Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banurr

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De kiderült, nem az új polgármester cenzúráz, hanem a fideszes apparátus. ..
banurr 2019.11.03 10:11:25
@Cycmen: Miért? Neked is viszket a hüvelygombád?
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
banurr 2018.08.30 11:09:54
@Tenkes Kapitánya: Miért?? Nem az???
Tábori élet A támaszpontok voltak az amerikai erők hátországai. Csak ezek nyújtották azt a viszonylagos vagy tényleges biztonságot, ahol a katonák igazán ki tudtak kapcsolódni. Az őrjáratról visszatérő gyalogosok tehát alig várták a percet, hogy újra a “dróton belül” lehessenek. Kondor László így…..
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg! Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez…..
banurr 2017.05.17 22:03:18
@Amelanchier: Lynch úrról nevezték el azt a kedves amerikai népszokást, hogy a tömeg a bűnelkövetőt egyszerűsített eljárásban az első közelben levő fára, lámpaoszlopra felfúzza ...
Ha menekültek jönnek Magyarországra, a romáktól kell megvonni a segélyt – ez a kormányzati propaganda egyik új vezérmotívuma. Természetesen azért szajkózzák, mert így akarják mozgósítani a politikailag kevésbé aktív romákat...
A Petőfi rádió kinyírása rettenetesen magyar történet és ijesztően élesen mutatja a hatalom lealjasodását. Az, hogy a politika, a hatalom szükségét érzi, hogy beleavatkozzon a zenei csatorna életébe, nonszensz és ijesztő. Én sem szeretek nyugati példákon rugózni, de megnézném, hogy mi lenne, ha…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
                        „Jobb állva meghalni, mint térden csúszva élni.” (Emilio Zapata) Nem, nem, nem! Soha nem gondoltam volna, hogy én magam leszek a nemzet közellensége, mégis megtörtént. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy elítélt bűnözője leszek…..
A tavaly ősszel indult Comedy Centralon egy-másfél perces szkeccsekben feltűnt két medve, akik alaposan odatettek "a  macik kedves szőrös jószágok" imidzsnek. A Susogós mackók ugyanis igazi lakótelepi surmók. Brendon tipikus egótúltengős szájhős, spanja, Sanya meg a…..
Lolita története folytatódik, s most lehull a lepel a kuncsaftok lelkivilágáról, és pár esetben a munkájukról is.. Hisz színészek, politikusok, képviselők, s üzletemberek is gyakran megfordulnak nála. "A legtöbb vendégemnek nem csak a 'szeretője', hanem a pszichológusa is…..
Nem túl gyakran írok ennyire friss, gőzölgő kupac szar fölött, de most... Deutsch Tamás makog a tévénkben, a nappalinkban. Esküszöm, a két kutya vonyít. Az állatok sokszor okosabbak, mint a politikusok. Mindig. Mint egy felhúzható pléh majom, Tamáska úgy nyomja. Levegőt sem…..
M1–M100-ig indulnak új csatornák mától, így a többi adó nem lesz elérhető. Sokan fellélegeztek a változások bejelentésekor, mivel azt gondolták, hogy 200-as és 300-as programhelyek biztonságban lesznek, ám itt ugyanazok a csatornák lesznek láthatók, csak 1 illetve 2 órás…..
banurr 2015.07.01 12:07:32
@tobias2: Nem Kovács Marcsa ... Marok Marcsa ... :D
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Paczolay Péter vezető alkotmánybíró küldetése lassan véget ér, ő pedig egy beszélgetésen anekdotákba csomagolva kihirdette végrendeletét. WTF?! - nézel most ki a fejedből értetlenül, mint egyszeri akarnok az illiberalizmusodért hülyéző német kancellárra, hogy az ember akinek…..
Mit izgultok szaros négyszáz forinton? - kérdezi tőlünk a Fidesz az autópálya-bevezetők fizetőssé tétele kapcsán. Az a Fidesz, amelyik a háromszáz forintos vizitdíjból országos hisztit és népszavazást csinált. Mert hogyan másként értelmezhető Csepreghy Nándor helyettes…..
banurr 2014.12.12 15:44:22
@Mr. Waszabi: Azért egy kicsit visszafogottan fogalmaztál, véleményem szerint .... Ennyire magas erkölcsi piedesztálra mégsem kéne őket emelni, mint ahová te most helyezted a ezen bandát
:D :D
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
banurr 2014.11.30 07:32:50
@Mr. Közbiztonság Szilárd:
Konkrétan ezzel egyetértek ....
És lehetne a foci helyett támogatni a vízilabdázókat, kajak-kenu, úszás, ... TÖMEGSPORT esetleg, és ezalatt nem a napi tornaórát értem ...
Legközelebb már biztosan pénzt teszek arra, hogy a köztévé Híradójában nem fér bele a legfontosabb (headline) hírek közé, ha valami kormányellenes tüntetés történik. Miközben a Parlament előtt a tüntetők kordonokat bontanak el, addig az MTV Híradójában fontosabbnak…..
banurr 2014.11.18 11:52:07
@G_Norton: Én fél tízig voltam kinn, igaz csak oldalt. Ami repült ezen idő alatt:
2 alkalommal PET-palack, egy alkalommal egy kb A4-esnél kisebb jartonlap repült a rendőrök felé

(csak, hogy pontosak legyünk ... :D)
banurr 2014.11.18 11:52:55
Egyszer régen, egy ködös vagy egy derűs, de mindenképp múltba vesző napon valaki, valahol elírt egy számot. Ez a kis malőr 2014-ben ellehetetlenítette, hogy olvasónk T-ről Digire váltson, és ez még a legkisebb baj. Elképesztő sztori, ami után pár napig kicsit nehezebb…..
Biztos emlékeztek még korábbi bejegyzésünkre a Pencak Silat 9 leghalálosabb fegyveréről. Ha nem, itt az alkalom, feleleveníteni ezen írásunkat, hogy ennek fényében végre fény derüljön az igazságra. Miután legutóbb a pencak silat történelmébe avattunk be titeket, most…..
A Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló törvény lehetővé teszi, hogy a hatóságot utasítsa az ő felettes szerve, illetve annak manifesztátuma, nevezzük most Varga Mihálynak ezt a szervet. Azt persze jól látják a sajtószakadtságot, demokráciát és efféle úri huncutságokat…..