Regisztráció Blogot indítok
Adatok
techbutik

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy lámpákat tervező cégnél dolgozva hamar megtanultam, hogy a lámpák megfelelő kiválasztása és pontos beállítása sokat tud javítani a munkaképességen és úgy általában az ember közérzetén. Ezért otthonra is szabályozható lámpát szerettem volna használni. Elkezdtem szétnézni az okos lámpák piacán,…..
A Remax cég meglehetősen új, 2008-ban alapították, központja Florida-ban van. A cég filozófiája: Fiatal, szenvedélyes, divatos és vidám. A cég elsődlegesen a fiatalokat célozza meg és jól csinálja. A feleségem és a lányom is egyből azt mondta, hogy de jól néz ki, amikor meglátták a kertben az…..
Annak idején, mikor 2014-ben bemutatták a Mi Band szériát még nem tudtam volna elképzelni sem, hogy olyan funkciókat tud nekem nyújtani, hogy ezt a mindennapokban hasznosítani tudjam. Amolyan újabb fölösleges kacatnak tűnt a számomra. Hamar elillant ez a gondolat, mikor páromnak beszereztünk egy Mi…..
Örömmel tudatjuk veletek, hogy elindítjuk a Tech Butik blogot! Olvashattok majd teszteket és híreket, bemutatókat az újdonságokról. Bármi kérés, kérdés felmerül, ne habozzatok felvenni a kapcsolatot velünk, akár azzal is, hogy szívesen látnátok egy termék tesztet. Üdvözlettel..