Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LIPSI MENTES ÖVEZET

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyrém: véletlenül belecsúszhatott a kormányzati propaganda koronaékszere, az Origo egy olyan programba, amely a minőségi újságírás fejlesztését célozza. Végül is, lenne mit fejleszteni, nemde?..
Azaz teltebb, kerekebb, egészséges keretek között. Korábban megvető szemekkel néztek az emberek ezekre a nőkre, leginkább a többi nő, de ebben a haladó korban ez is változni látszik. Valószínűleg a médiának köszönhetően, hiszen így olyan világhírű plus size nőket ismerhettünk meg, mint Ashley…..
LIPSI MENTES ÖVEZET 2019.03.31 20:03:09
Sajnos, nem találtunk jobb szót, minthogy bunkóság. Kósa Lajos, Tarlós István és Hoffmann Rózsa nyilatkozott a CEU-ügyről, a Dumb és Dumber című film színvonalában. Kilógott a kapanyél...
Sokunkat nem hagy nyugodni a macedón politikusbűnöző ügye. Hiába próbálja a kormány egyszerű „jogi ügynek” beállítani Gruevszki befogadását, attól az még egy börtön elől menekülő korrupt politikus maffiafilmekbe illő szöktetése marad. Tételesen utánajártam, mi igaz abból, amit a kormány állít.…..
LIPSI MENTES ÖVEZET 2018.12.07 17:26:10
@megamedve: Na meg azok, akik az iszlam fanatista baloldalal szemben, nem akarnak iszlam orszagban elni, es nem akarjak talcan atnyujtani az orszagot altalatok imadott araboknak.
  Foglaljuk össze: Hogy értelmes tudást adott-e, végehosszanincs lehet vitatkozni rajta -- s tesszük is buzgón egy ideje.  De hogy piacképeset-e, azon vitatkozni nemigen van értelme. Mert ahogy állítólag a Föld mozgása, ez sem hitkérdés.  Mert a piacképesség definíciója az, hogy a piacon…..
Életveszélyes fenyegetés nagy nyilvánosság előtt, közveszéllyel fenyegetés - ezeket a vádpontok messziről is egyértelműek a fideszes képviselő Molotov-koktélos fenyegetőzéséből. Ennek ellenére az ügyészségnek csak akkor tűnt fel, amikor már Polt Pétertől kérdeztek róla...
Gábor László, az Origo helyén azonos néven futó, három éve propagandalapokat is inkább csak parodizáló szennyblogocska főszerkesztője (mondjuk nem tudom, a propagandamédiában mit takar ez a titulus, neki küldi le Habony a kopipésztelendő címlapsztorit?) a 888 nevű szennyportálra hányt oda pár…..
Ezt kérdezte nick papagiorgo tegnap az Index digitális fórumán. A „feccölni” kifejezést ő használta, és a semmittevést az ellenzék „bénultságával” magyarázta. Az a benyomásom, hogy az ellenzéki médiát azért nem akarja senki sem támogatni, mert ami nincs, azt nem lehet támogatni. A média nemcsak a…..
Orbán Viktor már egy ideje mindentől tart, ami Franciaországból érkezik hozzánk. A „frankofóbia” első hulláma az volt nála, amikor a felvilágosodást tartotta minden rossz eredőjének, napjainkban pedig az úgynevezett 68-as generációtól igyekszik megóvni nemzetünket. Az igazi veszély azonban, ami…..
Az elmúlt hetekben-hónapokban volt szerencsém beszélgetni személyesen és online a fideszes szavazók keménymagjával, néhányukkal kérdőívet is fel tudtam venni és ezek alapján néhány érdekes megállapításra jutottam - nemcsak a Fidesz, hanem összességében az ellenzéki pártok lehetőségei kapcsán...
LIPSI MENTES ÖVEZET 2018.09.04 19:27:02
@6.Lenin: Ja az ilyen irasok terapias celal szuletnek. A tehetetlenseguket probaljak feloldani gyermeteg gunyolodassal, durcas tamadassal.
Nincs az a pénz, amit a NER kiengedne a kezéből. Az Erzsébet-táborokon elsősorban Mészáros Lőrinc, de még az örök belügyér, Pintér Sándor is jól keresett. Ez vélhetően idén sem változik, de az összeget igyekszik titkolni az állam...
LIPSI MENTES ÖVEZET 2018.08.19 17:05:18
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nincs ezen mit rohogni, hogy baloldal a mi penzukbol fizeti az illegalis bevandoroltatast.
Vagyis ketszeresen is kart okoznak a liberalisok, mert most azert kell milliardokert vedekeznunk, mert a korabban ellopott penzunkbol fizetik az illegalis bevadorlast.
Szóval múlthéten belebotlottam egy volt főiskolás csoporttársamba, nevezzük Bendegúznak. Anno jóban voltunk, emlékeztem, hogy egy erőteljes, jó kisugárzású, jó kiállású, vicces, nagyszájú gyerek, aki, sose felejtem el, úgy szedett össze kettest makroökonómiából, hogy ÖSSZESEN nem töltött ki 60%-nyi…..
Van egy szleng, amit a Magyarország határain kívülről Magyarország felé utazó magyarok használnak: „tekerjünk az Észak-Korea FM-re”. Ez azt jelenti, hogy a román (szlovák, stb.) nyelvű adókról, amint elértük a magyar adáskörzeteket, kapcsoljunk át a magyar nyelvű adókra. Ezeken – az évszázados…..
LIPSI MENTES ÖVEZET 2018.08.07 04:42:12
@Könnyen elkaptuk, uram!:

"A, érdekel
B, pártfeladat
C, erre élvezel
D, nem bírod a fidesz sajtót, de nem mered bevallani
E, jó pénzért "

F, Orommel hallgatom a libbantak szanalmas, remenytelen nyusziteset.

Orulok hogy tovabbra is esznelkul diktaturaznak, meg korrupcioznak, es tagadjak az illegalis bevandorlas tenyet. Orulok, mert ebbol lesz az UJABB KETHARMAD 22-ben.
LIPSI MENTES ÖVEZET 2018.08.07 15:07:02
@Valóság nevű unokahúgotok: Az orszag 2010-ben, egy brutalis diktaturabol plusz allamcsodbol indult. Szoval nagysagrendileg rosszabb helyzetbol, mint a kornyezo orszagok es meg igy is beeloztuk oket 8 ev alatt.
• Az ENSZ emberi jogi főbiztosa szerint a magyar, a lengyel és az osztrák út a két világháború előzményeit idézi fel • A magyar kormányfő immár európai keretekben igyekszik riogatni a migrációval, csakhogy a világban 70 millió menekült van, és közülük mindössze 3,7 millió jutott be az 550 millió…..
LIPSI MENTES ÖVEZET 2018.08.05 13:27:50
@a nagy hohoohooo: "
Ha a hivatalos számokat nézzük, akkor több mint 8 millió szíriai menekült él a környező arab országokban és Törökországban, de valószínűsíthető, hogy tényleges számuk meghaladja a 10 milliót."

Ki nem szarja le, ez O problemajuk. Europaba egyetlen mocskos nemieroszakolo kannibal terrorista sem fogja betenni a labat.
A magyar sajtótörténet legabszurdabb negyedórája: így örömködöttek a pártállam agitátorai a Hír TV visszafoglalásán. ..