Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smartkosár

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már javában égnek a gyertyák az adventi koszorún, eljött a tél és a karácsonyi vásárok ideje is. Mi más melegítsen át bennünket egy hideg napon, ha nem egy finom forralt bor? Hozzávalók: 20 g gyömbér 2 citrom 100 g kristálycukor 2 rúd fahéj 10 db szegfűszeg 1 l vörös vagy fehér bor  …..
Saját elmondásuk alapján a kamaszok 50%-a úgy érzi, mobiltelefon függő, és 75%-a érzi úgy, hogy azonnal válaszolnia kell az érkezett üzenetekre. A szülők 66%-a szerint gyermeke túl sok időt tölt telefonjával. Bill Gates és Steve Jobs gyermekei 14 éves korukig nem kaptak…..
Sokaknak az év talán legszebb időszaka a karácsony környéke, amikor szeretteinknek ajándékkal készülünk, otthonunkat díszbe öltöztetjük, és az ünnep fényében pompázó karácsonyfa mellett mézeskalács illata tölti be a lakást. Ha az ünnepi asztalra igazán mennyei és azonnal puha mézeskalácsot…..
Igaz még nincs itt az újév, de sokaknak már most ott motoszkál a fejükben, mit fogadnak meg majd az újévre. Nincs több dohányzás? Új, izgalmas dolgok beiktatása a mindennapokba? Diéta? Spórolás? Egy internetes felmérésből az derül ki, hogy a fogyás a leggyakoribb újévi…..
Már azzal is rengeteget spórolhatsz, ha étterembe járás helyett főzöl. Spórolj ennél is többet! A következő pár praktikával tovább csökkentheted konyhai költségeidet.   Ne menj éhesen vásárolni! Amellett, hogy éhesen a kedved sem túl fényes, soha nem jó ötlet üres hassal útnak indulni. Tudtad,…..
  Valószínűleg Nálad is egy fél-napos tortúrával egyenlő a hétvégi nagybevásárlás. Körbejárod az összes szupermarketet, hiszen van, ahol a minőségi termékeket, van ahol pedig az akciókat vadászod. A gondosan összeírt listádat, persze otthon felejtetted, úgyhogy próbálod kibarkóbázni és vizuálisan…..
Amikor a megfázás első tünetei megjelennek mindenki próbálja elkerülni, hogy 2 hétig az ágyhoz kösse a nátha. Ha 24 órára megfogadod a tanácsainkat, akkor nagy valószínűséggel egy kis köhögéssel megúszod az influenzaszezont.  Reggel 8: Ha beteg az ember, akkor még nehezebben kel ki az ágyból,…..
Egyre gyorsabban terjed az online bevásárlás, már havonta több mint 1 millió látogatója van a 4 legnagyobb online áruházláncnak (Tesco, Auchan, Príma, Groby). Ha te is tervezel online vásárolni, ahogyan a hagyományos bevásárlások során, úgy az online vásárlások alkalmával is elengedhetetlen, hogy…..
Az online vásárlásnak megvannak a maga előnyei (bővebben előző cikkünkben olvashatsz róla), például hogy elkerülheted a szupermarketben előforduló legbosszantóbb vásárlótípusokat és a totálisan lehangolt eladókat. Készítsd be a popcornt, ugyanis összegyűjtöttük minden idők legirritálóbb és…..