Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benyo513

17 bejegyzést írt és 377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bezony, ma van az évfordulója annak, hogy Borseszt a világra ette a fene. Hol is lennénk a botos kritikus nélkül? Power-ON sem lenne, ha a szülinapos agyából anno nem pattan ki az ötlet. A csapat ezúton kíván neked sok boldog szülinapot és jó egészséget. Fogadd ezt a kis idézetet…..
A tegnapom elég érdekes volt. A haverokkal elmentem Animeconra, fogalmam sincs mit kerestem én ott. Oké, két éve én is nagy animefan voltam, azóta kinőttem belőle. Azt hiszem mondanom sem kell, nem bántam meg, hogy kimentem! Olyan dolgot találtam, amire egyáltalán nem számítottam: ki…..
C&H Magyarul Autó mosás 2010.09.21 21:13:00
 Biztos mindenki mosott már mocskos szélvédőt amiről alig lehet levakarni a bogarakat... Kattintásra nagyul! ..
Benyo513 2010.09.21 22:07:09
@Isty01: lehetne normális címke is.
C&H Magyarul Új szerkesztők! 2010.09.21 15:04:00
Bizony új tagokat toboroztam. Azért hogy meglegyen a napi C&H adag. Mivel mostanában nem sokat raktam ki. És Shogo nem érhet rá mindig, Tackle meg teljesen inaktív.Próbálom majd az igen csak jegelt kisfilm fordítást is megkezdeni újra!Nem lesz napi 20,mert annak nem sok értelme van…..
Benyo513 2010.09.21 15:22:09
@Isty01: twitter...
C&H Magyarul A Győztes!!! 2010.09.20 19:28:00
 Sajnos a tetves YT nem volt hajlandó felölteni még mindig a videót, ezért nem várok tovább. Amint feltöltötte kirakom ebbe a bejegyzésbe. Hamarosan vissaz áll minden a régi kerék vágásba, de lesz még 1-2 hírem;)   De ami mindenkit izgat a nyerte nem más mint: Millenotti!…..
AvagyA KrankenSchwanz SHOW!   Előzetes, promo videó a LaLee's Games sorozat 3. "évadához", ahol új kabalafigurám, Rüdiger KrankenSchwanz esti showműsorába tekinthettek bele. Rüdiger a 3. évad számos videójában szerepelni fog még. A hangok az 'A Mesterlövész'…..
Benyo513 2010.09.13 19:05:57
Mint tudjátok a nyárnak vége, és el is kezdtem volna újra videózni. De ez nem valósult meg. Valószínűleg soha többé nem is fog. Most nem arról van szó, hogy nincs kedvem, vagy valami. Egyszerűen nem vagyok képes rá. Hogy miért?1, A mikrofonom elcsesződött, a fejhallgatóm is…..
Üdv! A mai nap, Erevis-é. Hogy miért? Mert a mi vérbeli kritikus barátunk a mai napon egy évvel öregesebb lett. Hát emberek be kell vallani...korosodunk. Ez van... De lehet hogy még agyilag, az 5 éves kort sem ütjük meg... Kívánjuk, hogy jövőre is legyél még kicsit idősebb ;)…..
Benyo513 2010.09.07 15:22:13
Üdv!Nehéz volt a döntés. Meglepően sokan neveztek játékkritikusnak. De viszont filmkritikus ill. Rádió vezető poszra, elég elenyésző volt a jelentkezők száma. De végül meghoztuk a döntést!  Mint mondtam, elég sok játék elemző és kritikus jelentkezett hozzánk. De…..
Benyo513 2010.09.02 20:29:59
Gratula az új tagoknak! :D @ARSENAL4EVER: Jöhetnek az összeesküvés elméletek ;-) :D
Már régről tartogatom nektek ezt a két videót. Aki ismeri a Cabal-t az rá fog ismerni a mozdulatokra, de aki nem, annak elmondom, hogy ez a tánc magába a játékban van, de mellesleg teljesen valós alapú. Ajánlom hogy nézzétek meg, mert Wolverine nagyon tolja :DHa jól tudom, akkor a…..
 Sziasztok!Máris túl vagyunk az első 5 harcon - habár még leglább 30 vissza van, koncentráljunk a jelenre! A legutóbbi küzdelem győztese messze elhúzva Commander Shepard, így bekerült a győztesek csarnokába Ezio Auditore, A herceg és B.J. Blazkowicz köreibe. A mai 2 fél…..
Belekukkanthatunk a Black Ops elejébe az alábbi majd' negyed órás kézikamerás GamesComos felvétel jóvoltából. Akcióból, filmszerű scriptekből és megávalragadó hangulatból nem lesz hiány.Szerk: Activision bácsi nem csipázza azt, hogy mindenki bele-lesegethet a művükbe, így a…..
 Sziasztok!A legutóbbi küzdelem nagyon szoros volt, mindössze 3 szavazattal húzott el B.J. Blazkowicz Duke Nukem előtt. Nem hinném, hogy ma is ekkora küzdelemnek nézünk elébe, de nézzük is a két karaktert!"What do I look like, a fucking botanist? Some kinda plant, I don't…..
Benyo513 2010.08.23 11:24:35
@Laja (HT): Hát Shepard fog győzni :D :P
A GamesComon bemutatták a Force Unleashed második részének játékmenetét, így van szerencsénk bemutatni a játék demójáról készült felvételeket. Igaz, kamerás, igaz német(?) hangok, de mégis csak TFU. Egyébként én nem vettem észre túl sok fejlődést az előző részhez…..
Úgy tűnik a Need For Speed idén visszatér az régi, sokak által megkedvelt stílushoz, és az észveszett száguldásra, a zsaruk lezúzására, és a pörgős árkád hangulatra fekteti a hangsúlyt. Az alábbi trailer mindent bebizonyít...
Most, Bangladesh saját készítésű Hulk filmjéről láthattok egy trailert. Emberek! Készüljetek fel, hogy ezután 2 percig fogtok magatok elé nézni! Ez nem Fake! ..
Benyo513 2010.08.15 14:23:20
@Vark: Én olyan értelmetlen-kaszabolós-horror produkciót tudok mutatni amiért örök bannt kapnék ha be lenne linkelve. ;D
2011. 03. 25. Ez a nagy dátum. Jövő tavasszal érkezik a három nagy platformra  a Crysis második része. A játék még idén ősszel megjelent volna, ennek semmi akadája nem volt, azonban a kiadó, az EA a megjelenést áttette az üzleti év második felére, hiszen az idei év végére…..
Benyo513 2010.08.15 10:45:38
@GaMeRkIsZi: Szerinted akkor Zixboxra meg ps3-ra hogyan jelenne meg ha nem optimalizálnák?
Igazán jó repülős játék nem sok van mostanában. Mondhatni: haldoklik a műfaj. Egy kis fény csillant azonban az alagút végén, amikor kiderült, hogy a H.A.W.X. második része nemsokára debütál. A feménytkeltő fénysugár után viszont most egy szupernova fényével érkezik az Ace…..
 "AZTAKUUUU..." Csak ennyit tudtam mondani, amikor egyik kedves barátom elküldte nekem a videó linkjét mailben. Itt az első mozgóképes akció a Call of Duty sorozat hetedik részéből, a Black Opsból. Távirányítós autó, hőkamera, robbanó nyíl, karóvető, és a…..
Benyo513 2010.08.10 14:53:02
@Szlavi: Yeeee :D Zombie modot, zombie modot! :D
Szeretném prezentálni, a megújított "négyszemközt" rovat első vendégjét: freddyD-t! ...Igen, ő az :) Az interview pár e-mail váltással készült el. Szeretném megköszönni freddyD-nek, hogy szakított rá időt, hogy válaszoljon a kérdésekre :) Kezdődjék hát az…..
Benyo513 2010.08.08 22:16:58
Üdvözlet!Ezennel meghírdetjük, a Power-ON tagfelvételi pályázatát, ahol ügyes és kreatív embereket keresünk, a következő posztokra:-Játék videókritikus-Film videókritkus-Rádió ill. (alkalmakkor) Live felelősA posztra jelentkező emberek leveleit várjuk, a power.on@mail.com…..
Az Electronic Arts a legfrissebb tájékoztatójában bejelentette, készül a Need for Speed Shift 2.Már korábban volt róla szó, hogy ebben az üzleti évben három új NFS játék kerül a piacra, így a World Online és a Criterion fejlesztésű Hot Pursuit mellett a Shift 2 fog minket…..
Update: Tudjuk, hogy ki manipulálta a szavazást, ezt nem nevezhetjk a szó szoros értelmében hackelésnek. Mától örökre kitiltott kommentező, és emiatt a második lehetőség mellett döntöttünk, tehát nem lesz újraszavazás. Köszönjétek meg neki. Igen, ezt is megéltük. Az…..
Korábban úgy ígérték, hogy a Fable harmadik része Xbox 360-ra és PC-re is együtt fog megjelenni. Erre cáfolt rá a Microsoft az IGN-nek adott interjújában.Az október 26.-án megjelenő Fable III-tól az emberek csodákat várnak. A PC-seknek erre a csodára még egy ideig várni kell. Az…..
Benyo513 2010.08.03 21:39:13
@Njugi: Azért mert alig kell tudnod valamit az előző részből. És amiről tudnod kell, az benne lesz a kampány elején a felvezetőben.
Benyo513 2010.08.03 21:40:37
@Njugi: Vagyis a bevezetőben.