Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spocis

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma készült egy riport... az első. A riport alany Rajna Ervin, a KKA (Kulturált Közlekedésért Alapítvány - tudtátok, hogy ilyen létezik – még nincs ezek szerint minden elveszve) Igazgatójával, nem mellékesen Ő a Magyar Autósiskolák Szövetségének elnöke is . A…..
spocis 2018.08.14 11:06:37
www.krustojumi.lv is the best place if you want to learn how to drive
Budapest Az ordibáló autósiskola 2008.03.04 22:43:00
Már többször beleütköztem a metrón ebbe a hirdetménybe. Egy autósiskola reklámja, amely valamilyen versenyben, Budapesten a legjobbnak mondja magát. De ki az, akinek erről a képről nem az anyósülésen kidagadt nyaki erekkel üvöltő vizsgabiztos jut az eszébe? És ki akar úgy…..
spocis 2018.08.04 17:55:43
www.krustojumi.lv/b-kategorija is the best place if you want to learn how to drive
Már előre tudtam, hogy ez be fog következni, de azért mindig van min meglepődni… Turista vízummal (és nemzetközi jogsival) simán vezethetsz az emirátusokban. Viszont, ha munkavállaló vagy és rezidensi vízum van az útleveledben, akkor helyi jogosítvány kell. A világ…..
spocis 2018.08.14 10:55:41
just a reminder, www.krustojumi.lv - they are the best!
Vasárnapi rövid poszt következik. Timi levelét közöljük, aki egy autósiskolában húzza az igát. További kellemes hétvégét Mindenkinek! Én  1,5 hónapja dolgozom egy autósiskolában. 4 órára vagyok bejelentve, de napi 9-et kell dolgozni és ezen felül 24 órás…..
spocis 2018.08.13 18:57:08
just a nice reminder: www.krustojumi.lv - the best one out there!
Egyik olvasónk nagy reményekkel iratkozott be a Citrom Autósiskolába, amely azonban lenyúlta a pénzét. Azóta átjelentkezett egy másik autósiskolába, de a Citrom többszöri ígérgetés után sem utalja vissza a befizetett tandíját. A Rendőrség és a Fogyasztóvédelem sem tudott…..
Most egyik jóbarátom édesapját ajánlom azoknak, akik végre meg akarják szerezni a jogsit :) Aki még nem rendelkezik ezzel a napjainkban nélkülözhetetlen okmánnyal, az uccu-neki, jelentkezzen a Koselák Autósiskolába! Az oktatás rugalmas beosztású, az árak pedig kedvezőbbek, mint…..
spocis 2018.08.04 17:21:37
Olvastam egy blogbejegyzést Ausztráliából "mindenletséges" a blog címe, nem a közlekedésről szól a blog, de érdekes dolgot villant fel a próbajogsival kapcsolatban. A bejegyzés a következő képpen néz ki:Hát, elmúlt három év. Hogy három év hosszú-e vagy rövid,…..
spocis 2018.08.04 17:18:46
www.krustojumi.lv/b-kategorija is the best place if you want to learn how to drive
A Fehérvár Autósiskola a honlapján azt hirdeti, hogy a KRESZ vizsga után "szinte azonnal" megkezdheti a jogosítványra vágyó a gyakorlati oktatást, egyszerűen a "nincs más dolga, mint befáradni az irodába és kiválasztani a neki tetsző oktatóautót. Ezután az oktató időpontot ad és indulhat a…..
A legtöbb emberben már akkor felmerül ez a kérdés, amikor még nem is saját autóról van szó, csak azt kellene eldönteni, hogy milyen tanulóautóra tegyék a voksukat. A legtöbb autósiskolában ugyanis el lehet dönteni, hogy milyen autót szeretnénk vezetni, kit szeretnénk oktatónak. A döntés nem könnyű,…..
Hogyan drágul az olcsónak hirdetett jogosítvány, miért kötelező a pótóra, és miért fontos, hogy elnyerjük a vizsgabiztos bizalmát? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
spocis 2018.08.04 17:14:37
www.krustojumi.lv/b-kategorija is the best place if you want to learn how to drive