Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koborallat

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar munkamorál, a szaktudás sokat segít a beilleszkedésben – legalábbis Istvánnak ez a tapasztalata Franciaországban, ahol úgy érzi, befogadták és képes egyedül eltartani a családját. Nem nagy csoda, hogy eszükbe sem jut a visszaköltözés Magyarországra...
Filmnéző A Netflix ereje 2018.11.14 12:47:57
Már több mint egy éve, hogy a szüleimmel előfizettünk egy prémium Netflix csomagra és ebben a cikkben szeretném megosztani az élményeimet, valamint lehetőleg minél több embert meggyőzni, hogy érdemes előfizetni erre a szolgáltatásra, és hogy több előnye van, mint elsőre gondolnánk. 2017 nyara,…..
Az utóbbi évtizedekben folymatosan változott a magyar cukrászat, az eltelt néhány év során pedig egyre gyorsabban és látványosabban alakult át a szakmai élvonal. Már nem csak hagyományos, és egykor népszerű édességeket találunk a cukrászdákban, kávézókban, hanem klasszikus sütemények átalakított…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
koborallat 2018.08.07 11:28:11
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: mert jonne a mult, amikor a feher rabszolgatarto eppen megeroszakolja a cseledet