy így állunk minden ismeretlen helyzet előtt. Mondhatod, hogy nem, de bizony igen. Ha jön, egy váratlan helyzet először rögtön jön egy kis pánik, majd szépen felfogjuk mi is történik. :) Július elején, amikor megtudtam, hogy költöznöm kell ugyan ez történt nálam is. Pánikoltam, túl közelinek…..
Vannak pillanatok, amikor sokkal jobb, ha nem fejben próbálod megoldani a dolgokat. Néha ki kell kapcsolni kicsit és engedni, hogy vigyenek az érzéseid. Az esetek nagy részében inkább az érzéseimre hallgatok, de sajnos nálam is van, hogy bekapcsolnak a gondolatok és csak jönnek, cikáznak, én pedig…..
Dornita Sosem hittem… 2019.07.17 12:15:59
Annyi mindent nem hittem el régen. Annyi mindenben gátoltam magam. Annyira sokszor hittem inkább másoknak. Jobb volt mindig a megszokott helyen mozogni, a könnyebb utat választani. Elhinni, hogy ennyi és ennyi van bennem, a többi pedig csak jól hangzik. :) Nos az a rengeteg minden, ami olyan jól…..
Dornita Csak maradj velem… 2019.07.10 00:10:00
„… én mindent megteszek, hogy neked jó legyen.” Ismerős érzések? Nyugi nem csak neked. :) Én is végig jártam ezt az utat. :) A hétvégén rengeteget beszélgettem erről a barátnőmmel és egyre több helyen köszön vissza ez a téma. :) Bizony, még mindig beérjük valakivel, inkább elfogadunk, egy csomó…..
Annyira sokszor bizonyította már az élet, így biztos vagyok benne, hogy most is így lesz. :) Azért az élet az elmúlt időben igen erősen próbára tesz. Jól megvizsgálja, hogy elég kitartó vagyok-e, vagy hagyom, hogy ő irányítson és az első nehézségnél feladom-e? Nos, már a sokadiknál járok, és nem…..
Ezt egy nagyon kedves barátnőm mondta és annyira összefoglalta egy mondatban, hogy mire is vágyunk. :) Táncosként tudom, milyen csodálatos együtt táncolni egy férfival, aki határozott, érzéki, figyelmes és mérhetetlenül szexi. A táncban valahogy mindenki megmeri mutatni az igazi énjét, azt az…..
A múlt héten jött velem szembe egy ilyen poszt. Egy gyönyörű molett hölgy osztotta meg, hogy egy követője a bikinis képére közölte, hogy egy duci nőnek nem kellene ennyire kirívónak lennie és így mutogatnia magát, mert a férfiak így is csak csorgatják utána a nyálukat,…..
Dornita Kell ez a test ;) 2019.06.12 00:10:00
Drága Uraim, olyan nagyon régóta gondolkodom ezen a poszton, de valahogy most ért le bennem. Biztos nagyon erősen dolgozik bennem a barátnőm esküvője, de úgy érzem itt az idő erről írni. ;) Rengetegszer látom, hallom és tapasztalnom, hogy a duci lányokat „gáz” szeretni. Bizony…..
… hangzott ez a mondat egy férfi szájából a minap. No, de ne szaladjunk ennyire előre. ;) A hétvégén a barátnőm szülinapját ünnepeltük. Tudjátok olyan igazán felszabadultan. Senkivel nem foglalkoztunk, egyszerűen csak jól akartuk érezni magunkat. Nem úgy, hogy azt nézzük, ki…..