Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rodrigez

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
:DDDD jóój, ahogyan Bírónő szeppenten olvassa a Dopey szöveget, AWWWW!  ..
rodrigez 2015.06.06 18:22:16
Az Orbán-kormányról, pontosabban magáról Orbán Viktorról mondott nemrégiben egy emócióktól fűtött beszédet Schmidt Mária a XXI. Század Intézet rendezvényén a Terror Házában. A történész által elmondottak egyik kevésbé hangsúlyos gondolata azóta is foglalkoztat. Schmidt…..
rodrigez 2015.03.02 10:16:49
@Diorella Queen: És mi volna a "direkt lenyomorítás" oka és célja? Nem az a cél, hogy a választók újraválasszanak? Ehhez legalább egy széles csoportot támogatni kell. A baloldal például segélyek osztogatásával nyomta ezt.
Subba Kezdődik! 2014.01.27 16:18:20
Na, elkészült a narancsok első kampányvideója: ..
Jóój, de gyöngy ez, taknyom-nyálam összefolyt a nevetéstől,nem igaz!! Mécs jános jogász-politológus csúnyán fején találja a szöget a vidéki-pesti kínlódásban. Meg hogy ez az egész dolog csak a vidéki arcokat érdekli. "Mécs János Vidékiek istenkém, hogy rühellem a…..
rodrigez 2014.01.08 01:26:12
@SzerződésSertés: Íme, ezek az emberek, akik Bëlga számot hallván is azt hiszik, hogy azok tényleg nemzeti hip-hopot akarnak, és tényleg gyűlölik az ellenőröket.
Subba Cukiság: Ölbe kroki 2013.11.30 11:44:02
Itt az aligátor medencéből való kiemelésének helyes módját láthatjuk. Jój a végén, hogy tartja a kis kezeit, nem? ..
rodrigez 2013.11.30 12:02:29
Tamás szerint ez itt egy: Fogházban letöltendő szabadságvesztés ..
rodrigez 2011.05.30 17:33:57
@Artie: Error 404, Page not found --> elveszett adat
Ha Vona Gáborról van szó, én képes vagyok félretenni a liberális fanyalgást, hogy a szélsőségeknek minek teret adni meg ilyesmik. Egy ember, akinek neve ennyire rossz tréfára termett, egyszerűen áldás a bénavicc-vadásznak, olyan, évtizedenként se előforduló jelenség, amit/akit…..
A múlt század hetvenes éveinek (milyen furcsa ezt így leírva látni, mintha nagyon régen, holott éppen csak tegnap volt...) egyik nagy-nagy botrányköve volt Bernardo Bertolucci Utolsó tangó Párizsban című filmje, melyet a sors különös kegyéből, igaz, majd' tíz évvel külföldi…..
rodrigez 2009.12.25 21:12:38
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
rodrigez 2009.12.08 12:48:25
@kispista2:

Egyébként félig nagy-, félig kiskereskedések máshol is vannak (pl. METRO), ott is korlátozásokat szenvednek a diszkontvásárlók."

Ezt írtam.
Hol olvastad te ebben (te sötét), hogy a kisgyerekekkel kapcsolatban? Én például a parkolásra gondoltam, meg a pénztárhasználatra stb.
rodrigez 2009.12.08 14:23:18
Kedves Nóra!

Nem értem, miről folyik már itt mióta a vita. Nem értem, minek egyáltalán ide ez a poszt.

Azt írod, hogy neked számít az ár, és ezért jársz oda vásárolni a kisker helyett. Ez rendben is volna, csak a nagyker elsősorban a kereskedőké. Ha te oda akarsz menni ennek ellenére, vedd tudomásul a diszkontvásárlóra vonatkozó szabályokat. Ennyi áldozatot kell hoznia az ár érdekében annak, aki nem akar kiskerben vásárolni.

Nem tudom, de gondolom azért nem lehet bemenni babakocsival, mert:

1. Ha ez ilyen raklapos áruház, akkor könnyebben borul rá a raklapról egy babakocsira fél tonna bioliszt, mint egy bevásárlókocsira, mert az magasan van.
2. A babakocsira oda kell figyelnie a rohanó nagyker vásárlóknak, azt nem lehet odébb lökni, nekimenni, mint a bevásárlókocsit, mert az ugye a te tulajdonod, és még levelet találsz írni valamelyik szervnek ;)
Feltartja őket és a cég nyilván a nagyker vásárlók seggét nyalja, akik a hátuk közepére sem kívánják a nézelődő babakocsisokat, mikor sietnek. És igazuk is van, egy nagykerben a viszonteladó igénye az első.

Értsd már meg végre, semmi keresnivalód egy nagykerben. a NAGYKER AZÉRT NAGYKER, MERT MUNKAHELY AZ OTT DOLGOZÓKNAK ÉS A VÁSÁRLÓKNAK EGYARÁNT. Ők ott dolgoznak. És munkahelyre ne vigyél kisgyereket. Se babakocsiban, se autós ülésben!
Örülj, hogy beengednek, és vehetsz ott egy-két bioműzliszeletet olcsóbban.

Szerintem ennyi az egész.
rodrigez 2009.12.08 17:01:39
@Pete Gorilla:
Köszönöm Pete a méltató szavakat. Én is erre jutottam.
 A kapcsolatot megmenteni nem kell félnetek jó lesz. Sziasztok! Nevem teljes elhallgatásával szeretném küldeni Nektek ezt a sztorit: Sziasztok!* *Nem is tudom, hol kezdjem, de okosabb a legelején, aztán ahogy jön. Két éve jártam egy magát baromira tehetségesnek képzelő…..
Mint azt a Tacskó Muki blogja november 10-én megírta, a Svéd Királyi Tudományos Akadémia visszavonta Kertész Imre Nobel-díját. A svéd akadémia felszólította a magyar oktatási és kulturális minisztert arra, hogy az év végéig nyilatkozzon arról, igényt tart-e a Nobel-díj…..
Ha újra kezdenénk, sem lenne jobb, mert már nem leszünk mások, mint voltunk.A kép innenRégóta olvasom a blogot. Azt hiszem én nem a kárörvendő fajtába tartozom, akinek az „egy-fiú-egy-lány-valaki-kibaszik-valakivel DE viccesen” történetek jönnek be. Nem tudom. Talán…..
Egy barátom egy római katolikus papi levelezőlistáról eltévedt mailt kapott, benne az alanti csatolt szöveggel. Nem kamuzok, főleg nem viccelek, bármilyen hihetetlen, ezt tényleg így, ebben a formában küldte be egy atya a többieknek, nem csoda, hogy itt tart Mária Országa!A Tál…..
Bár mentegetőzéssel kezdi - "egy igazán faék beadvánnyal jelentkezem" - Té Rolandinho álszerénykedik. Az ő egész kép- és szóviccviccügyi életműve egyetlen hatalmas faék. Ezért szeretjük. Például ezt a rafináltan minimalista darabot, aminek a…..
rodrigez 2009.07.02 13:20:12
Mert a férje Baló-Dali - mondja Pázmány Péter, régi visszatérő ápoltunk, és ha valaki nem értené, annak fotosopba is önti, híresemberfejű híresember, tökéletes. Stöki egysorosával lehet még egy kicsit fokozni a hatást, miszerint hol tölti Morvai Krisztina az éjszakáit? Hát…..
rodrigez 2009.06.30 18:27:29
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Közeledik az EP-választás, és ez érezhető a nép szóviccelési kedvében is: kezdenek feltűnni a politikusos-választásos szörnyűségek a postafiókunkban. Tamás képével ünnepeljük, hogy már megint hétfő reggel van, annyi segítséget adunk, hogy az ott Aján "dopping"…..
rodrigez 2009.05.11 22:41:23
@kihanemén: én voltam, szóval egyeztethetünk időpontot.
Rohanó világunkban ritka vendég a minden ízében elrontott, igazán zavaros, a magyarázatba belebicsakló, fejhezkapós "beyond fostalicska" kategóriás rémvicc. Éppen ezért lengetem földig a süvegemet BN előtt, ezt csinálja utána bárki:Mik jobbak, mint két közlegényes…..
Sztálinfejű hóember, hát van ennél a szóösszetételnél bizarrabb dolog széles e nagy világon? (Arról nem is beszélve, hogy a Google szerint én vagyok az első ember az internet történelmében, aki ezt a két szót leírta egymás mellé.) Sohamadár képe következik, a blogon…..
A vidra és a kobra fel tud menni a hídra, de a hidra nem tud felmenni se a kobra, se a vidra. Talán ez a szakállas vicc ugrott elő Robee tudatalattijából egy óvatlan pillanatban, és lépett szentségtelen mentális nászra egy arcápoló krém reklámjával, miközben a következő képet…..
Csak most vettem észre, de egy linkelés formájában meg kell hajtanom a süvegemet grafitember előtt, aki minősíthetetlen, fájdalmas szóviccet zenésített meg. Jacuzzi-zsák UZI, aztkurva, a pálykerékpárosok tökös csávók tényleg. ..