Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garai Gergő

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor van úgy, hogy a sűrű hétköznapok mellett elfelejtünk odafigyelni magunkra.  Az egészségünk egy nagyon fontos cucc, amit könnyebb megóvni, mint a később felmerülő hibákat orvosolni. Mégis talán az egyik legnehezebb dolog napi szinten odafigyelni a sok apróságra, amivel ez jár.  Legtöbb…..
Fogalmam  sincs. Ha tudnám a választ, akkor már tegnap kikerült volna ide ez a bejegyzés. Vagy egy másik.    ..
Britt tudósok bla-bla-bla, ez a gyomnövény gyógyítja a rákot bla-bla-bla, valami otthoni gyógymód bla-bla.  Viccet félretéve, tényleg szeretnék megosztani veletek egy lifehacket, ami nekem anno nagyon sokat segített. Van ugye a sztereotipikus sitcom karakter, aki mindig elalszik, mindenhonnan…..
Gergő szerint a világ Szösszenet 2018.08.07 22:28:51
Megint este tíz után sikerült a blogolás közelébe jutnom. Kellene találnom egy normális időpontot napközben, amikor meg tudom írni a bejegyzéseimet. Ráadásul egy ideje halogatjuk már a családi filmezős estét, úgyhogy ma csak egy ilyen pár sorossal csalom el az írói kötelességeimet. Kösz a…..
Pokol tüzén égni el, egy átlagos nyári nap.  Komolyan mondom. Ez most a világba kiáltott sikolyom, a legkínzóbb problémám, a gordiuszi csomóm, amit képtelen vagyok kioldani. Hogy az istenbe maradnak életben nyáron az emberek? Ti, akik boldogan sétáltok az utcán, akik várjátok a nyarat, akik…..
Egy hosszú napon vagy túl, leülsz a laptop elé és az istenért nem találod már a lelkesedést, hogy bármit írj. Mi lenne ha holnapra hagynád a mai bejegyzést? Az agyam egyik fele azt mondja, hogy mindenképpen írnom kell valamit, hiszen megszabtam magamnak a szabályokat: minden nap egy bejegyzés. Az…..
Az előző bejegyzéseim mind egy kicsit megmondóemberesre, cheesyre és hatásvadászra sikeredtek. Szeretném azonban megnyugtatni mind a három rendszeres olvasómat, hogy a picikét túltolt életbölcseletek csak egy részét teszik majd ki a blognak.  Említettem már korábban, hogy egy viszonylag átgondolt…..
Biztos vagyok benne, hogy mindannyiunknak van valami tervünk, amit régóta halogatunk. Nekem ilyen volt a blogolás, de nem túlzok ha azt mondom, hogy ezen kívül is több száz ötletem van a fiókban. Mindenkinek meg van a saját el nem kezdett edzése, diétája, hobbija. Az is lehet, hogy a jelenlegi…..
Nagyon fontos, hogy hagyjuk a babákat játszani. Játszani sárral, csigákkal, bogarakkal és más undormányokkal. Ami neked kisebb kényelmetlenség, egy kis plusz takarítás vagy egy törött tárgy, az neki a legfontosabb tapasztalat. Ezekből a pocsolyában játszós, elesős, koszolós, barkácsolós…..
Nem gondolom, hogy minden kezdet nehéz, van azonban néhány olyan, ami különösen. Számomra ilyen a blogolás. Lassan túlzás nélkül mondhatom, hogy egy évtizeddel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék blogot írni. Azonban néhány satnya próbálkozástól eltekintve sosem lett belőle semmi. Tíz…..