Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Le Phuong Hai Thanh CFA, elemzési vezető

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svájcról az embereknek általában a Toblerone hegy és csokoládé valamint a virágzó pénzügyi szektor jut az eszébe. Ehelyett aki mostanában követte a Credit Suisse (CS) körüli híreket, cifrább dolgokkal találta szemben magát: botrányok sorozata, tőkeproblémákról és stratégiai átalakításról szóló hírek…..
  Bár a piaci indexek lassan megközelítik a koronavírus-járvány belobbanása előtti csúcsokat, a hagyományos szektorok továbbra is messze vannak ettől. Igaz ez a bankszektorra is. Az utóbbi esetében ezt részben indokolhatja, hogy az ügyfélbedőlések főleg a vállalatok körében megszaladhatnak, bár a…..
Az ország egy évtized alatt sem heverte ki a gazdasági válságot, a magas államadósság mellett nehezen megy az EU által elvárt költségvetési megszorítás, a belpolitikai helyzet pedig leginkább egy spagettiwesternre hasonlít. Salvinitől és a költségvetési villongásoktól biztosan nem búcsúzunk. Nincs…..
Pénze 75 százalékát bukta el az a befektető, aki öt évvel ezelőtt Deutsche Bank (DB) papírokat vett: a részvények évente mintegy 23 százalékot veszítettek értékükből. A DB sosem forgott még ilyen alacsony áron, mint idén januárban, miközben az OTP-részvények – az elmúlt években triplázva értéküket –…..
Concorde A siker titka: 10 000 óra 2018.12.17 11:52:11
Legalábbis ezt állítja Malcolm Gladwell a Kiemelkedők – angolul hangzatosabb Outliers – című könyvében. Rengeteg olyan könyvvel találkozunk, ami a sikeres emberek titkát próbálja megfejteni, könyvesboltok teljes részleget szánnak az önéletrajzi könyveknek, amik arról szólnak, hogy mennyire volt…..
A világ minden táján, összesen 121 országban árulják. 10 éve múzeumot kapott. A popkultúra része és még indexet is neveztek el róla. Ez az ikonikus Big Mac, ami idén ünnepli 50. születésnapját. Amikor Jim Delligatti 1967-ben megalkotta a Big Mac szendvicset, csupán az akkori versenytárs, a Big…..
  Ma már nem kérdés, hogy a közösségi média végtelen számú reklámfelületet biztosít szinte mindenkinek. Nem véletlen, hogy a Wizz Air vezérigazgatója, Váradi József is külön figyelmet szentelt a cég negyedéves eredményeinek ismertetése után a cég Facebook és Instagram oldalának és annak követőinek…..