Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edvin75

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés másnapján a világ nagyobbik fele még mindig tanácstalanul keresi a választ arra a kérdésre, Felix Brych játékvezető vajon milyen megfontolás miatt állított ki Cristiano Ronaldót. Juan Cuadrado tavalyi piros lapja után a német bíró tovább folytatta a…..
A Juventus közel áll ahhoz, hogy szerződést hosszabbítson két fontos játékosával, a SportItalia szerint Miralem Pjanić és Alex Sandro hamarosan elkötelezi magát az Öreg Hölgy mellett. A tegnap esti jelentés szerint a bianconero együttes számára fontos a két futballista…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a legutóbbi nyilatkozatában Gonzalo Higuaín és Leonardo Bonucci érdemeit méltatta, illetve kevéssé konkrét módon elmondta, miért volt kénytelen a klub elengedni Mattia Caldara kezét anélkül, hogy a fiatal védőjátékos akár egyetlen…..
Megbízhatónak mondható olasz források szerint az AC Milan és a Juventus vezetősége lényegében megegyezett Leonardo Bonucci és Mattia Caldara csereszabatosságában, miközben Gonzalo Higuain egy kölcsönszerződés keretében válthat klubot. Leonardo Bonucci visszatérésének a híre…..