Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sweet Gus,táv

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég káprázatos természeti csodát fedeztek fel Peru egyik magas hegyláncában: a Szivárvány-hegy az Andok 5000 méteres csúcsai között helyezkedik el, Cusco városától két-három órányi autóútra. A nehezen megközelíthető természeti jelenség a több millió éve lerakódott üledékrétegek színes sávjairól…..
Sweet Gus,táv 2022.03.12 12:37:01
Egy ügy, ami megmutatja, mi a különbség Románia és a Nemzeti Együttműködés Rendszere között. ..
Marie McCreadie-vel 13 éves korában olyan dolog történt, ami megváltoztatta az életét. Az ausztrál nő tinédzserként hirtelen megnémult. Az esetre az orvosok sem találtak magyarázatot. Korábbi betegségére a gégegyulladással járó hörghurutra gyanakodtak, de a hangja azt követően sem tért vissza, hogy…..
Sweet Gus,táv 2019.07.12 20:48:51
A Néppárt alighanem jobban járna, ha eltávolítaná soraiból a Fideszt, ám akkor Orbán becsatlakozhat a szélsőjobbhoz (előbb-utóbb összenő, ami összetartozik...) ; A populisták még nagy kerékkötők lehetnek az Európai Parlamentben, már ha sikerül közös vonalat találniuk a nemzeti önzés alapjáról; Az…..
„Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája” – idézik a magyar Nobel-díjas tudóst, Szent-Györgyi Albertet sok helyen. Ezek szerint a magyar jövő nagyon sötét lesz, ha így folytatjuk...
"Akár 50 százalékkal emelkedhet egy kezdő audis dolgozó bére két év alatt a cég béremelési ajánlata alapján – ezt állítja az Audi Hungária személyügyi osztálya által készített dokumentum. A tájékoztató néhány példát sorol audis dolgozók keresetére, illetve annak változására. E szerint egy 24 éves…..
Orbán roppant magabiztos, szembe megy a fejlett világgal, miközben egyre távolabb viszi az országot attól, az USA máris bírálta a kormányfő döntését, amely azért volt sürgős, mert a menedékjog megadása után reménytelen minden kiadatási kérelem; Ennyit ért a nyilatkozat, amelyet a kormányfő az…..
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..