Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ser Davos

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mattel a tavaly eltervezett menetrendjét megváltoztatni kényszerült a Jurassic World: Világuralom premierjének elhalasztásával, és így csak jó féléves távnál kezdtek el megjelenni a boltok polcain a Dino Escape játékvonal figurái, amelyek közül több is a Krétakori tábor 3. évadához kapcsolódik. A…..
Egy hónap múlva érkezik a Netflix kínálatába a nagy sikert arató, díjnyertes Jurassic World: Krétakori tábor 3. évada. Közeledve a premierhez pedig előbb koreai, de most már angol nyelven is elérhetővé vált egy hosszabb előzetes, amelyben régi ismerősöket is üdvözölhetünk. Némileg spoileres előzetes…..
Ser Davos 2021.05.22 14:36:16
@KyloRen22: Háttér anyagok szerint vagy lenapalmozták vagy sérült az ökoszisztéma és minden is meghalt (DPG), vagy valóban átszállították a lényeket.
Szerintem ezt a Krétakori tábort is a Sorna irányába fogják vinni, mert a pénz nagyúr.
A 2020-as esztendő mind a Mattel, mind a Universal részéről nem ígérkezik majd unalmasnak, lássuk, mit is várhatunk idén a Jurassic World franchise-zal kapcsolatban...
Ser Davos 2020.01.18 17:21:14
@Zirowe: Látom nemcsak én mászom tőlük a falra...
Június 22-étől lesz kapható a Frontier Developments fejlesztésében készült új videojáték, a Jurassic World: Evolution. A játék bejelentése óta nagy figyelem övezi a projektet, hiszen a rajongók már régóta vártak egy új parkfejlesztő szimulátort, hiszen már 15 éve, hogy megjelent elődje, a Jurassic…..
Egy amerikai filmes oldal a Universal-hoz közel álló forrásra hivatkozva írta meg: a stúdió a Jurassic World 3. része után máris egy új trilógián gondolkozik! A részletekről a tovább mögött!..
Az elmúlt hetekben a rövidfilm megjelenésén, a Jurassic World 3-ban visszatérő eredeti szereplőgárda bejelentésén, illetve az új figurákon túl megkezdődött a Jurassic World: Live Tour turnéja is. A héten pedig kezdetét vette a New York Comic Con, ahol a jelek szerint idén nincs Jurassic World…..
Ser Davos 2019.10.07 18:31:29
A Battle at Big Rock című rövidfilmmel megkezdődött a Jurassic World 3. részének felvezetése, és ízelítőt kaphattunk abból, mi vár ránk a hatodik Jurassic-filmben. Képek és vélemény a tovább mögött...
Ser Davos 2019.09.18 18:30:36
@Anak: A számszeríjt említették, hogy Greg adta oda neki, hogy játszon vele, aki amúgy végig aludta az egészet vagy nem tudom, ez a folyamatos trükk, hogy a nyugodt pillanatban a felsíró gyerek görgeti előre a sztorit tényleg uncsi, abban a parkban eddig nem voltak dínók, mondják is, hogy vándorolnak.
Egyébként csináltam hozzá feliratot, opensubtitlesen fent van.
Ser Davos 2019.09.19 15:36:03
@Lord Picard: Köszönöm az elismerő szavakat, szívesen.
Porth szerintem Portland szlengesítve, bár azt megnézném, hogy milyen ragadozó "buli" volt ott.
A minap a Netflix és a Dreamworks Animation új sorozatáról, a Jurassic World: Cretaceous Camp-ről szóltak a hírek, viszont ugyanakkor érkezett néhány új kép az idei év, de talán az egész Mattel-es játékvonal egyik legnagyobb dobásáról: a Brachiosaurus figuráról!..
A new yorki Toy Fair óta sok új információ nem látott napvilágot a Mattel idei figuráiról, itthon a kisebb figuráknak továbbra sincs semmi jele, de a tovább mögött már lehet látni promóciós fotókat Owen raptorainak új figuráiról, az Indominus rex-ről, de először is, egy vadonatúj Brachiosaurus…..
A héten végre a hazai játékboltok kínálatában is megjelentek a Mattel idei évi Jurassic World-ös termékpalettájának első hírnökei, azaz a Dino Rivals figurák. A játékvonalat itthon úgy tűnik, nemes egyszerűséggel csak Támadó-nak fordítottak. Az első az új figurák közül mi más is lehetne, mint az…..
A tegnapi nap folyamán a Collect Jurassic és a Jurassic Outpost oldalak megosztottak néhány képet a Mattel őszre tervezett, Dino Rivals figuráiról, amelyek között egy kivétellel csakis új fajokat üdvözölhetünk! Képek a tovább mögött...
A Mattel Dino Rivals néven, de sok ismerős figurával folytatja a Jurassic World-filmekhez kapcsolódó játékfigurák kiadását, illetve a cégháló alá tartozó Matchbox-nál is találkozhatunk majd az új névvel és arculati elemekkel. Legutóbbi bejegyzésem óta további figurákról kerültek ki az internetre…..
Az elmúlt időszakban a Bontonfilm házimozis kiadásait taglaltam bővebben, a gyönyörű T. Rex steelbook-ot itt, a Media Markt exkluzív duplalemezes extra változatot pedig ebben a bejegyzésben taglaltam. Most viszont a Mattel jövő évi játék felhozataláról tudok újabb részletekkel…..
Ser Davos 2018.11.06 10:06:37
@Lord Picard: Erre felé akad és csinos kis summát fizetnek :)
Fél tüdővel milyen lehet élni?
Ser Davos 2018.11.06 10:08:13
@Anak: "A Rex jóllakott,nem fog vadászni."
A vadász szemétsége se semmi...
A Jurassic World: Bukott birodalom 1 milliárd 305 millió dolláros bevételre tett szert júniusi bemutatója óta, mostantól pedig már otthonunkban is élvezhetjük J.A. Bayona filmjét. A hazai forgalmazó, a Bontonfilm Magyarország jóvoltából nem kevesebb, mint hatféle kiadásban is hazavihetjük a filmet!…..
Ser Davos 2018.10.30 13:58:01
@Lord Picard: Le screenshot-oltam neked,remélem neked is olyan megdöbbentő volt(jó értelemben),mint nekem.

i.imgur.com/nmfb06i.png
Ser Davos 2018.11.03 10:36:15
@Lord Picard: Nincs mit.
A Jurassic World: Bukott birodalom október 26-i házimozis megjelenése úgy látszik a hazai rajongókat is megmozgatta, hiszen máris hiánycikk lett néhány kiadás. A hatféle kiadásból kettő DVD formátumon látott napvilágot, a jelen bejegyzésben tárgyalt 2 lemezes kiadás pedig maximálisan kiszolgálja a…..
A Mattel újabb, alap figurái továbbra is érkeznek a hazai boltok polcaira, kínálatába, ha nem is egyszerre, ezúttal a kalandos elő életű Pachyrh…. Sinoceratops, Pachyrhinosaurus-t mutatom be a Roarivores szériából!..
A Bukott birodalom hamarosan itthon is elérhetővé válik DVD és Blu-ray lemezen. A megjelenés kapcsán többeket ismét mikrofonvégre kaptak, de érkezett egy izgalmas hír a Jurassic World 3. szereposztása kapcsán is!..
A Mattel a korábbi filmek előtt tisztelgő Legacy sorozatába tett kirándulásom (egyelőre) utolsó darabjához érkeztem. A harmadik rész antagonistája pedig egy méltó, roppant masszív figura képében teszi tiszteletét...
A mai bejegyzésemben folytatom a Legacy játékvonal bemutatását a személyes benyomásaim alapján. A legújabb szerzeményem egy másik verziója hazánkban is kapható, de ahogy a Legacy többi figurája, ő sem jelent meg hazánkban...
Ser Davos 2018.09.07 17:57:21
@Anak: Szerintem ez a Legacy Rex.
A Mattel szenzációs Jurassic World figurái szép számmal kaphatóak már itthon is, bár sietni is kell a megvételükkel, mert elég gyorsan el is fogynak a különlegesebb darabok. A mai bejegyzésemben viszont olyan figurák kerülnek bemutatásra, amelyek sajnos nálunk nem kaphatóak…..
A Jurassic World kapcsán a Mattel, nagyon helyesen, nem csak a dinoszaurusz figurák kiadására fektette a hangsúlyt, hanem az állatok egymáshoz és emberekhez viszonyított méreteinek bemutatása okán is az ember szereplőket is kiadták. A tovább mögött egy különleges figura várja bemutatását...
Ser Davos 2018.08.27 09:18:59
@Anak: Nekem az a battle damage pachycephalosaurus valamiért nagyon nem tetszik, valószínű a festése miatt.Én is nagyon sajnálom,hogy nem jelennek meg hazánkban a Legacy játékok,pedig szerintem azok az egyik legjobbak festés ügyileg,nem mellesleg meg a kedvenc dinoszauruszom a spino szóval...de azért ha már nem lesz Spino,akkor a Sucho sem rossz,mivel elég Spinos a megjelenése.
A héten kerül megrendezésre a geek-társadalom legnagyobb képregény-találkozó, a San Diego Comic-Con, amelyen már régen nem csak a képregény rajongókat szolgálják ki, de a szélesebb rajongói bázissal rendelkező filmszériák is képviseltetik magukat. Eddig ezen az eseményen a Jurassic Park nem nagyon…..
A mai napon ér véget a san diego-i Comic-Con, amelyen a Mattel a Jurassic World játékvonalát impozáns módon reklámozta, erről írtam korábban. A cég képviselői tegnap közel egy órás beszélgetésre, bemutatóra invitálták a látogatókat, és remek híreket kaptunk a játékvonal folytatásáról!..
Ser Davos 2018.07.29 09:40:36
@Danijurassic: Honnan rendelted?