Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Késely Ajna

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazafelé tartok a balatonfűzfői edzőtáborból és a gondolataim csak cikáznak össze vissza. Egy hét van hátra a Fina által szervezett versenysorozatáig, ami újból Magyarországra esett, az egyik állomás megrendezése. Fájó gondolat, hogy nem azért utazok haza ebben a pillanatban, mert vége lett a kemény…..
Mindenkinek az angyali személyiségében kibukkan egyszer a kisördög, majd szép lassan eluralkodhat rajta. Indulhatunk a jobbik irányba, majd egy kereszteződésben átugorgatunk a rosszabbik útra. Viszont utazásaid során tanulnod kell a hibáidból és magadnak kell egy új ösvényt taposnod, amit a kettő…..
Az év vége felé, elfogyott az összes célom, az összes motivációm, amit kaptam és amit kitűztem magamnak. A sok impresszió után még is merre keresselek vagy egyáltalán keresselek? Olyan gyorsan haladtak egymás után az edzések és a versenyek. Mindig előttem voltak az elvárt követelményeim, amit…..
Mit is nevezünk fénynek? Vagy mit akarunk fénynek nevezni? Kinek mit jelent ez a szó? Egyáltalán mikor látjuk és mikor találkozunk vele? Temérdek kérdés és mindig csak gyűlnek. Nem emlékszem minden egyes találkozásunkra, láttam már, de nem ismerem minden formájában. A mindennapos találkozásunk…..
" Nem repülök, hanem a gondolataim zuhatagában utazom " Első lépésem az olimpiai faluban és mintha már a lábam alatt érezném a szívverését. Mintha hallana, érezne egyszerűen élne és rám várna. Körülnézek és átjár a 2016-os riói élmények és azért imádkozok, hogy boldogan hagyjam el majd ezt az álom…..
Papírra vetni és elmesélni azokat az eseményeket és érzéseket amire igazán vágyik az ember és álmodozik. Nagy kihívás minden egyes részletet megosztani. Így jobb ha bele is kezdünk. Az Euróba bajnokság után két hét szünetet követeltek és megtiltották, hogy még uszoda közelébe se menjek. Mondanám,…..
Minden a maga ütemében halad, úgy ahogy a versenyszámaim előtt történni szokott. Semmi kilengés, figyelem koncentráció zavar. Csak én vagyok és azok az apró gondolatok, amivel motiválom magamat és amit teljes szívemből el szeretnék érni, kevesebb mint fél óra múlva. Érzem a testemet átjáró…..
Öt éves koromban kezdtem a "pályafutásomat". De számomra mit is jelent ez a szó... Kikapcsolódást, szeretetet, elengedést, tanulást és egy baromi jó kalandot. Látod, pont ellenkezőleg... nem fájdalmat, lemondást, terhet, megvonást. Sokan kérdezik azt, hogy Ajna, mit tanácsolsz másoknak, hogy ők is…..
Leszállt a gép és magyar földre tettem lábaimat, mint kétszeres felnőtt Európa bajnoki ezüstérmes. Két hét pihenésem alatt, a tervezett elképzeléseim felét se tudtam megvalósítani. Szórakozni, családdal lenni, utazgatni, kávézni egyedül és leírni az érzéseimet. Megosztani azt, amit nehéz papírra…..
Sportolj szenvedéllyel Utazás! 2018.08.01 08:25:09
Kevesebb mint két nap az indulásig... Ahogy közeledik a verseny, egyre többet gondolok rá a nap huszonnégy órájában. A lakásból ki kell mozduljak, még ha tűző napsütés is van oda kint, mert gondolataim össze nyomnak. Ahogy kilépek a levegőre, mintha szét szélednének ezzel felszabadulva érzem…..
Sok féle formádban láttalak, tapasztalak és ismertelek meg. Rengeteget szenvedtem, napokig sírtam az ágyban miattad. Édesanyám hangja nyugtatott és elüldözött téged, de te másnap akkor is követtél. Elbújtam elöled, de minden egyes nap megtaláltál. Gyűlöltelek és kifogásokat kerestem, hogy soha ne…..
Felkészülésünk utolsó hetében itt a Balatonfűzfő uszoda falai között, immár hatodik hete, egyre nehezebb a vízbe ugrás. Csak nézem a medence felületét és arra gondolok, hogy mennyi mindenen mentem át ebben a 8 hónapban. Száztíz nap edzőtábor, harminc nap verseny messze a családtól.   Ahogy egyre…..
Talán Neked köszönhetem, hogy elindítom az első blogomat és megosztom Veled mindennapjaimat, érzéseimet, egyszerű gondolataimat. Késely Ajna vagyok egy 16 éves lány, akinek 12 éve szenvedélye az úszás. A Magyar Úszó Válogatott tagja, többszörös országos bajnok, 15x-ös Ifjúsági Európa bajnok,…..