Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanitatssoldat

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap látogatásomat tettem a Service Design Day szakmai konferencián a Brandbook.hu és a CEU InnovationsLab szervezésében. Utólag is köszönet jár nekik a tartalmas nap profi lebonyolításáért. Nos, ha valaki nem tudná mi az a Service Design (engedelmetekkel innentől már csak SD): olyan tervezési…..
 Szakmai vezetőink meghatározó szerepet játszanak életünkben, megannyi pozitív, és sokszor „sajnos” negatív hatásokkal alakítva utunkat. Ha azt vesszük, hogy átlagosan kb. 35 évet töltünk munkahelyen az életünkből, mondhatjuk nagyon nem mindegy, hogy a szakmai színdarabunk egyik fontos szereplője…..
A könyv, ami gyökeresen megváltoztatta a világnézetemet, és jelen állás szerint az életemet is.Úgy kb. tíz évvel ezelőtt éppen egy párkapcsolati törés után sajnáltam magam teljes erőből a barátom kanapéján, mikor ő a kezembe nyomott egy könyvet, hogy ez jót fog tenni. Ugyan megkérdeztem, hogy nekem…..
Sous-vide Mind First! 2018.08.15 13:40:16
 A sous-vide (ejtsd: szuvid) gasztronómiai főzési eljárás. Lényege, hogy lezárt lehetőleg levákuumozott hőálló műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig esetenként akár 50-70 óráig a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezeljük az ételt.Mi az, ami lesz?…..