Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kavics

10 bejegyzést írt és 407 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hó eleje van, ideje eldurrantani az esedékes Now-t. A januári híreket általában előző éves toplisták és játékpiaci jelentések uralják, így ezúttal is főleg erről volt szó, de még akadt vagy másfél órányi fontos és/vagy vicces hír a kommentárjainkkal. (Aki nem tudná még: a Now az a…..
Kavics 2023.02.11 14:13:39
  Folytatjuk a hagyományokat, értékeltük az elmúlt évet három top 10-es listában. A 2020-as moziszegény évhez képest tavaly szerencsére sokkal nagyobb volt a merítés. Akadtak meglepetések is a listákon, de átfedések is bőven. Menetrend: 03:17 - A három 10-es lista2:03:45 - A legjobb magyar…..
Kavics 2022.01.17 11:35:00
Kavics 2022.01.17 11:43:53
@Kavics: ja látom, hogy később lesz... bocsi
szerdaifoci Lemondó nyilatkozat 2019.11.27 11:37:06
A ....................... egészségpénztár lemondok nekem járó szponzorációs szerződésről, amely a ......................... nevű egészségpénztári tag (aki a szerdai foci csoport  levelezési listáján a ......................... mail címem szerepel) mint szerdai foci csoport tagjának egészségpénztárai…..
Amikor befutottak Ridley Scott überklasszikusának folytatásáról az első, nagyon lelkes kritikák, tartottunk tőle, hogy unalomba fullad majd a vonatkozó podcastunk. Ki kíváncsi arra, hogy egy órán keresztül egymás túllicitálva dicsérjük körbe Denis Villeneuve rendezőt és a filmjét? Aztán beültünk a…..
Kavics 2017.10.13 13:41:17
Első prerelase Top 8 eredményemről szóló beszámoló következik. A Dragons prereleasere nem az utóbbi alkalmakra jellemző izgatottsággal készültem, hanem valahogy sokkal higgadtabban, mert mostanában alig játszottam, sem élő,sem online draftot, és ha a játék által nincs ébren…..
tampi Vége? 2014.09.05 21:19:37
  Annak idején egyrészt azért kezdtem el ezt a blogot, hogy a kocsmában a barátaimat ne fárasszam a történeteimmel. Működött. Azóta is hívnak. A másik, és talán fő ok az volt, hogy ne őrüljek meg. Talán sikerült. A Tampi blog nagy király, sok minden történt, sokat…..
Kavics 2014.09.22 11:32:53
Marci szombaton PTQ-n volt , és szerencsére írt is róla: Szombat délelőtt a szokásos fél tíz helyett - gondolom, a vidékiek és külföldiek kedvéért - egy órával később kezdődött a montreali Pro Tour Gatecrash-t tápláló selejtező. Mi - Ágoston, MCsaba és én - azért már a…..
Kavics 2014.08.22 15:18:06
Az online draftolás meglehetősen magányos játék, de tegnap a technika segítségével összehoztuk, hogy képzeletbeli AI barátommal Kacsával együtt játsszunk. Skypeon csatlakozott az USA-ából, megosztottam vele a képernyőmet, és minden lépést egyeztettünk. Még különlegesebbé…..
Azt gondoltam, hogy miután a magic elvileg gyűjtögetős kártyajáték, én is elkezdek benne gyűjteni valamit, és ez a valami lehetne mondjuk valamennyi eddig megjelent planeswalker. Megfelelőnek tűnt a cél, mert nem egyszerű végrehajtani, de nem is lehetetlen, időt és türelmet…..
Geekblog Zero Charisma 2013.11.07 06:00:00
Azoknak, akik bármikor is lelkesedtek a többség által gyerekesnek, elmaradottnak, furcsának ítélt dolgokért, ismerős lehet az érzés: ami nekünk a világmindenség, az a világmindenségnek valami komikus, egyenesen groteszk, lesajnálandó marhaság. Idővel legtöbben talán azt is…..
Kavics 2013.11.15 09:19:30
Rendhagyó online beszélgetés screenshotja járta be nemrég az internetet: a csevegés a Netflix, egy online videókölcsönző ügyfélszolgálatának egy munkatársa és egy a Parks and Recreation nevű amerikai sorozat egyik epizódjának megtekintésével bajlódó felhasználó között…..
Az E3 egyik nagy bejelentése volt a Mirror's Edge 2, ami ki tudja, mikor készül el, de a teaser elég volt ahhoz, hogy felspannolja az első játék rajongóit. Közülük néhányan elkészítették a lenti videót, amennyire lehet, élőben felvéve a Mirror's Edge elejét. A parkour (az…..
Kavics 2013.09.05 09:23:52
Vasárnap lezajlott a játéktörténelem legnagyobb ismert űrcsatája, Eve Online-ban, hol máshol (az a játék, amit egyesek egyszerre hat egérrel játszanak). Az Eve ugyebár sikeres sci-fi MMORPG saját politikai, gazdasági rendszerrel, így háborúkkal. A fő konfliktus a CFC és a TEST…..
Kavics 2013.07.30 08:38:32
Azt a vinkójózsefit neki! Ezek tényleg kiadták a Veneszt. Pár napja, amikor először hallottam, még nem hittem. Egy témára fogékony kolléga rontott be az ajtón olyan lila fejjel, mint aki Újpest-szurkolókat inhalált, hogy tebazmeg, a Kerényiék új kötete a Nemzeti Könyvtárban…..
Kavics 2013.03.25 09:32:35
@Doomhammer:
Akkor mégse én vagyok hülye??? semmit nem tudtam még ehetően megsütni a Jamie Oliver-ből!
KalMi fedőnevű olvasónk küldte a lenti videó linkjét, amin lehetne ugyan még reszelni, de azért így is megmosolyogtat párszor. A koncepció – hogy vajon milyen a játékhősök nemi élete – egyszerű és nem túl eredeti, és vannak nem meglepő poénok (a Portal nagyon adja magát),…..
Kavics 2013.03.22 14:41:08
Kavics 2013.03.22 15:17:32
thx
Magnus Pym egy vidéki kisvárosban ül, és élete történetét klimpírozza bele egy írógépbe, miközben mindenki őt keresi. Sok minden volt ő: félárva kisgyermek nagyapja házában, félénk kisiskolás egy vidéki iskolában, apja svindlijeihez segédkező kiskamasz, egyetemista…..
Alig ült el az Ultraliskek által kavart por és füst a Starcraft II: Heart of the Swarm trailere körül, itt az újabb, legalább olyan lenyűgöző videó. Az állítólag még az idén megjelenő Elder Scrolls Online-ból kapunk egy kis ízelítőt (persze, amit látunk, nem gameplay), benne…..
10. Bujkáló fotós ,Pozsony - Szlovákia   Pozsony az elmúlt években híres lett különböző kreatív köztéri alkotásairól, ezek egyike a Paparazzi étteremmel szemben található ember nagyságú szobor. A bújkáló fotós kész arra, hogy bármely pillanatban felvételt…..
Karácsony előtti rohanás van, este meg céges buli, ezért előrelátó módon bekészítettem egy konzervposztot. Úgyis régen volt toplista, jöjjön a tíz legbosszantóbb játékklisé (a PC Guruba pár éve írt egyik cikkem reciklálásával). Sablonokat, túlságosan ismerős…..
Kavics 2012.12.18 15:46:41
@Söprögető: Operation Flashpoint-ban volt olyan, hogy sötétben a csillagok állása alapján kell megszökni....
A kiskorú ámokfutók esetei megrázóbbak, mert még érthetetlenebbnek érezzük őket, mint a felnőtt tömeggyilkosok tetteit. „Nincs értelme, és épp ez az értelme.” („There is no point. That’s the point.”) Ezt tudjuk meg Kevintől, a legújabb iskolai ámokfutós mozi, a 2011-es…..
Természetéből adódóan nehéznek tűnik megválaszolni a „miféle film a Felhőatlasz?” kérdést, minthogy a válaszadó sorolhatja a jelzőket, műfajokat, hogyizé, dráma, antiutópia, sci-fi, thriller, vígjáték, és ebből még mindig nehéz lesz összerakni a képet – de hé, no…..
Kavics 2012.12.07 09:20:19
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Nem a legjobb ómen, ha egy vérfarkas-regény címszereplőjét Jacobnak (Jake-nek) hívják. Elképzelhető, hogy a névazonosság az Alkonyat-széria szereplőjével csak a véletlen műve, de nem valószínű. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy Glen Duncan nem a Meyer-könyvek…..
Nem haragszik az őt arcon rúgó ellentüntetőre Szegedi Kenese Plútó őrmester. Elmondta, hogy származása miatt többször érte már ilyen támadás, így már egészen megszokta. A többszörösen kitüntetett rendőrkutyát a hétvégi melegfelvonuláson rúgta pofán egy…..
Kavics 2012.07.13 23:13:12
A fenti videó kiválóan illusztrálja, mennyire érthetetlen, hogy Charlie Sheen új sitcomja az FX-en fut, azon a csatornán, ahol Louis CK ilyen jelenetekkel tarkítja a Louie című sorozatát. Kötelező darab.…..