Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheWatcher

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha érdekel, 2011 február 6-án írtuk meg az első bejegyzést a "Ha érdekel" blogra. Akkor még csak szárnypróbálgatásnak indult az egész, még álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ekkora népszerűséget elérhetünk. Összegyűjöttem néhány érdekes adatot amit fel…..
Gondolkoztál már rajta, hogy az öreg pad amelyiken megpihensz, mennyi csókolózó szerelmes párnak jelenthette már a mennyországot? Hogy a lépcső, amire leültél egykor talán forradalmárok cipőinek dobogásától volt hangos? Hogy az utcában, amin sétálsz egykor lovaskocsik…..
TheWatcher 2011.07.07 15:46:44
Azt adom! A kislány új füle 2011.06.10 08:00:00
..
TheWatcher 2011.06.16 23:18:30
Jó alvás után most irány a mozi! ;)..
TheWatcher 2010.04.07 09:45:10
Amint a cím is jelzi, közelít itt is a tavasz. Hó még van, bár remélem esni már nem fog. Olvadás van folyamatosan, csak hát nem kevés időt kíván, míg elolvad annyi hó, amennyi ezen a télen esett itt Moszkvában.A tavaszra való tekintettel ma el is megyek majd sétálni a tervek…..
Üdv mindenkinek!Szombat déltájban járunk, most ébredtem. Nagyon jó volt végre fetrengeni délig. Már megérdemeltem, úgy is mondhatnám. De a mocskos biológiai óra így is felébresztett a "szokásos" időben, már kezdett világosodni, és indulni kell munkába, kipattant a…..
Csinálom a vizsgáimat. Elég kemény hetem van, beromi sok a tanulás. De ha ennek a hétnek vége, jön a jó világ! ;)Mellesleg odakint -28 fok van, nappal mondjuk déltájban felmelegszik egészen -20-ra. A levegő párás, így a hideg még jobban érezhető. Már a puszta lélegzés odakint…..
A szombat esti szauna nagyon jó volt... Vissza fogunk járni, hetente, kéthetente egyszer, reményeink szerint. Annyira feldob, felfrissít, újjáéleszt, hogy az valami hihetetlen.Ma ellógtam az első órát, a második meg elmaradt, szóval aludtam, meg van időm gitározni. Ágyneműcsere…..
TheWatcher 2009.11.17 11:35:10
Sziasztok!Eszméletlen élet megy itt mostanában. Minden este bár, meg lépcsőház, oroszok, külföldiek, stb. Tegnap is nagy ünnep volt, de a születésnapomat csak ma ünnepeljük, mert így a legjobb időbeosztás szempontjából mindenkinek. Előtte meg elmegyünk szaunázni, 700 rubel egy…..
A mai napom nagyon jól sikerült. Majdnem 11-ig aludtam, ellógtam 2 órát, az egyik előadás, szóval semmi baj. Helyettük gitároztam. Aztán írtunk egy orosz történelmes zh-t, a tanár mondta, hogy könyv meg jegyzet használata engedélyezett, de amúgy sem volt nehéz. Aztán pihenés,…..
Tegnap a vasárnapi ebéden sült csirkemell volt, mellé rizs, és finom saláta, öntettel. Asztalterírő, meg miegymás, azért tudunk élni! ;) Ma meg lecsót főztem, vacsira is maradt, szóval most azt ettem.Délután Dóri levágta a hajam, tök jó lett. Már nagyon hosszú volt, és most…..
TheWatcher 2009.10.28 10:37:51
Reggel lefújtuk a Kreml-be tervezett kirándulásunkat, mivel későn lett megrendelve az idegenvezető, és így drágább lett volna, lényegesen. De ami késik, nem múlik, időm lesz Moszkvában elég, hogy eljussak oda is...Délután nekiláttunk főzni két másodéves magyar sráccal, aztán…..
TheWatcher 2009.10.26 09:59:54
Glóin fia Gimli Titkos Naplója
1. nap:
Elmentünk a haverokkal valahova Eru háta mögé tanácskozni. Agyoncsicsázott tündeházak, de ablaküvegre nem futja nekik. Jött egy rakás további tünde is, mintha nem lenne belőlük itt is elég. Van egy Legolas nevu köztük, az összes tükröző felületen megnézi magát.
2. nap.
Ma összeült a tanács. Semmi kaját nem adtak. A vendég tündék nyilvánvalóan egymás pasijai. A Gyűrűt megpróbáltam szétverni. Nem jött össze. Szegény Bóglinak majd veszek egy új szekercét.
4. nap
Nekivágtunk a túrának.
Gandalf az összes útbaeső várromot megnézeti velünk. Bolond az öreg, hegyet akar mászni, amikor ott van Mória. Legolas ma reggel kétszer mosott hajat és újrafonta a füle mellett a tincseit.
6. nap
Egy csapat varjú miatt Gandalf felmászatott bennünk a hágóra. Utálom a havat. A hobbitok csak nyűgnek vannak velünk. Legolas a hó tetején járkál, nőies mozgással. Gusztustalan.
Ugyanaznap, este:
Gandalf addig ordított, amíg a nyakunkba nem szakadt a fél hegyoldal. Frodó azt mondta, menjünk Móriába. Most mászhatunk vissza.
8. nap
A Tó Őre ránk döntötte a Nyugati Kaput. Legolas be van szarva, már goblint mond ork helyett. Boromir szólt, hogy minden tele van hullákkal. Miért én veszem észre ezeket utoljára?
9. nap
Attól félek, a tervezett Balin-féle lakomával baj lesz. Az egyik csontvázban felismertem Sercli fia Kiflit, a legjobb pékünket. Legolas minden pajzsban megnézi magát és Gandalf botjának fényénél fésülködik. Gandalfnak fingja nincs arról, merre kell menni. Nekem sincs.
12. nap
Ma megnéztük Balin szarkofágját és a Krónikák Termét. Balin sírfelirata tele van helyesírási hibákkal, elbőgtem magam. Pippin belökött egy csontvázat a kútba. Gázos dolog, az alagsorban valakire ráeshetett. Most majd feljönnek balhézni.
Ugyanaznap, később:
Hát fel is jött egy troll, meg pár ork. Felálltam Balin sírkövére, így magasabb vagyok mindenkinél. Yess! Legolas véletlenül torkon lőtte a trollt, most persze nagy az arca. Frodóról kiderült, hogy titokban testhez tapadó ezüstflitteres kombinét hord. Az összes társam végigtapogatta... Hova kerültem?
14. nap
Ma találkoztunk egy balroggal. Olyat lehelt, hogy Gandalfnak szétcsúszott a választék a hajában. Még nekem se ilyen büdös a szám. Gandalf beszólt neki. Van vér a pucájában.
Ugyanaznap, este:
Gandalf leesett a Hídról. Gáz. Kimentünk a Keleti Kapun. A hobbitok gyász ürügyén egymást ölelgetik.
15. nap
Megyünk Lothlórienbe. Legolas ma tizenhétszer állt meg frizurát igazítani. Az erdő állítólag tele van tündékkel. Már előre hányingerem van...

Tessék egy kis olvasnivaló...
Madridot vert a Milán! Én meg örülök neki! Tramás, mit szólsz a meccshez?..
TheWatcher 2009.10.22 21:21:54
Sziasztok!Ma szerda van, szabadnapom volt. Kialudtam magam, miután 4-ig buliztunk, rendezve a szlovák-magyar ellentétet. Megállapodtunk 2 szlovák csajjal, hogy a feszültség politikai, és semmi közünk hozzá, majd megittunk pár vodkát, és 4 körül estem be az ágyba... A sajátomba,…..
Sziasztok!Eltelt a hétvége, van is mesélnivaló bőven. Először is egy képpel kezdeném, amit szombaton csináltunk a Vörös téren. Vasárnap kialudtuk magunkat, délután meg bevásároltunk, meg főztünk borsos tokányt, rizzsel. Meghívtuk rá az idősebb 2 magyart, meg egy…..
Megérkeztem Moszkvába, élek,virulok, minden rendben! A koli élhető, láttam már jobbat is, meg rosszabbat is. Van internet, meg egy francia 34 éves srác lakótársam. Egész jó arc, nem nagy bulizós, rendszerető, tanulós, szóval nagy bajok nem lesznek vele.Holnap lendülünk csak…..
Sziasztok!Újra elindul a blog, mert úgy alakult, hogy ismét megyek Oroszországba. 2 éves magiszteri képzésen veszek részt Moszkvában, és hogy hírt adjak ez idő alatt magamról, újra írok ide! Most Nagykőrösön vagyok, csütörtökön, azaz október 1-én reggel indulunk Moszkvába,…..
TheWatcher 2009.10.01 17:42:07
Írtunk egy tesztet a suliban, haladó csoportba osztottak be, holnaptól kezdődik a tanítás, minden nap 9:45-től lesz óránk, a csütörtök szabad nap, és naponta alig pár órát vagyunk bent, és jó óráink lesznek. Szóval örülünk.Ettem ma káposztás pirogot, azt hittem, nem fogom…..
Blog.hu segítség Grey Swirl 2008.12.03 16:51:00
Ebben a sablonban a fejlécen kívül nem nagyon van grafikus elem, a színeket természetesen módosíthatod (ehhez előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz).Ha le akarod cserélni a fejlécben található mintát, tölts…..