Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nincs már egy szabad nick sem

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ez csak az első találkozó ára. Egyik ismerőson lájkolta az egyik kinesio tape oldalt a Facebook-on, én pedig megnéztem mi is ez a kinesio tape? Működik a dolog vagy újabb áltudományos átverésről van szó? Utánajártam. Mit ígérnek? A kinesio tape elsősorban…..
Aki azt hiszi, hogy az alternatív terápia kifejezés még nem járatódott le eléggé, az biztosan nem hallott még a vizeletterápiáról. Nem, nem a vizeletkiválasztással kapcsolatos betegségek kezeléséről van szó, hanem a kezelést a vizelettel végzik, közelebbről a vizelet szájon…..
Nincs már egy szabad nick sem 2018.08.03 15:01:02
@kodpiszkalo: "Mondanom sem kell, hogy a fent leírtak tökéletesen obskurus, a mai tudásunk alapján teljességgel elfogadhatatlan és alaptalan ajánlások. A vizeletterápia hasznát semmilyen betegségben nem igazolták, épp ezért alkalmazása kerülendő. "

Az a kérdés, hogy vizsgálták-e egyáltalán a hasznát. Mert ha nem, a népi tapasztalatok leírására való hivatkozás még mindig tudományosabb, mint a pusztán hit alapján történő elutasítás. Ha vizsgálták, akkor hivatkozhattál volna valamilyen tudományos eredményre, nem csak arra, hogy téged undorít.

Rengeteg élőlény eszik valamilyen formában ürüléket, és bár nagy hígításban, a természetes vizek is tartalmazzák. Sőt, a növényeket még trágyázni is szokták. Az, hogy az ember mit eszik-iszik meg, erősen kultúrafüggő. Csak azért, mert téged undorít, nem biztos, hogy nincs haszna.