Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alvirág

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                    Sziasztok! Én 1992 óta vagyok Jehova Tanúja. De. Mivel pilóta vagyok és járom a világot és látok sok mindent ezért úgy gondolom, hogy az értelmi képességemet nem szeretném a Királyság Terem kapujában hagyni. Ott…..
alvirág 2019.02.14 00:04:37
@Janos Barai: Szia, mit szeretnél tudni róla? Sopronban volt sokáig vén, aztán elköltöztek Bécsbe, mert a felesége ott dolgozik egy óvodában. Elköltözésük után a soproni testvérek örömtüzeket gyújtottak.
A szekták kívülről csodálatosnak tűnnek, belül azonban roppant manipulatívak. A szektavezetők elszántan küzdenek azért, hogy rávegyenek a csatlakozásra. Az engedelmességedre, az idődre és a pénzedre pályáznak. A szekták kifinomult elmekontroll és toborzási technikákat alkalmaznak, amelyek az idők…..
alvirág 2018.12.15 23:20:19
Interjú egy házaspárral akik 40 évig voltak a szekta fogságában. Forrás:  http://24.hu/ Közzététel: 2018 Október 13.  ..
alvirág 2018.11.25 17:00:00
@Igazság Kereső: Nem lehet, hogy az interjúban valamit nem mondanak el őszintén?
Valóban igy van. Ismerem a családot vagy 35 éve személyesen. Igaz történetet mondtak el, de a kisebbik lánnyal kapcsolatban nem mondtak igazat. Többet nem mondok, mert nem akarom ezt a régi történetet kiteregetni. Amúgy jó fejek voltak az öregek, szerettük őket.
alvirág 2018.12.15 23:14:35
@kingdom: Kedves Kingdom, nem kell őket védened, mert nem akartam őket bántani. Kedves emberek voltak mindig és szerettem őket. Amit mondtam, azért mondtam, mert valaki felvetette, hogy talán más lehetett a kisebbik lányuk kiközosítésének oka. Ennyi és nem több.
Egyébként Csillának teljesen igaza van. Mindenki aki ismeri őket és megnézte a videót, erre az egyetlen mondatra reagált csak, és ettől lett hiteltelen számukra a mondanivaló. Nem azt nézték, hogy 99 százalékban igazat mondanak, hanem arra az egyetlen mondatra reagáltak, amiről mindenki tudja hogy nem igaz. Nagyon sokan ismerik őket és tudják mi történt 3o évvel ezelőtt. Andrea rendesen kiverte a biztosítékot mindenhol nemcsak a gyülekezetben és egy ilyen eset kiverné ma is . Ami akkor történt azt nem lehetett csak egyféleképpen megélni, és értelmezni. Szándékosan nem akarok részleteket írni, mert ha Berci bácsiék nem akartak beszélni róla, akkor nekem nincs jogom utólag kiteregetni a szennyest.
Én erre a cikkre többet nem reagálok, mert akik nem ismerik a részleteket, azok hiába beszélnek talánokról, meg valószínűkről. Ott, akkor a helyzet egyértelmű volt és kész. Ma is az lenne.
A videó nagyszerű és csak csodálni tudom őket, ahogyan felvállalták a nevükkel, arcukkal, tudva azt, hogy rengetegen ismerik őket. Sajnálatos, ahogyan Csilla írta is, emiatt sok Tanú hiteltelennek tartja ezt a nagyszerű videót. Én a részletek ismeretében sem tartom annak és tiszta szívből kívánok nekik nyugodt boldog nyugdijaséletet a szervezeten kívül. Nagyszerű emberek voltak, és ma is azok.
Jehova Tanúi a 2018-as „Légy bátor” kerületkongresszusukat augusztus 11-12-én tartották/illetve tartják ma meg holnap az ExCel Arenában, London Dockland területén. A korábbi tagok egy csoportja csendes demonstrációt szervezett, melyben a JT szervezet gyermekek szexuális molesztálásával kapcsolatos…..