Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arvæl

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ... legalábbis ezt állítják.    (Figyelem! Ez a bejegyzés szántszándékkal ironikus, mivel akkora blődségről írok. Kéretik ennek megfelelően értelmezni! Anon nyelven: in bef4 MÚOSZ banhammer, mint ahogy ez esetben megtörtént.)Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves…..
Álmoskönyv Kis koczka 2008.10.28 13:09:42
  Egy nagy házban voltam, sok kis szőrös állattal.Nem tudom milyenek voltak. Igazából semmire nem hasonlítottak, de nagyon kedvesek voltak, és sokat segítettek a ház körül. Ott laktam, egyedül.Egyszer mondtam, h ki kéne teregetnem, és az egyik kis állat mondta, „minek…..
Álmoskönyv Skizó lennék??! 2008.10.03 18:16:14
 Vácon még iskolába jártam, középsuliba. Timi is az osztálytársam volt, meg a többiek is. Orsi, meg még valaki, aki szintén csoportunkba jár, azt mondták, hogy ők gyalog mennek. Mi Timivel felültünk a buszra. Minek gyalogolnánk 45 percet, ha a busz 5 perc alatt bevisz a…..
Az eleje a homályba vész, mint mindig. Amire először elmékszem, hogy Hugival bolyongunk, és nem találjuk az otthont. Egy este egy néninél kötünk ki, aki gyanakvó. Mert megnyerőek vagyunk, és sugárzik beéőle, hogy pszichológusnak készülök, elmeséli a sorsát, ami nem mondható…..
Álmoskönyv Éles váltás 2008.06.12 23:24:00
  Nagyon rosszat álmodtam, és furcsa is volt.Előzményként annyit, volt egy nagyon öreg kutyusunk, aki nem rég halt meg. Én Szegeden voltam és nem tudtam, h már nem él.Először az utcánkban futottunk, sok kiskutya meg én, furcsa volt futni, olyan volt mintha nem is járnánk, csak…..