Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gday (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vadonatúj, még meleg (tűzforró!) sorozatunk indulásának lehettek tanúi, mely egészen meglepő módon köztereinkről (hű!) és parkjainkról (há!) fog szólni. Hogy miért is kezdek neki ennek? Egyrészt mercsak, másrészt mert a Lajta innenső oldalán a lakók előszeretettel gondolják…..
Érdemes végignézni. Készítőjük részt vett a Meleg Méltóság Menetén, és kitartóan dokumentált. Ráadásul a zene is jó...Vérengző nácik! Vonagló buzik! Meztelen leszbik! Eddig sosem látott képek Jézus Krisztus magánéletéből! Molotov-koktél és tojásrántotta!…..
Új MÁV blog Erre nem érek rá 2008.07.04 11:03:56
Az információban csupa olyan ember ülhet, akik úgy gondolják, hogy a munka nekik pénzbe kerül. Hogy is van ez? Szánalmas, hogy továbbra is az a bevett szokás, hogy az utas az a csúnya utas biztos csak rosszat akar a kollégának. Persze ott a másik oldalon a szakszervezet, aki megvédte…..
gday (törölt) 2008.07.04 12:10:35
Kedves levélíró! Utazz orangeways-el (www.orangeways.com). 20ezerért oda-vissza visznek és italt ingyen kapsz az utazásod során. Kényelmes fotelekben utazol és plazma tévéken az egész utazás során filmek mennek... ennyi :)
killtheradical Zsákban hozzák 2008.07.04 06:05:00
Most lesz meleg felvonulás, vagy nem lesz? Lesz agresszív ellentüntetés, vagy nem? És protest ellen-ellentüntetés? Magáról a felvonulásról és a mozgalomról meg van a véleményem, csak mások már leírták: egyet értek az egyenlő elbánásért és a negatív diszkrimináció…..
Kettős Mérce Ki kell menni 2008.06.29 13:03:00
 Július 5-én, Budapesten megrendezik a Pride-ot, a büszkeség menetét. Ez a felvonulás csak egy része egy fesztiválnak, ahol a homoszexualitással kapcsolatos gondokat, problémákat, lehetőségeket beszélnek meg értelmiségiek, és érintettek. Csütörtökön újra eldobtak egy…..
Többhetes sorozatunk lezárásaként rögzítjük, melyik mezterv tetszett a legjobban olvasóinknak. És ahogy ígértük, bemutatjuk a Nike tervei közül kiválasztott jövő évi vázlatot is. Egy pirosat és egy fehéret, mindkettőt elölről-hátulról.A szavazás elején élre állt és…..
Szerintem igen. Mondom ezt annak ellenére, hogy vallásos ember vagyok. Egy demokratikus, plurális társadalomban az állam nem kényszerítheti rá egyetlen világnézet erkölcsi rendszerét sem a tagjaira. Azaz rákényszerítheti, csak annak nem lesz jó vége semelyik fél számára sem. Ha a…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/keruletaddict/gyilkossun/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
azbeszt Ne légy már buzi! 2008.06.08 18:42:00
De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám a…..
gday (törölt) 2008.06.13 21:08:44