Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gemi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
Képböngészés közben akadtam erre a remek sorozatra, remélem nem bánja a művész, ha egy önálló posztot szentelek a képeinek:   Tegye fel a kezét, akinek van kedve az Alpokban nyaralni! :)..
Egész pontosan Kanadából. Véjé kiküldött tudósítónk király fotókat küldött, kifejezetten a ti szórakoztatásotokra. :)  Mindenkinek ajánlom a teljes albumot!  ..
gemi 2009.08.01 16:07:50
Új indanetes közösségi tagunk, Gemi hívta fel a figyelmemet égbolt című albumára, benne néhány szép és szellemes képpel, melyeket köszönettel meg is osztok veletek. Külön öröm számomra, hogy jónéhány kép Tatán készült, kedvenc kirándulóhelyemen:   És a…..
best of semmi 2009.06.04 12:37:00
Az öccsém táncelőadáson Szegeden 1993. március 7.Bozsó Melinda képe...
Rájöttem! Divattervezők 2009.06.16 10:00:00
A divattervezők olyan homoszexuális emberek, akik nadrágokat rajzolnak és ezzel nagyon sok pénzt keresnek, és mindenki művésznek tartja őket. A valóságban persze nem lehet egy nadrágrajzolót mondjuk Munkácsy Mihályhoz hasonlítani, de sajnos olyen időket élünk, amikor ez…..
(Kattintva nagyobb) No, így vegyünk mérget az aláírt Bajnai-ultimátumra ... annyira fogják betartani, mint Lamperth, aki felelőssége teljes tudatában ... Persze, minden párttól lehetne így idézni, de az MSZP-től különösen pikáns, főleg az utolsó mondat miatt .....
Klipkritika - Desperado: Kerek az életA magát találóan Depsperadónak (sp.: kétségbeesett) nevező formáció már legalább egy évtizede jelenik meg újabb és újabb igénytelenségekkel a pop-piacon. Már az együttes neve nagyon ötletes. Látszik mögötte a nagyívű művészi…..