Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatárfejű kutya

0 bejegyzést írt és 431 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csakis önmagának köszönheti Orbán Viktor, hogy kormányzása 14. évében olyan helyzetbe került, melyből nehezen fog kievickélni. A kormányfő persze nagy túlélő, és az ilyen kríziseket is arra próbálja felhasználni, hogy egyértelművé tegye hívei és ellenségei számára: nincs olyan válság, melyet ő ne…..
tatárfejű kutya 2024.02.24 18:09:43
@ulpius66: az az igazság,hogy neked még a pedofil is ártatlan,ha az fideszes,mert egy degenerált geci vagy...ez a nagy igazság. Mint ahogy a kb 2000 embercsempész kiengedése is rendben volt,mert a csüngőhasú csinálta.
tatárfejű kutya 2024.02.24 18:11:36
@ulpius66: a jó kurva anyád si intézetis volt, gondolom onnan vagy ennyire képben pedofideszes.
tatárfejű kutya 2024.02.24 19:07:15
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: inkább menj és szopd le káendrét,pedofideszes geciláda.
Borzolódnak a kedélyek Kató körül, mert egy pedofília ügybe aljasult embernek kegyelmet adott e drága fidesz lény. Megy a habiszti hiszti minden oldalról, tüntikézés, lemondások, influenszer megmondások, a pedofil szóra csibészeltetett hülye paraszt fidesz hívők néznek ki a buta fejükből, és Viktor…..
tatárfejű kutya 2024.02.21 10:21:04
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: a megrontott gyerekekért vonultak és gyűjtöttek pénzt pénteken,nem pedig a homokosokért te szarházi. Attól,hogy nálatok renbden van gyerekeket megrontani és fajtalankodni velük, szerencsére vannak még olyanok is,akik az áldozatok mellé állnak,nem pedig 2 csatakanca mellé,akik kiengedik a pedofilokat.
tatárfejű kutya 2024.02.21 17:09:31
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: mi a kamu? Hogy kiszolgáltatott gyerekekkel fajtalankodtak,ti meg mostadtjátok a fajtalankadót és a segítőjét? Mikor kért bármelyik geci is bocsánatot a nemzethy politikusok közül az áldozatoktól...csak azt a 2 repedtsarkút síratjátok,az áldozatokat meg leszarjátok,mert az elkövetők NERgecik voltak.
tatárfejű kutya 2024.02.21 20:53:15
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: hebegsz-habogsz,hazudozol kínodban,mint a csüngőhasú gazdád,te aberrált, pedofilsimogató geciláda.
Felháborodva hallgattam reggel a rádióban a miniszterelnököt, miszerint van képe "a magyarok" meg "az ország nevében" beszélni. Kicsit el van tájolva, mondhatni, szereptévesztésben van. Tudja, kedves "Miniszterelnök Úr" (a nagybetű itt most a gúny jele!), élnek itt kishazánkban többmilliónyian,…..
tatárfejű kutya 2024.02.09 09:36:15
@Lorrh: reménytelen egy fasz...
tatárfejű kutya 2024.02.09 09:40:53
@gigabursch: de akkor mi a faszért jössz ide? Most komolyan...védd inkább a Katót valamelyik telex vagy 444 bejegyzés alatt...
tatárfejű kutya 2024.02.09 09:47:15
@Modor Tibi: ne törődj a károgókkal Tibi... Gellértet ledobták a hegyről a pogányok,Zsándárkot megégették...ez a látnokok sorsa,viseld a keresztet!
Ha egy politikus erősnek és sikeresnek mutatja magát a választói előtt, akkor jó eséllyel elnyeri a bizalmukat és ezáltal a hatalmat is. Ez ugyan közhely, de a közhelyek azért vannak a politikában, hogy komolyan vegyék azokat az érintettek. Orbán Viktor és tanácsadói rendkívüli erőfeszítéseket…..
tatárfejű kutya 2024.01.14 17:51:30
@Rodney2: te nyomorék...a hiányt meg 3,5%-ra tervezte a pohos és 3x se sikerült eltalálnia a 6% felettit végül. Húzzon a faszára a csúti geci,te burjátszopó ruszkibérenc.
Igen. El lett kúrva az egész módszer- és gengszterváltás, illúziókat kergetünk, Ausztria még mindig sehol, sőt, az olló pedig egyre csak nyílik, és mára már a régebben folyton csak lesajnált Romániát és Bulgáriát is csak irigyelhetjük, még fociban meg olimpiai aranyakban is. 1990, de 2004 óta se…..
Amikor a halál gondolata megérinti az embert, sokan félnek, pedig elég, ha rettegés helyett belátjuk, hogy: "nem új dolog meghalni a földön, és nem újabb, persze élni sem." Hiszen a halál olyan, mint a wc-re menés: ha menni kell, hát menni kell. Aztán "Az ember végül homokos, szomorú, vizes síkra…..
tatárfejű kutya 2023.12.02 10:37:53
@gigabursch: dettó ugyanez volt nálunk is. Apám halála előtt 1 héttel hazaküldték a kórházból,hogy otthoni környezet majd segít a gyógyulásban. Amikor felhívtuk a kórházat pár nap múlva,azt mondta a benti ápolója,hogy ha nem eszik és mozog az öreg,attól ne féljünk,mert ez a gyógyulás folyamata. Én meg "győzködtem" anyámat,hogy márpedig ez nem a gyógyulás,hanem az elmúlás folyamata,higgye el. Nekem lett sajnos igazam,mert pár napra rá meghalt az öreg. A kórházban ,amikor elküldték nyilván jól tudták,hogy mi lesz pár nap múlva,mégis inkább sunyi-geci módon hazudoztak.
Most látszik csak igazán, mekkora kockázata van annak, amikor egy társadalomban a jövedelmek drasztikusan elszakadnak egymástól. Most, hogy a megélhetés mindenkinek nehezebbé válik, kiszolgáltatottá válnak azok, akik számára a költségek kigazdálkodása eddig is problémát okozott, ugyanakkor a…..
tatárfejű kutya 2022.08.14 08:48:47
@Bandibacsi34: a krímben azért elég nagy tüzijáték volt, vén putyinszopó tróger:)))
Pénzt jogállamért. Röviden így lehet összefoglalni az Európai Unió döntéshozó szerveinek új taktikáját a magyar kormánnyal szemben. Most különösen hatékony eszköznek látszik a kifizetések visszatartása a Brüsszellel évek óta harcban álló Orbán-kormánnyal szemben, hiszen gazdasági krízis közeleg, sőt…..
Komoly költségvetési kiigazításra lesz szüksége az ötödik Orbán-kormánynak közvetlenül a hivatalba lépése után, de nyilván kerülni fogják a megszorítás kifejezést. Ettől még egyértelmű, hogy soha olyan kedvezőtlen gazdasági környezetben nem vágott neki egy új ciklusnak Orbán Viktor, mint most.…..
tatárfejű kutya 2022.05.22 17:33:59
Hát csak elszórakozott a Viktor a kormányalakítással másfél hónapig. Az eredménnyel viszont némileg elégedetlen vagyok. A Viktor megöregedett. Nem elég bátor. Pedig az indoklás jó kezdet: "A leendő új kormány legfontosabb feladata, hogy a háborús helyzet miatt kibontakozó európai gazdasági válság…..
tatárfejű kutya 2022.05.19 09:29:11
A pompás ellenzékiek azt hiszik, hogy Viktort szórakoztatja a közpénzlopás. Nem, Viktornak ez már smafu. Nem mondom, az elején, amikor átvette a bótot Simicskától, akkor még nagy élvezettel űzte. Ma már unja. Semmi kihívás nincs benne. Miért is lenne? Reggel szól a Gerinek, hogy Lölő ma nyer tízezer…..
tatárfejű kutya 2022.05.12 09:15:26
@Éhes ló: az a demokrácia, te kretén putyinszopó,ha nem engedik be a közmédiába az ellenzéket és ha megkapják a magyar autópályákat 35 évre a fideszes gecik?
tatárfejű kutya 2022.05.12 09:19:12
@gigabursch: "A médiára fogni mindent megint csak lófutty."

jaja, nyilván a média szerepe nem lényeges a modern világban:))) Ha a 70-es IQval rendelkező szavazópolgárnak naponta 30x elmondja a köztévé,hogy ha nyer az ellenzék elviszik harcolni, az semmit sem számít:)))
Két hónappal az orosz hadsereg Ukrajna ellen megindult (hadüzenet nélküli) háborújának megkezdése után érdemes elgondolkodni azon, hogy miként is végződhet ez a konfliktus. Jelenleg hat lehetséges forgatókönyvről beszélhetünk, melyeknek különböző a valószínűsége. 1. Megegyezés és Ukrajna…..
Vicc, de igaz, ráadásul nem is én találtam ki. Azt hittük, hogy az orosz hadsereg a világon a második legerősebb hadsereg, kiderült azonban, hogy csak ukrajnában a második legerősebb. Igaz... vicces, mert igaz.   Nem csak én mondom, ők is mondják... Szóval sok baj van az orosz hadsereggel,…..
tatárfejű kutya 2022.04.26 17:23:31
@andy1977: öregem...te olyan hülye vagy, hogy hozzád képest egy orosz kiskatona egyetemi docens:))
A NER rendszere továbbra is unikumnak számít Európában, hiszen ezen a hétvégén sem sikerült a nagy jobboldali populista áttörés a kontinensen. Orbán Viktor szlovéniai szövetségese súlyos, francia partnere pedig újabb vereséget szenvedett az aktuális választásokon. Az sem tett jót a magyar kormányfő…..
tatárfejű kutya 2022.04.25 18:18:03
@Bandibacsi34: "Geci rendszer, geci kormány
geci Lázár, geci Orbán,
geci Európa, geci világ,
geci ország!"(PICSA,Geciország)
A Darwin-díjat évente adják ki: annak jár, aki ostoba halálával megakadályozza, hogy ostoba génjei öröklődjenek így téve jobbá az emberi fajt. Tudományos kutatás alapja lehet, hogy az egyén szintjén működő Darwin-díj alkalmazható-e egész nemzetekre? Ha igen, akkor, úgy tűnik, hogy nekünk magyaroknak…..
tatárfejű kutya 2022.04.13 09:34:04
@Rodney_2: "Rogán legalább nem hiszi el a fidesz propaganda világot, ennyivel is értelmesebb egy rakat degenerált zsidó filozófusnál " :))) Csacsi...öreg medvém:))

Hallottál már Arthur Jay Finkelsteinről? Na ő az a brooklyni zsidó , aki 2008 óta nyomta a propagandát a fidesznek, amivel 2010-ben az első 2/3-ot szereztek és átírták a választási rendszert és ellehetetlenítették az ellenzéki médiumokat, átszabták a választási körzeteket...egészen 2017-ig haláláig ő volt az agy! Rogán Tóni meg a Habony művek saját erőből csak egy 2002-es és 2006-os bukót tudtak összehozni a derék brooklyi zsidó nélkül:)))
tatárfejű kutya 2022.04.13 18:21:48
@MEDVE1978: Én csak a felsorolásod 5. pontjához szólnék...honnan veszed, hogy olcsóbban kaptuk az energiát az oroszoktól? nepszava.hu/3149091_orosz-gaz-putyin-orban-viktor-haboru
Új világhatalmi konstelláció Az egypólusú világrend megrendülése után minden főbb civilizációs egység igyekszik visszaszerezni egykori hatalmi befolyását a világban: Kína a 200 évvel ezelőtti hatalmi pozícióját; Oroszország meg a pravoszláv-cári birodalmi kereteket. Ebben az összefüggésben időszerű…..
tatárfejű kutya 2022.04.12 09:44:38
@Nancsibacsi: pontosan...50 éves terveket számonkérni, amikor a jövő hét is bizonytalan...
Tudom, más gondja is van jelenleg azoknak, akik közvetlenül érzik a háború pusztító és szörnyű hatását nap mint nap, mint autós cégek sorsán aggódni, de ez egy autós oldal, nem egy geopolitikai, pláne nem aktuálpolitikai oldal, és továbbra is kérek mindenkit, hogy ezt tartsuk tiszteletben, a…..
tatárfejű kutya 2022.03.29 17:50:53
@gigabursch: stratégiai nyugalom;)
Az ötvenes úr előszeretettel tagadja az éveket, de a szervezete sajnos mindig érzékelteti vele a valóságot. Mivel a pasi amolyan „majd én megoldom”-típus Posztolónk attól félti, hogy az öngyógyításnak a spam-ek által kínált módját fogja választani, veszélyeztetve egészségét a kétes eredetű, olcsóbb…..
tatárfejű kutya 2022.03.29 17:42:42
@Puerto Prince: :)))) Kiégtem.
A kormány népszerűségének biztosan jót tesz, ám az inflációt egészen biztosan nem fogja érdemben mérsékelni a kormánynak az a döntése, hogy hat élelmiszer árát befagyasztják. Orbán Viktor most olyan módszerrel hajszolja a népszerűséget, amit néhány évtizede még olcsó kampányfogásnak minősített.…..
Egészen sajátos gazdaságpolitikát talált ki a magyar kormány annak palástolására, hogy a választás előtti osztogatásnak nincs megfelelő pénzügyi háttere. Ez az unortodox módszer lényegében azt jelenti, hogy egyszerre osztogat a kormány és vezet be megszorításokat. Az egész lényegében a kommunikáció…..
tatárfejű kutya 2021.12.27 17:16:43
@ulpius66: "már olyan régen volt egy jó kis ballibsi tüncike"
Én arra emlékszem, hogy az olimpia rendezés ellen a kb csak a fővárosban létező Momentum elkezdett aláírásokat gyűjteni, a csüngőhasú gazdád meg úgy összeszarta magát, hogy visszavonta az egész kezdeményezést:)) Nem kell ide "tüncike", elég, ha az agyatlan fajtád csinál békemenetet és máris berobban a vírus...húznak a fidesz csicskák 22-ben völner után a bíróságra;)
tatárfejű kutya 2021.12.27 19:21:08
@hoplita: ezek mindenevők! ezek lehajolnak a CSOK-ért, elteszik a zacskós pénzt is...nincsenek határok!
tatárfejű kutya 2021.12.27 20:57:06
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "Pedig világos. A ballibek védik a nagytőkét és a nyugatok"

Kérdezd meg a makói melósokat vagy a gödieket erről birka:))))))nyilván a kisemberért hozta a csüngőhasú orbán a 400 órás túlóra keretet is:))
Egyre szűkül az Orbán-kormány mozgástere amiatt, hogy ragaszkodik egy olyan tervhez, amely lényegében végrehajthatatlan. A kormányfőről régóta tudjuk, hogy nem híve a járvány miatti korlátozásoknak, hiszen az ront a közhangulaton, ráadásul bevezetésük nyilvános beismerése lenne annak, hogy kizárólag…..
tatárfejű kutya 2021.12.02 18:09:37
@Sir Galahad: "Ha korlátozásokat akarunk, azt két módon lehet megtenni. 1. Elhalasztjuk a választást. 2. Az ellenzék vállalja, hogy mindenben támogatja a kormány járványkezelését, azaz ez a téma kikerúl a kampányból."

Szerinted az osztrák kormány megkérdezte az embereket, hogy akarják-e a korlátozásokat vagy, hogy akarnak-e a hollandok, franciák, németek korlátozásokat? Orbánnak korlátlan hatalma van, veszélyhelyzeti kormányzással...bármit megtehetne, ha akarná...még a maszkot is hónapos csúszással merte kötelezővé tenni, annyira félti a tavaszi választást.
Ha a közvagyont kimerte lopni az alapítványokba, leszarva az ellenzéket, akkor korlátozásokat is vezethetne be az ellenzék nélkül.
tatárfejű kutya 2021.12.02 21:24:12
@a nagy hohohorgász:

"szóval akkor Magyarországon még sincs diktatúra"

putyini hibridrezsim van jelenleg.. az ellenzék ki van zárva a közmédiumokból, a bíróság-ügyészség elfogult(olvasd el Vitézy tamás írását)a fékek és ellensúlyok rendszere nem működik, mert az arra szolgáló intézményeket orbánék kisajátították és a saját mamelukjaikat ültették beléjük, a választási rendszert a bolsevik kormánypárt a saját javára írta át...az ellenzékieket egyelőre még nem merik elvinni, "csak" lehallgatni és megfigyelni...de mivel te olyanokat írsz a más véleményen lévőknek, hogy "akaszd már föl magad", így gondolom az IQ-d kb egy 8 osztályos borsodi 6-os körzeti szavazó értelmi szintjén van. Húzd le magad a wc-n, te nemzethy g.eciláda.
tatárfejű kutya 2021.12.03 09:47:30
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"horgászt meg lenint nem komolyan venni!
Meggyőződéses illetve fizetett fikanickek."

Igazad van!
„Én támogatom mindenben, amiben tudom. Ő bármit megígér, de semmit nem lép, hogy egyenesbe jöjjön” – Mióta Levélírónk barátja felmondott, nem nagyon van kedve dolgozni, viszont otthonosan mozog a barátnő konyhájában.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
tatárfejű kutya 2021.11.30 11:01:26
@Motorogre: kb az egyetlen értelmes hozzászólás. A sok dühöngő-komment pszichopatának fogalma sincs, hogy nyilván mély oka is lehet, ha egy 40 körüli ember csak úgy kilép a munkahelyéről és nem dolgozik.
Ismét bebizonyosodott a tétel, mely szerint, ha egy szimfonikus zenekar minden tagja ugyanazt a dallamot játssza, a produkció erőtlen, unalmas sőt, hallgathatatlan lesz. Minden kormány, amely úgy gondolja, hogy a sajtóban a mennyiségi változás minőségibe csap át, hatalmasat téved, hiszen a…..
A becslések szerint 2-3 millió ember él ma lakhatási szegénységben, amely többek között annak is köszönthető, hogy az elmúlt években jelentősen növekedtek mind a lakásárak, mind pedig a bérleti díjak: Magyarországon a bérlők mintegy 46 százaléka a rendelkezésre álló jövedelmének több mint 40…..
tatárfejű kutya 2021.11.14 11:13:31
@tiltsál ki te gyökér: oh ember...kiemeled a legújabb munkásszállót:))) Menj már el a Maglódi úti szállóra vagy a Kerekes utcai -Fehérvári útra-Gyömrői útra:)) Megesznek az ágyi poloskák!

Fogd már fel, hogy nem akarnak az emberek idegenekkel 2-3-4 ágyas szobákban lakni!

Életedben nem jártál még ilyen szállókon és osztanád itt az észt...csak nyomod a semmit.

Minden kommentedben csak fröcsögsz, de egy épkézláb javaslatot se írtál még, csak az agresszív butaságaidat nyomod.
tatárfejű kutya 2021.11.15 08:49:08
@eßemfaßom meg áll:

Ez a cikk címe...

"Súlyos lakhatási válság Magyarországon – mi lehet a megoldás?"

Én próbáltam valamit kiizzadni, a saját "megoldásomat"...te milyen megoldást javasolnál?
A Fidesz egy unalmas párt. Kétévente ugyan tartanak kongresszust, és olykor vezetőséget is választanak, de minden egy előre megírt forgatókönyv alapján történik, és soha nincs egy váratlan fordulat, ami egy kis csavart vinne a dolgok menetébe. Pedig a kormánypártban sincs minden rendben, csak hát a…..
tatárfejű kutya 2021.11.19 08:41:47
@atomic power 1986DucaDuca:" A minimálbéreket az Eurostat csak bruttóban tartja nyilván, az adókedvezményeket figyelmen kívül hagyva."

ha jól tudom a magyar bérek a 3. leginkább adóztatott jövedelmek európában, belgium és németország után, a kedvezményeket pedig a gyermekes családok tudják igénybe venni. Az európai szegénységi küszöb szerint a magyar lakosság 75%-a szegénynek számít európában. A minimálbér alapján számítják sok esetben a munkavállalók alapbérét, és arra mennek rá a különböző műszakpótlékok, tehát "elég" fontos.

A szlovák nettó minbér: 508 euró idén, ami nettó kb 182.000 FT!
Cseh nettó minimálbér 2020-ban 508 euró, szintén kb 182.000 Ft. Lengyelországban nettó 448 euró volt 2020-ban, ami 164.000 Ft...tehát még a tavalyi legalacsonyabb lengyel V4-es minimálbér közelében sem leszünk a jövő évi emeléssel a magyar minimálbér, ami nettó 133.000 Ft lesz...no comment.(az osztrákot inkább ki sem számolom)
tatárfejű kutya 2021.11.19 08:51:17
@atomic power 1986DucaDuca: "A határok, a vámok, a belső piac kizárólagossága megvédte a fejletlenebb régiókat az éles vesenytől. Paradox módon az integráció nem kedvez az elmaradott térségek felzárkóztatásának, sőt gerjeszti, rontja a helyzetet."

De Győr-Moson-Sopron megyét vagy Fejér megyét is "védte" a belső piac kizárólagossága...itt egyszerűen arról van szó, hogy a politika nem tett a felzárkóztatásukért eleget, nem volt rá politikai akarat. Ez elég vicces annak tükrében, hogy állítólag az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 éve van Magyarország mögött a fidesz szerint.
tatárfejű kutya 2021.11.19 18:47:24
@atomic power 1986DucaDuca: "Az adatok a minimálbér bruttó összegére vonatkoznak, és nem veszi figyelembe az adókedvezményeket."
Nem. Ezek, ahogy írtam is, NETTÓ összegek. mufis.sk/info/107
index.hu/gazdasag/2021/01/17/minimalber_megelhetes_elelmiszerar/

"és nem veszi figyelembe az adókedvezményeket"

A gyermekek után járó adókedvezményen kívül milyen további kedvezmény van a minimálbérhez?

"A bruttó hozzáadott érték változásának átlagos éves üteme, (2016-2018 között) alapján
Magyarország 6 régiója a lejobbak között szerepelt 4,5%-nál nagyobb értékkel"

:)) Nyilván, hiszen olyan alacsony volt a bázis...