Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demokrácia nélküli liberalizmus

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiderült, hogy a király meztelen. Amikor Szabó Tímea Orbán Viktor arcába sípolt, idegesen reagált a miniszterelnök, vagyis zavarba lehet hozni őt is. A lenézett, partvonalra száműzött ellenzék miniforradalmat robbantott ki a parlamenti padsorokban, ami aztán kiterjedt előbb Budapest, később a vidéki…..
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Az Orbán-rezsim eddig az autokratikus valóságot eltakaró fügefalevélként tudta használni az ellenzék minimális parlamenti jelenlétét, most már az is zavarja a rendszer működését. ..
Demokrácia nélküli liberalizmus 2018.12.13 01:24:02
Káprázatos freudi elszólást produkált az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos, amikor a CEU ügye miatt a csatornán vezetősködött vendégeskedett Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója...
Demokrácia nélküli liberalizmus 2018.12.05 18:32:19
@Terézágyú: Meg jo hogy nektek az 1-3 szazalekos partjaitokkal egyutt, az a legfontosabb, hogy a fidesz tobb mint HAROM MILLIO szavazojat ponttal vagy veszovel irjak.
Nyilvan latjatok, ez annyira szanalmas, mint a 200 fos kormanybuktato GIGA tuntetesek.
"Botka László szegedi városvezetését az elmúlt években hangos botrányok kísérték. A legutóbbi botrányt az okozta, hogy több, Botka Lászlóhoz köthető személyt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Gyulai Járásbíróság a VIP-parkolóbotrány néven elhíresült ügyben. Solymos Lászlón kívül Mózes Ervin…..
Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott,…..
Vegyenek vissza annyit Magyarország uniós támogatásaiból amennyit a Sargentini-jelentés "értelmezésére", az erről tervezett, az Európai Uniót  lejárató "tájékoztató kampányra" költ Orbán Viktor kormánya – javasolja az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője Guy Verhofstadt. A belga…..
Demokrácia nélküli liberalizmus 2018.09.22 12:27:47
@$pi$: "Úgy van, jogos. Egy igazi liberális demokráciában nem a megválasztott kormány mondja meg, hogy mire költ és mire nem,"

Ja eltevesztettek a hazszamot. Az Ep-ben belefojthatjak a szot a miniszterelnokbe, de a sajat orszagaban azert mar megse.
Gyurcsány pár nap alatt akkora viccet csinált magából, hogy mától nem gyomorgörcsöt okoz, hanem gátszakadáshoz hasonló erővel kitörő röhögőgörcsöt...
Demokrácia nélküli liberalizmus 2018.09.20 20:47:50
@baldoc: "Ezt honnan veszi?
Összeesküvés elmélet??????
Miről fantáziál??
Kik figyelték az NVI-ben "árgus szemekkel" az informatikai rendszer adatait?????"

Hagyjuk ezt a baromsagot .
Ha tenyleg ti volnatok a "tobbseg", es itt valoban akkora diktatura meg elegedettlenseg lenne, mint ahogy szeretnetek, akkor miert nem milliok tuntetnek, 150 szellemileg leepult hordot csapkodo nyugdijas helyett ???
• Orbánnál még az is belefér, hogy fontolóra vegye Magyarország kilépését az unióból, de mindenképpen radikalizálódni fog az EP-től kapott pofon után • Verhofstadt az USÁ-tól vár sürgős segítséget, mert a magyar kormány az egész háború utáni rendet veszélyezteti • Orbán fogalmi zavarban szenved,…..
Minimum ciki-kategória: a sportállamtitkár olyan intézménybe járatja a gyerekeit, ahol kétmillió forint a tandíj. Ezzel rendesen odatett az EMMI hurráoptimista propagandájának. ..
Járom a várost napról napra, és nem győzöm csodálni szépségét! Hol a történelem egy-egy pillanata, hol személyes emlékek köszönnek rám vissza! Csodálom, tisztelem, szeretem! Szeretnék büszke lenni arra, hogy a részese lehetek! Hogy ezt az országot, ezt a csodálatos várost a sajátomnak…..
Demokrácia nélküli liberalizmus 2018.08.18 05:36:46
@MammyPress Média: "Keresem a jó csatornát... és keresem azt a csatornát, ahol mindezt cáfolják, és bebizonyítják, hogy csak fake, és ilyen nem fordulhat elő! És keresem azt a csatornát, ahol tiltakoznak mindez ellen! "

Lehet menni sziriaba, meg irakba, afganisztanba a csodalos liberalis arab demokraciakba. Es majd lehet panaszkodnia az agysebeszeknek, meg fizikusoknak, hogy itt nalunk micsoda diktatura van.
Tudomasul kene venni, itt sosem lesz iszlam alam, sosem fogjuk atadni az orszagot az araboknak, barhogy nyuszognek is a liberok. Aki iszlam orszagban akar elni, az koltozzon hozajuk, ne magyarorszagon akarja megvalositani.
Demokrácia nélküli liberalizmus 2018.08.19 08:41:05
@MammyPress Média: "De van valami olyasmi passzus, hogy szeresd felebarátodat, mint tenmagad... Vagy az csak a kolesztársakra értendő?!? "

Szokasos hazug demagogia, amit mar szamtalanszor cafoltunk, tobbek kozott Orban Viktor is a tusvanyosi eloadasaban. Eloszor is Magyarorszagon az emberek 90 %-a nem valasos. Nem ismerik, nem erdekli oket a keresztenyek tanitasai ajanlasai.
Es tobb mint nevetseges, hogy olyanok akik egyebbkent millioszor kigunyoltak, kinevettek a kereszteny valast, probalnak vele hazug modon leckeztetni olyanokat, akiket amugy egyaltalan nem erdekel a kereszteny valas, mert nem valasosak.
Es attol hogy valaki nem valasos, sot kifejezetten GYULOLI a kereszteny egyhazat, attol meg joga van megvedeni a keresztenysegen alapulo kulturajat, nyelvet, a tarsadalmi berendezkedest, letformat, amiben gyerekkora ota benne el.
Nagy adag illiberalizmust oltott híveibe tusványosi beszédével a miniszterelnök annak tudatában, hogy egy hónapra elhagyja a frontvonalat. Orbán Viktor lelkesítős, sőt sok elemében harcias beszéde arra utal, hogy egyre nagyobbakat kell mondania annak érdekében, hogy továbbra is odafigyeljenek rá…..
Elemelkedett beszédet mondott a magyar miniszterelnök Tusványoson, amiben mindössze egy-két üzenetet küldött a magyar választóinak, akiknek mindössze egy darab sorosozással kellett beérniük. ..