Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurucsai Márta

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az agynak 5 fő frekvenciája létezik, ezek közül a Theta tartomány az, ami lehetővé teszi számunkra a teremtés tudatállapotát. Ez a nagyon mély ellazulás állapota,amelyben az agyhullámok másodpercenként 4-7 Hz frekvenciára lassulnak le. Ez az a tartomány, ami  az elménk  tudatos és a tudattalan…..
Az Advanced Mind Institute által fejlesztett új program, a tradicionális  akupunktúrát egy modern eszközökkel létrehozott új szintre emeli.  A Neuroakusztikus akupunktúra olyan speciálisan kifejlesztett hangírást használ, amelyek stimulálják  a test energiaközpontjait, a meridiánokra hatva fejtik…..
Biztosan ismerős számodra, amikor tudod, hogy szükséged volna változásra az életed valamelyik területén, de mintha nem lennél képes meglépni azt. Visszatartanak a félelmeid, indokokat keresel arra, miért ne tedd meg, ami pedig már szükséges lenne számodra ahhoz, hogy merj váltani. Mintha a rajtnál…..
Vágysz rá, hogy megérkezzen a várva várt társad,, mégsem akar ideérni, pedig bevetettél már minden spirituális trükköt?  Azt hiszed, hogy megtaláltad és mindig kiderül, hogy valami mégsem kerek?  Kedves és segítőkész vagy másokkal, mégsem kapod soha vissza ezt tőlük?  Megaláznak az emberi…..
Voltál már úgy, hogy nagyon szerettél volna valamit és ha minden követ megmozgattál is, mintha minden összeesküdött volna ellened, akkor sem sikerült?  Ismered azt az érzést, hogy nem tudod elérni a célodat, mintha láthatatlan erők akadályoznának meg benne?  Úgy gondoltad, ott a helyed egy…..
Földünk rezgése minden élőlényre közvetlen hatást gyakorol.  Schumann-rezonanciáknak nevezzük a bolygófelszín és az ionoszféra által határolt gömbréteg elektromágneses sajátfrekvenciáit.  Winfried Otto Schumann 1952-ben írta le matematikailag  Az Advanced Mind Institute ezt kiaknázva fejlesztette…..
Azok az emberek akik rendszeresen meditálnak, nyugodtabb, kiegyensúlyozott életet élnek, ritkábban küzdenek súlyfelesleggel mint nem meditáló társaik, sikeresebbek az élet különböző területein és ellenállóbb az immunrendszerük. Összeségében elmondhatjuk, hogy boldogabb, sikeresebb és …..
 A test helyreállítása alvás közbenEbben a programban Lenni Rossolovski a Delta hullámot használja, 2,5 s−1 . Agyunk stimulálása 2,5 Hz frekvencián képes endorfint termelni. Az ebben a minőségben történő alvás a test teljes helyreállítását szolgálja. Minél mélyebb az alvásunk, annál több mindenre…..
Mi a különbség a YouTube csatornán található és a megvásárolt programok között? Az Advanced Mind Institute boltjában megvásárolt programoknak egy bemutató verziója található meg a YouTube csatornán. Ezeknek a frekvenicatartománya csökkentett,  majd a YouTube is tömöríti őket feltöltéskor. Ez oka…..
A nagyvárosi élet dinamikája, a tömegközlekedés, az autók hangjai, a városi zajok megfosztanak minket a természetes regenerálódástól.  A mindennapi stressz, az állandó teljesítménykényszer,a kevés alvás nagymértékben hozzájárul a korai öregedéshez, az immunrendszerünk legyengüléséhez, a…..
Az Advenced Mind Institute kifejlesztett egy speciális programot, ami alapján 7 nap alatt képes vagy a gondolkodásodat átírni.   A Mental Detox neuroakasztikus program célja, hogy megtisztítsa a tudatunkat és a tudatalattinkat azoktól a negatív programoktól, gondolatformáktól, amik hátrányosan…..
A bántalmazást, a megalázást mindenkor igazságtalanságként éljük meg. Társadalmilag, jogilag vannak ugyan különböző kategóriák ezekre a fogalmakra, hogy kinek mihez van vagy nincsen joga, ez azonban részleges leképződése annak a sok generációs mintahalmaznak és akár több száz előző életes karmikus…..
  Társadalmi méretű jelenséggé nőtte ki magát az alváshiány. A legtöbb embernek általában 7-9 óra alvásra van szüksége van ahhoz, hogy elegendő energiával töltse fel magát a következő napon való egészséges helytálláshoz. Rohanó életvitelünk azonban sokszor nem engedi ezt meg. Van amikor úgy…..
A social media jelentős platformot biztosít arra, hogy láttassuk magunkat. Többnyire olyannak, amilyennek szeretnénk, ha mások látnának minket. Lehetőségként használhatjuk arra, hogy valamilyen képet mutassunk magunkról, ami által ismerősöket, vásárlókat, rajongókat, párt találhatunk. Meg tudjuk…..
  A beavatás azt jelenti, hogy egy transzcendens élmény olyan változást idéz elő az energetikai rendszerünkben, ami által a történést követően tudatállapotunk megváltozik. Beavatódunk, az irányt is megmutatja a szó: befelé, önmagunkba. Közelebb kerülünk az Isteninkhez, belső önvalónkhoz.  Vannak…..
Bolygószinten jelenleg egy válságon megyünk keresztül, ami mindannyiunkat érint.A médiából mintha csak erőszak öntene el minket,a  világ minden tájáról közvetített háborúk, ökológiai katasztrófák, negatív hírek formájában is... Einstein azt tartotta erről a helyzetről, hogy  "civilizációnk fő…..
Ezoterikus körökben gyakran hallhatjuk: fogadd el! Fogadd el amiben vagy és könnyebb lesz...megoldódik. Valóban így van ez? Mit jelent valójában az elfogadás?  Vannak olyan történések, amelyeket fájdalmasnak, igazságtalannak élünk meg. Noha ismerjük a karma fogalmát, és tudjuk, hogy minden ami…..
A jógáról általában az él a köztudatban, hogy kizárólag testtartások gyakorlásából esetleg meditációkból áll. Társítanak hozzá szabály-és eszmerendszereket, ászanákat, étkezési  szokásokat, trendi jógaöltözetet...Olyasféleképp értelmezik, mintha csupán arról szólna, hogy külső előírások betartásával…..