Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czinkos

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben persze mindannyian különbözők vagyunk (és ez így jó), azért minden nép esetében megvannak azok a kisebb vagy nagyobb gombok, melyeket megnyomva szinte garantált a felidegesítésük. A legegyszerűbb példát felhozva: keverje össze egy külföldi egy magyarnak Budapestet és…..
Hunfield Say no to olajpénz! 2018.09.08 09:24:48
Nem olyan rég felröppentek olyan hírek, hogy a Liverpool majdnem a Chelsea, Manchester City és a Paris Saint-Germain sokak által ””kedvelt”” könnyebb útját követheti, ugyanis a manchesteri kékek tulajdonosának, Mansour sejknek unokatestvére, Khaled Bin Zayed Al Nehayan meg akarta venni a Liverpool…..
Az előszezonban gyakran előjött a Bears neve. Jó igazolások, jó draft, Matt Naggyal érkező régvárt vérfrissítés és bizakodásra okot adó támadó egység. Azonban a védelemről szinte csak aggasztó híreket lehetett hallani de szerencsére, mint minden mesében, most is minden jól végződött. Smith aláírta…..
Hunfield Csatár ballada 2018.08.31 11:01:00
Mi lehetett az oka, hogy Owen és Fernando Torres, világklasszis csatáraink ontották vörös mezben a gólokat, majd aztán elmentek és kiégtek? Amíg Drogba, Rooney vagy Henry a többi nagy csapat csatárai akár tíz vagy több évig is tudták tartani klasszisformájukat a csapatukban és…..
213 mérkőzés, 78 gól, 3 BEK győzelem és 4 bajnoki cím. David Johnson azaz "Doc", aki Liverpool szurkoló  gyerekkora óta, mégis az egyetlen játékos (Peter Beardsley-n kívül) aki a "Merseyside derby"-n mindkét csapat színeiben betalált a másiknak.  ..
Érkezik szombat este a harmadik forduló számunkra és vele együtt a tavalyi év egyik legkellemesebb csalódása, a Sirályok, azaz a Brighton & Hove Albion F.C. Tavaly 34 év után jutottak fel Anglia legjobbjai közé. Mindenki sima kiesést várt tőlük ellenben ők megmakacsolták magukat és, mint sirály…..
Csapatunk idei második mérkőzését is egy londoni együttessel játsza, akik szintén megnyerték első meccsüket, de soron következő ellenfelünk messze le van maradva a fővárosi „nagyoktól” sikeresség szempontjából. A Palace mindig is meghúzódott a nagyok árnyékában. Egy igazán kellemetlen-klasszikus…..
Hunfield Hadnagyok nélkül 2018.08.16 12:29:25
Vasárnap, amikor a Manchester City az Arsenallal találkozott az Emirates-ben, a vendég csapat kulcsszereplője nélkül állt ki. Legalábbis a kispadról hiányzott egy nagyon fontos láncszem. Klopp és Mourinho után ő is elvesztette legbizalmasabb emberét, a másodedzőjét.  ..
Végre elkezdődik a várva várt Premier League szezon. Rögtön első meccsünket egy amolyan klasszikus Premier League középcsapattal kezdjük, a szívósságáról, történelméről és szurkolóíról is híres Wes Ham United ellen. Bemutatónkban egy kis ismertetőt olvashattok idei első ellenfelünkről...
Hunfield Deadline day 2018.08.09 08:23:10
Csütörtökön zárják le ünnepélyésen az átigazolási szezont Angliában. A Liverpool pedig elégedettebben tekinthet vissza a nyári történésekre mint bármely más csapat Nagy-Britanniában.  ..
James Pierce interjújának második részében tovább mesél a mester. Vajon milyen sportokért rajong a labdarúgáson kívül? Sikerült megértenie a baseball szabályait? Végül mik a tervei Hendersonnal aki negyedik éve kapitánya a csapatnak.  ..
Az eviani edzőtáborban beszélgetett a Vörösök edzőjével James Pearce, a Liverpool Echo munkatársa, amelyből kiderül, hogy a Főnök mit vár csapatától és a szezontól...
Hunfield Kellemes gondok 2018.08.06 10:56:45
 „It’s coming home” VB láz után végre kapitányunk, Jordan Henderson is visszatért Melwoodra Mignolet-val együtt. Vele lassan tényleg teljes lesz a keret, már csak a „világ legjobb védője” a VB-n legmesszebb jutó játékosunk, Dejan Lovren hiányzik. Ám nagy kérdés, hogy a nyáron igencsak megerősített…..
Firmino, Mané, Szalah, van Dijk, Keitá és Alisson. Csakhogy az utóbbi évek legnagyobb liverpooli igazolásait említsük. A közvélemény szerint egyértelmű, hogy az idei átigazolási időszakot a Liverpool nyerte, ezért is okkal várja a média és a szurkolók is sikereket a szezonra Klopp…..