Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovape

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert én nagyon. Elegem van abból, hogy vagy sorosbérenc migránssimogató, vagy agymosott NER-birka vagyok, nincs átmenet, nincs értelmes vita, csak fekete és fehér van. Elegem van a felcsúti geciből és az őszödi böszméből, de legfőképp abból, hogy ha bármelyikükkel nem szimpatizálok, akkor…..
Kovape 2019.04.05 21:56:53
2019-ben aki fideszes, az gondolkodjon el néhány dolgon:
-vágjátok, hogy a rezsicsökkentés egy kurva nagy lehúzás volt? Hogy a világpiaci árak fölött voltak az árak?
-mészáros haverotok lassan bekebelezi az egész országot, mindenhol ott van, túláraz minden projektet ezzel a zsebetekből kivéve rengeteg lóvét.. Ez OK? Jó nekünk?
- befektetnétek beteg szüleiteket nyugodt szívvel bármelyik kórházba?

Ha mindháromra igen a válaszotok, akkor ok, tiszteletben tartom.
Gondolkodjatok már el! Majdnem annyi lóvé áramlott az utóbbi 10 évben az országba (ha nem több) mint anno a Marshall-segély (ezekből országokat állítottak talpra). Hol van ez a sok pénz?

Brüsszelt szidjátok teli pofával...hahó, ők adták a pénzt, világos?
Egy fogatlan 90 éves emberre uszít egy gyökér, ti meg ugrotok rá úgy, hogy azt se tudjátok, hogy ez a vén csont a bálványotokat pesztrálta, és gyakorlatilag nélküle egy csencselő cigány lenne még mindig ott a szaros kis falujába és kubikolhatna az apja bányájába?
Kibaszott nagy barmok vagytok, ébredjetek már fel! Szórjuk a pénzt külföldre fociakadémiára, meg kórházra? Külföldre? Ázsiába, basszátok meg? Ázsiába építünk kórházat? Szerintetek ez rendben van??

Srácok, ebből előbb-utóbb nagy bukás lesz.. Remélem akkor is majd hangoztatjátok, hogy ti végig fideszesek voltatok és büszkék vagytok lölőre, vikire meg az egész bagázsra, és vállaltok mindent!
sörfigyelő First IPA 2017.12.12 11:04:58
Illat: édes, friss Hab: sűrű, kemény Szín: óarany  Az első hazai dobozos kézműves sör végre valahára a boltba is befutott, miután a Belvárosi Sörfesztiválon debütált vagy fél évvel ezelőtt. Kezdem azzal, hogy normálisan van elkészítve és a hozzávalók is bőséggel kerültek felhasználásra. Viszont,…..
Egy újabb Ausztrál sörfőzési módszerrel ismerkedhetünk meg. Mivel ilyen eszközöm nincs, ezért egy vendégszerző tollából olvashatjátok a nagyon részletes beszámolót. Az ausztrálok mindent kioptimalizáltak időre és energia befektetésre. Tőlük jön a BIAB, azaz zsákkal főzés a No chill módszer. Valamint…..