Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerryke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
gerryke 2017.03.28 17:36:07
@Svegacomp: Ez így van! Én eddig sem néztem TV2-t, de amióta a Vajda átvette, köpedelem amit művelnek. És még szolidan fogalmaztam! :-)
gerryke 2017.03.28 17:39:00
@PeniValdes: Erre már nincs píz, mer hát mindenik csak a saját zsebit tömi, aztán mindennek ez az eredménye! :-)
A Blikk úgy tudja, hogy az Éden hotel óta csak nagyon ritkán látható Berki Krisztián és a saját magából pénzért bármikor, bárkinek szívesen hülyét csináló Gáspár Győző nem került be a Super TV2-n hamarosan folytatódó Édes élet második évadába, aminek most biztos…..
Hatalmas víztölcsér jelent meg az ausztráliai Batemans Bay partjainál, a víztornádó nem okozott károkat. Hatalmas vízoszlop jelent meg hétvégén Új-Dél-Wales partjainál. A víztölcsér nem érte el a partokat, ezért nem okozott károkat. Woodburn területén azonban a 100…..
FASZÉRT kell mindent lájkolni? Lájk ha lecsúsznál ezen a csúszdán! Ahány lájk annyi gratuláció! Mert megnézi, akinek szól, hiszen minden népszerű ember, sportoló, közszereplő, feltaláló olvas ilyen "Akik megáztak a múlt héten amikor megáztak" jellegű dolgokat figyeltet az…..
A közlekedési cég gazdái megijedtek az eredménytelenül szörfölő újságtól. A Kötött pálya információi szerint elhalasztotta csütörtöki brüsszeli útját az a BKV-delegáció, amely a 32 eladó használt csuklós buszt nézte volna meg. A döntés oka bizonyára a…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
gerryke 2008.06.13 13:34:53
Teljesen felesleges adrenalin égetés ez a bukósisakkal tankolás, bankba besétálás, motoron elviszem a buszmegállóból stb...
Motorosok és autósok között is vannak állatok és vannak normális motorosok.Mivel én is az autósok táborát erősítem, sok jót nem tudok mondani a motorosokról, de autós társaimról sem. Habár Motoros oldalról mostanában egyre több "Jó" meglepetés ér.
PL.: Meglátom a tükörben, hogy közeledeik egy fitipaldi (igy hívjuk őket a barátnőmmel)és mostanában lelassít mögöttem, nem csak úgy elszáguld, indexel és kikerül és a legeslegnormálisabja még meg is köszöni, hogy lehúzodtam. Kezével, lábával, elakadás jelzővel. Tényleg gratula nekik! Ja és egyre több az olyan motoros is aki nem fitipaldi módjára közlekedik, hanem megelékszik a kresz által megengedett sebességhatárokkal. Láttam is ilyet 4-5 motoros személyében.
Sajnos azt is be kell látnom, hogy az autós sorstársaim vezetési morálja a béka feneke alá kezd vissza csúszni. Mert valjuk be őszintén, hogy négykeréken sem a kresz betartása a cél.
Főútvonalon a 90 nem 90 lakotterületen sem 50-nel autózik senki, csak ha kint van a 3 lábu azt fényképez. És autós társaim őszintén hányszor, de hányszor előzünk tilosban, záróvonalon. Nem a kétkereküeket kell itt szidni, mindenki magába nézhetne egy kicsit. Aki meg nem akar olyan helyen tankolni ahol le kell venni a sisakot az ne tegye, én sem tankolok olyan helyen ahol kint áll egy pöcsvitéz és lihegne a nyakamba, hogy segíthet tankolni? meg lemoshatja a szélvédőt, inkább sarkon fordulok, volt már rá precedens. Végül, én is négykeréken "száguldozok", de ha tehetném biztos egy vasparipára pattannék és nem érdekelne a kresz és semmilyen szabály, de sajnos egy dobozba kell ülnöm és csak vágyakozhatok egy paripára. Köszi