Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdyBaby

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..
Egy ideje már elérhetetlen a leánykori nevén Alien Computers nevű számítástechnikai üzlet összes honlapja, úgyhogy lehet, hogy sikeres volt a fantomizáció. Aki mégis tud valamit róluk, kommentelje már be, köszi: Vásároltam egy gépet úgy másfél éve az AB Informatikánál…..
AdyBaby 2011.07.05 17:15:22
AdyBaby 2011.07.05 17:23:15
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Mindenkinek a saját baja a legfontosabb. A posztoló nem sír, csak segítséget kért.

Valóban vannak, akik 2 zsemlének is örülnek naponta, továbbá vannak, akik 700k-ért vesznek maguknak gépet, milliárdokért meg szigeteket.

Valami újat is hozzátehettél volna.

(Nem vagyok érzéketlen, csak unom a sok felesleges károgást...Ez egy ilyen világ, teccik nem teccik.)
Kétség kívül sok rosszat el lehet mondani a bankokról és sajnos szinte mindnek van alapja. De azt rájuk fogni, hogy több mint 3 hete ők blokkolják Kriszta a QoTSA meghiúsult koncertjére vett jegyének árát, legalábbis megmosolyogtató:UPDATE 06/02: Pedig tényleg úgy tűnik, hogy a…..
Tímea hitt a drága, de jó Scholl legendájában, és közel 50 ropiért vett csizmát, ami azonban hamar eleresztette a sarkát. A helyzet erősen billegős, a harc tavaly tél óta folyik. Tímea a pénzét szeretné, de a bolt - egy cserescizma után, ami ugyanúgy tönkrement - legfeljebb…..
Zsuzsa a Retzből vásárolt konyhabútorát szerette volna kiegészíteni egy hasonló darabbal. Akkor még nem sejtette, hogy ez 5 hónapjába fog kerülni: 2 évvel ez előtt ugye vásároltunk egy lakást, amit fel is kellett újítanunk és be is kellett bútoroznunk. Annak idején a…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
Végre az Index is megírta, úgyhogy nekünk nem kell részletesen, hogy a jelek szerint teljesen alaptalan volt a világjárvánnyal riogatás. Illetve annyiban nem, hogy a gyógyszergyárak elsózhatták még a múltkori kamu madárinfluenzajárvány alatt felhalmozott készleteiket, és az új…..
AdyBaby 2010.06.10 21:33:21
AdyBaby 2010.06.10 21:47:14
@Norbi27: Végre más is. :)

Ugyanez motivált engem is. Nem akartam kockáztatni, mert a vírus létezése tény számomra is, és annak különleges mivolta is.

Ráadásul veszélyeztetettnek éreztem magam nem kicsit, mivel hotelben dolgozom, és elég sok ukrán is megfordult akkoriban nálunk, a többi nációról nem is beszélve.
AdyBaby 2010.06.10 21:52:49
@piqq: Ezzel teljesen egyetértek. Óvatosan kell bánni a bogyókkal, ésszel, és csak akkor és csak olyat bevenni, amire valóban szüksége van az embernek.

Csak mikor valaki fikázza a gyógyszeripart, mindig nagyanyó jut eszembe a cukrával meg a szívével. Gyógyszerek és orvosok nélkül már évek óta nem lenne köztünk. Most is elég jól érzi magát, bár szatyornyi gyógyszert kell szednie hozzá, meg napi egyszeri inzulint is.

Persze nem szentek ettől, nem azt mondom. Sajnos kihasználják az emberi butaságot rendesen.