Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szőcs Henriette

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezerkilencszázötvennyolcban az amerikai McCall’s magazin megjelentetett egy mellékletet, százhuszonkilenc tanáccsal, hogyan szerezzenek a nők férjet maguknak. Ugyan a második világháború ideje alatt meglehetősen sok nő munkát vállalt, de az ötvenes évek Amerikájában egy nő számára még fő életcél a…..
A kukkolás során a meztelen, vetkőző vagy éppen szexuális tevékenységet végző személyek kifigyelése, meglesése váltja ki az izgalmat, melyet önkielégítés követ. A kukkoló passzív szemlélője az aktív szereplőknek. Távcsővel, megleséssel, korszerű technikákkal élik ki vágyaikat, például a strandon, a…..
A randevú szó francia eredetű, jelentése találkozó, találka, leegyeztetett időpont. Franciaországban bármilyen találkozót értenek alatta, magyarul a randevút inkább négyszemközti, bizalmas, általában romantikus töltetű dologra használjuk, üzleti megbeszélésre semmiképp. Az más kérdés, hogy a…..
Szexturista Bőrsarok 2018.11.22 10:46:58
A cipő a lábbelik egyik fajtája. Alapvető feladata az emberi láb védelme a külvilág hatásaival szemben. Meglehetősen sok változata alakult ki a rendeltetésük és a viselő társadalmi szerepének függvényében. A felsőrészek anyaga, szabása, színe, a női cipőknél sokkal bőségesebb, mint a férfi…..
Szexturista Mocskos anyagiak 2018.11.18 05:28:00
 A szerencsejáték olyan játékforma, amelynek során pénzben vagy más értékben kifejezett téteket tesznek egy bizonytalan kimenetelű esemény végeredményére. A játék célja az esemény kimenetelének eltalálása és további pénz nyerése. Ide tartozik a lottó, a kenó,…..
A madám a bordélyház tulajdonosa, vezetője. Szalonjában elbeszélget a betérő férfiakkal, szórakoztatja őket, információkat gyűjt, amelyeket később felhasznál vagy eltitkol, érdekei szerint. Kiválasztja és képzi, ellenőrzi a neki dolgozó prostituáltakat, beszerzi a szükséges engedélyeket, gondoskodik…..
Az instagram új sztárja egy orosz lány, Anna Bey, aki bevallottan a férfifogás specialistája, természetesen a gazdagoké. A bőség iskolája néven futó oldalán mini onlájn kurzusokat lehet venni az ember lányának, hogy aztán tudással kellőképpen felfegyverkezve megfelelően tehetős pasira tegyen szert.…..
Szexturista Karácsony extrákkal 2018.11.08 02:35:00
Az utóbbi években általában elutaztunk a gyerekemmel karácsonykor. Egyszerűen elegünk lett abból, hogy itthon az evésen és az unatkozáson kívül mást nem lehet csinálni (ok, misére menni esetleg) három napon keresztül. Először kipróbáltunk egy wellness szállót itthon, de…..
A Lady Chatterley szeretőjét tizenhárom-tizennégy évesen láttam először. Fogalmam sem volt, hogy miről szól a film, a cím alapján valami romantikus történetre számítottam. Egyszerű, minden pénteken este volt vetítés a kultúrházban, az összes mozit megnéztem, hát erre is elmentem. Szerencsére…..
Én szép szeretőmet patak partra vitted, Engem irégyelvén, lábárúl le-vetted, Jókora répáját levesedbe tetted, S rám haragszol, ki ezt ellenem vétetted. Weöres Sándor   A megcsalást rettentően nehéz definiálni, mert mindenkinek más cselekedet jut róla eszébe. Nálam a…..
Szexturista NEM 2018.10.27 13:08:30
Erőszaknak nevezzük azokat a gyakran előre eltervezett cselekményeket, amelyek más élőlényeknek fájdalmat, sérülést, szenvedést okoznak, illetve más embereket valamilyen tevékenységre fizikai erővel vagy hatalmi nyomással kényszerítenek. Az erőszak gyakran agresszióval párosul. A társadalmon belüli…..
Szexturista A világ eredete 2018.10.24 10:00:00
A világ eredendően a punci körül forog, a megszerzéséért és birtoklásáért folyik a harc. Puncik irányították a legnagyobb államférfiakat, mint például Szulejmán szultánt Hürrem, XV. Lajost Madame Pompadour, a legnagyobb titkokat adták ki érte Mata Harinak. És persze mindannyian egy punciból…..
Korábban sohasem jártam a stanstedi reptéren, de Szoftveres egy ide tartó járatra foglalt helyet, mondván, Londonnak ez a része van hozzá a legközelebb. Igazából nem értettem, mihez képest közel, mivel Manchesterben élnek, és feltételeztem, hogy nem oda szeretne engem vinni.…..
Az üvegház valójában növényház, kényesebb növények befogadására szolgáló épület. Annyifélék, ahányfélék a növénykultúrák, és ezeknek megfelelő a berendezésük is. Vannak teleltető meleg házak és hajtató házak. Előbbiek csak dísznövények számára valók, utóbbi korai tenyésztésre vagy hajtatásra,…..
A hatalom azt a képességet vagy erőt jelenti, amely alapján valaki vagy valami akaratát vagy szándékát másokra rá tudja testálni. Általában szólva, két ember vagy csoport viszonylatában megfigyelhető olyan többé-kevésbé egyoldalú, azaz csak az egyiknél meglévő képesség vagy lehetőség, amely jelentős…..
A szelfi angol eredetű kifejezés. A szelfizés 2010-ben terjedt el, amikor az Apple piacra dobta az iPhone négyet, az első kétkamerás telefont. Tulajdonképpen egy olyan fotó, amelyet valaki önmagáról készít webkamerával vagy okostelefonnal, és a célja, hogy valamely közösségi platformon a kép…..
Szexturista Nyitott házasság 2018.10.06 06:32:33
ban élünk Kutyuskával. A nyitott házasságnak az a lényege, hogy a felek kölcsönösen megegyeznek abban, mindketten félreléphetnek, és külső kapcsolatot létesíthetnek, erről a házastársak természetesen tudnak is, a párkapcsolat, a család viszont az egyébként megszokott módon működik tovább. Általában…..
Szexturista Dubajozás (IV.) 2018.10.02 05:21:00
A szállodában Bond már várt rám, a zuhany alatt. Pontosabban esze ágában sem volt beinvitálni, gondolom, azért tisztálkodott, hogy munka után végre imádkozhasson. Nem igazán törődtem a vágyaival, van elég meleg víz, majd újra megmosakszik. Pár kéz- és szájmozdulatommal…..
Szexturista Dubajozás (III.) 2018.09.29 06:28:39
Mikor reggel felébredtem, Mr. Bond már sehol sem volt. A konyhasarokban találtam egy kis müzlit, és csináltam magamnak egy undorító neszkávét. Majd később eszem valami rendeset, ha Bond előkerül. A nap hét ágra sütött, gyorsan csekkoltam az Iphonomon, 34 C, délelőtt tizenegykor. Ideális medencéző…..
Szexturista Dubajozás (II.) 2018.09.25 05:25:00
Pestről öt óra az út Dubajba. A járaton csupa húszas évei elején járó fiatal dolgozik, sajnáltam őket. Túl hosszú idő ez bezárva egy szűk dobozba, ahol még a lábad sem tudod kinyújtani, felveszel egy pózt, és órákon keresztül úgy maradsz. Mindenki begőzöl. Az…..
Szexturista Dubajozás (I.) 2018.09.22 06:36:42
nem csupán egy kellemes nyaralás a Perzsa-öbölben, bár lehetne az is. A mai magyar valóságban ez a fogalom azt jelenti, hogy kellemes külsejű, jó testű, szolgálatkész, fiatal, (esetleg csupán annak tűnő), lányok, megfelelő juttatás ellenében szórakoztatnak gazdag arab vagy külföldi üzletembereket,…..
A delfinek a fogascetek közé tartozó vízi emlősállatok. Különleges képességük, hogy visszhang alapján tájékozódnak. Társas lények, szívesen játszanak az emberrel is. Ugyanakkor ragadozók, és egymás közti érintkezéseikből sem hiányzik az agresszió, sőt, a…..
Gondoltam, kipróbálok valami mást is, untam már, hogy mindig ugyanazokba az arcokba futok bele a társkeresőn, ugyanazokat az átlátszó sztorikat hallom tőlük. És még csak arra sem emlékeznek, hogyan próbáltak befűzni két évvel ezelőtt, és hogyan tűntek el mindenféle magyarázat…..
Szexturista A hátsó kapu 2018.09.12 07:58:14
Aranylótuszt már anyaszült meztelenül találta a földre terített gyékényeken. Csak a kis vörös atlaszpapucs virított a lábán. Kezében legyezőt forgatott, azzal hűsítette magát. Meztelensége láttán Hszi-men Csing vére egyszeriben száguldozni kezdett. Nagy sietve ő is lehányta magáról a még rajta…..
Hürrem szultána a végrendeletében azt is megparancsolta, építsenek a róla elnevezett mecset mellé egy fürdőt is, csupán nőknek. Hogy amíg a férfiak imával töltik idejüket, asszonyaiknak legyen hol kikapcsolódniuk, pihenniük, élvezniük a többi nő társaságát. Az iszlám…..